Acasă Concurs Compatibilitate

Compatibilitate

989
5

Lumea era a lor, numai și numai a lor, pentru că erau doar ei pe ea. În acest firesc două mâini cu degete timide deschid încet nasturii cămășii lui, în timp ce celelalte două ridică o bluză pentru ca palmele flămânde să guste din caldura pielii atât de mult râvnite. Buzele încearcă zadarnic să nu se devoreze reciproc, într-un sărut al infinitului; iar de teamă să nu consume inepuizabilul coboară sălbatice pe curbura dintre gât și umăr.

Bluza lui și cămașa ceiluilalt nu mai împiedică mâinile veșnic curioase de același minunat cunoscut; sunt, în sfârșit, libere să danseze senzual pe fiecare centimetru pătrat de piele care li se oferă.

Ochii aprinși, oglindindu-se doi câte doi, se supun din nou voinței sufletului, lăsându-și astfel pleoapele să cadă încet. Crima sonoră a nasturilor și a fermoarelor de sub cele două abdomene avea să fie din nou tăinuită de nonșalantele complice ale mâinilor indiscrete, buzele contopite în patru și viețile care intrau și ieșeau dintre ele, tot mai grăbite.

De-a lungul coapselor, apoi al gambelor, pantalonii alunecă neputiincioși sub puterea delirului jucăuș care stăpânește acum degetele. Banda elastică care protejează sursa plăcerii fizice absolute cedează mâinilor dansante și astfel cei doi Adami ai Lumii Lor stau lipiți monadic la marginea altarului iubirii lor.

Cad plutind pe acest altar moale, de un stacojiu intens. Buzele urmează curajoase exemplul mâinilor, explorează pieptul, mângâie întredeschise talia, se lasă gâdilate de firele pelviene. Falusul împietrit de dorință, jilav de plăcere, devine prizonier în baletul constrictiv al buzelor.

Picioarele se încolăcesc puternice în jurul taliei arcuite de deasupra, iar centrul pelvisului acesteia pătrunde între fesele abia dezmierdate de buzele oarbe. Pentru un moment Lumea Lor rămâne inertă, apoi viața pătrunde din nou, acum paroxistică, în cele două piepturi. Năvalnica plăcere îi poartă pe culmile ei celeste, întorcându-i, ridicându-i și întinzându-i din nou pe al lor altar.

Spasmic, absolutul lor atinge cerul, care coboară plutind, învelindu-le îmbrățișarea sfântă. Mai este nevoie să-ți spun că te iubesc?

*pentru concurs.

5 COMENTARII

  1. Acum pe bune, se poate citi articolul asta si sa fie sugerata vreo alta idee in afara de cea a… sexului? Totusi nu e ceva comun, textul imbraca intr-o forma foarte eleganta ideile sale 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here