Acasă Zi de zi Cică-i mai bine în grup…

Cică-i mai bine în grup…

1089
13

Superb.

🙂

Articolul precedentIn dilema…
Articolul următorCare mai e soarta cluburilor gay din Romania?
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

13 COMENTARII

  1. Cred ca videoclipul socheaza nu prin imaginatia celui care a realizat scenariul ci prin faptul ca oamenii nu ar fi in stare sa riste sa-si ajute un semen. Si legatura cu transportul in comun e cam ambigua, nu ma asteptam sa fie o reclama pentru asa ceva.

  2. Well, yh. De fapt depinde doar de grup, caci acolo arata faptul ca toti gandesc si actioneaza ca unul. Asta se numeste spirit de grup. 😛 +bineinteles un coordonator pentru a „dirija” lucrurile

  3. @Cristymaykei cu riscul de a fi off-topic la sexul in grup, dar oricum eram deja off-topic si la celalat comentariu deci nu mai conteaza

  4. NU esti deloc off-topic, tot de grup era vorba, doar ca in videoclip au alta acctivitate, atat, nimic mai mult, deci concluzia?
    Grupul te salveaza de la moartea iminenta, dar posibil grupul poate aduce boala cu transmitere sexuala cu moarte .. mai incolo.
    Morala?
    stati in mijlocul grupului. :d

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here