Acasă Zi de zi Clinchet de cristale si vis de stralucire

Clinchet de cristale si vis de stralucire

937
4

O alta seara memorabila. E trecut de trei ascult pe „repeat” melodia din postul anterior. Am iesit mai multi intr-o cafenea in care am mai zabovit uneori, ne-am plimbat, am mancat, am ras, unii au plans (una mai bine zis), am fost cu colinda pe la altii. Am facut si cateva poze… una dintre ele este dragutza intr-un mod deosebit. Blur si Chanel.

chanel.jpg

Articolul precedentUn videoclip superb
Articolul următorOchii ce nu se vad…
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

4 COMENTARII

  1. Ma uit la calendar, fac rapid o socoteala , a inceput demult luna decembrie, luna cadourilor . Din nou Sarbatori de iarna… imi scot nasul pe geam si imi pare rau ca nu prea miroase afara a zapada, de fapt nici nu prea e, caldaramul e cenusiu inchis si albul nu vrea nici in ruptul capului sa il acopere…Si totusi viata capata un alt ritm iar oamenii chiar incep sa pregateasca sarbatoarea ce va sa vina .Luminile se aprind prin orase, vitrinele ne fac cu ochiul si ne imbie la cumparaturi pentru cei dragi . Incepem sa ne facem planuri si sa ne pregatim sufletul pentru a primi un nou Craciun . Este luna sperantei, e un buchet interesant de trairi, obiceiuri, ceremonii, evenimente, lumini si multa , multa bucurie …Oare, ce-o sa ne aduca Mosul anul acesta? Noi stim de mult ,din copilarie, ca niciodata nu lipseste, niciodata nu uita sa trezeasca Copilul din noi. A ramas o saptaman pana la Craciun…oare ce sa fac mai intai?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here