Acasă Zi de zi Cine mai dorește, cine mai poftește?

Cine mai dorește, cine mai poftește?

1073
6

După cum multi stiu (inclusiv planeta maimuțelor și civilizațiile extratereste cum ar fi vulcanienii, klingonienii și cardasienii), în martie este întâlnirea DarkQ. Azi m-o sunat și Brent Corrigan să mă întrebe dacă poate veni cu încă vreo 3, da’ i-am zis că nu se poate.

Conform plannerului facut cu o măiestrie ieșită din comun (felicitări autorului pe această cale) mâine este ultima zi în care se mai poate anunța cineva. Acel cineva trebuie să fie autor, comentator, dar sunt binevenți și iubiții acestora, amanții, prietenele și nu în ultimul rând rudele de gradu’ doi și trei.

De poimâine încolo căutam vilă de închiriat. Până acum suntem în total 22. Sergiu nu știu dacă vine sau nu, vedem. Discutiile despre vilă, plăți, locație exactă le vom vorbi într-un post care va avea o parolă de access, parolă e care o vor primi prin mesageria privată cei care vin.

Până la finele lui martie mai e o lună jumate, așa că aveți timp berechet să mergeți la sală sau să țineți o cură disociată pentru… a putea urca muntele cum trebuie. Eu deja am început, deși e greu… uneori nu mă pot abține… azi de exemplu am exagerat că am fost de-adreptul de deprimat că n-am primit ursuleț de pluș cu „I love you” pe el și nici bomboane în formă de inimioară… așa că am mâncat două boabe de mazăre umplute cu mac, în loc de una, cât consum de obicei.

Acum pe bune, până mâine seara dacă mai vrea să vină cineva, să zică.

Articolul precedentDragoste de copil
Articolul următorHold the line
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

6 COMENTARII

  1. Wow doua boabe de mazare umplute cu mac, sigur o delicatesa care da si plin de energie dupa cum observ.
    Oare care ar fi efectul la trei boabe de mazare umplute cu mac?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here