Acasă Zi de zi Concurs intre OMV si Real. Who is the WiNnEr?

Concurs intre OMV si Real. Who is the WiNnEr?

977
3

Sambata. Seara. 08.37. Dupa o zi plina de tot am ajuns acasa. Ramon dear, oricum ala de la OMV e najpa rau de tot. Tu ai vazut cum isi tinea mana?? OMG… si mama e mai barbat decat ala. In schimb ala de la Real… brunet, ochi negrii… yeah…foarte negrii… nu exista termen de comparatie.

In fine sa trecem peste. 🙂

Fiind sambata am chef de Sauvage. Asta daca nu mai este inchiriat unor oameni plini cu colesteroale. God… daca miroase a Mc Do? Oare …apa plata a fost inlocuita cu milk shake? Tot 4 lei e? Are pai? Una sau doua? We’ll see….

Parte buna este ca am descoperit de la ce ma doare gatul. Nu, nu e vorba de raceala. Si io ca idiotul am luat si antibiotice ca deh… daca mor? Oricum data viitoare voi avea grija sa nu „racesc” asa de tare. Prietenii stiu de ce.

Gata va las. I have work to do. On me.

Kiss
Robert

Articolul precedentCate ceva din ce ascult. Acum.
Articolul următorLasam sau nu cortina sa coboare?
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here