Acasă Zi de zi Concursul de articole a luat sfarsit

Concursul de articole a luat sfarsit

971
17

Concursul de articole pe care il aunta Fireman in urma cu cateva zile aici:

https://darkq.net/concurs/concurs-de-articole-cum-e-sa-fii-gay-in-romania/

a luat sfarsit. In total au fost inscrise opt articole. Acum urmeaza doua zile in care vizitatorii pot vota unul dintre articolele inscrise. Articolele inscrise au fost:

 1. A fi gay in Romania e la fel ca oriunde in lume
 2. Gay-ii din Romania si nu numai sunt OAMENI
 3. A fi gay in Romania anului 2007 este deja normalitate
 4. Eu cred in Romania si am incredere in gay
 5. Viata gay din Romania – Gradina cu fluturi
 6. NU am sa vorbesc despre cum e sa fi gay in Romania anului 2007
 7. Sunt gay, sunt hetero, sunt activ, pasiv, orice imi dicteaza constiinta mea
 8. Viata gay In Romania este buna dar se putea si mai buna

Este indicata citirea atenta a fiecarui articol si ulterior votarea sa. Trebuie sa decideti care este cel mai bun articol. Voturile se exprima folosind „urna”, mai exact poll-ul de pe partea drapta a blog-ului.

ATENTIE! (SE INCHID USILE…) – Un vizitator poate vota o singura data. Sunt doua sisteme de securitate care impiedica votarea a mai mult de un singur articol/vizitator. Dupa ce un vot a fost exprimat, nu va mai exista posibilitatea de a mai bifa vreun articol .

Dupa cele doua zile de votare, va fi desemnat castigator articolul care a primit cele mai multe voturi.

Succes!

17 COMENTARII

 1. Oh my gosh !
  La orele astea crude lumea voteaza… asta ma face sa cred ca lumea sta cu ochii crapati in fata monitoarelor si asteapta posturi si commenturi.
  Let’s see… I’m present, Robert is present… but who are the other 2????

 2. hmmm… deci „little genius” nu e chiar Dexter?
  In acest caz ne bazam pe etica morala a fiecaruia care voteaza. Daca ea exista

 3. mie mi se par prea putine cele 2 zile lasate pentru votare. exista vreo posibilitate ca termenul sa fie prelungit cu alte 2-3-5 zile?

  oamenii reactioneaza fiecare …dupa posibilitati atunci cand ii inviti sa citeasca. adica unii vin spontan, altii vin cand apuca. si cei care ajung imediat, iar se impart cand vine vorba de citit ceva mai consistent: unii citesc toate articolele spontan, altii… cand apuca. termen mai lung ar insemna ‘citiri’ mai multe, parerea mea. 🙂
  (va spun asta pentru ca am invitat membrii de pe 2 din e-grupurile administrate de accept sa vina aici sa voteze. si ii stiu cum vin pe blogul meu, cand ii invit. 50% din cei care vin, o fac in ziua cand trimit anuntul. restul, abia in urmatoarele.)

 4. …din diversitatea de opinii si simtaminte, am apreciat cel mai mult articolul in care constiinta autorului joaca un rol important in actiunile pe care acesta le exercita…de acord cu opinia sa, foarte adevarat ca putem invata de la fiecare cate ceva si mai cred in acelasi timp ca in momentul in care ti se raspunde cu agresivitate, este o problema de comunicare, in sensul ca trebuie sa ne gandim si in sensul celalalt si anume – ¨Ce anume din comportamentul meu a determinat persoana respectiva sa aiba acest raspuns?¨. Cred ca in majoritate de cazuri atribuim vina celorlalti ca nu ne inteleg, ca nu vad ca suntem oameni la fel ca ei si alte lucruri similare dar poate ca ar trebui sa atribuim mai mult timp explicarii acestui conecpt care pentru multi este foarte eronat impregnat. Si eu sunt homosexual si sper acum la o societate mai buna in Romania, desi acest lucru se va intampla numai daca vom incepe sa ne comportam ca o comunitate, nu ca indivizi care nici macar nu stim ce vrem…
  …cred in comunicare si informare…si in general oamenilor le este frica de necunoscut, de asta romanii nu sunt foarte toleranti inca, ca nu cunosc, nu au informatii despre ce inseamna sa fi gay si ce presupune acest lucru…
  …cam atat!

  Bogdan

 5. Irina, da, cred ca e ok sa prelungim termenul cu inca 3 zile, adica pana vineri.

  Fabi: Mnoah, asta e, nimic nu e infailibil.

  FireMan: ti-am mai zis ca sunt Didi de fapt…Uuuuuuu…. what do this button doooo????

  Bogdan: Vezi ca ti-am trimis un mail. 🙂

 6. Oare au gasit pe biata Elodia ? :O

  Sefa mi-a recomandat astazi sa imi cumpar cana cu Elodia , de pe net , costa doar 16.50 $ ..ce misto .
  Concursul ? eu il castig , clar 😉

 7. Am si o propunere :votarea articolelor sa se incheie vineri pina in ora 19 iar la ora 20 sa ne stringem in minunata Casa cu flori si sa discutam cu privire la concursul care a avut loc.

 8. Scuzati-ma e cineva interesat de propunerea mea ?cred ca ar fi o alta intilnire f frumoasa si interesanta si poate fructuasa pentru viitoarele articole si comenturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here