Acasă Zi de zi Ce-ar putea dori mai mult o femeie?

Ce-ar putea dori mai mult o femeie?

960
7

Am ajuns acasă la ai mei și mi-am făcut cea mai homemade sculă de amplificat semnale 3G din câte a văzut vreodată lumea modernă (ca să fiu sigur că pot sta conectat pe Facebook și messenger, toată ziua, evident). Sunt super mândru de mine. 🙂

Am adus-o și pe Fetița, de-au venit vecinii s-o vadă. Splendid. Sunt convins că imediat va ajunge mai cunoscută ca Inna. Ar trebui să percep o taxă, ceva…

Aud o discuție între doi oameni maturi, părinții mei. Tata vroia pe nuș’ ce post de sport că juca Piatra Neamț cu nuș’ cine, mama vroia pe un alt post de sport că vroia să se uite la… wrestling. Discuția s-a conturat în jurul inutilității fotbalului și respectiv a „ălora de se omoară între ei” (citez pe tata). Mama încerca să-l convingă că sunt o grămadă de jocuri de fotbal la care tata ar putea să se uite în orice altă zi și că de aceea ar putea s-o lase să se uite și ea la wrestling iar tata contraargumenta că wrestling-ul e regizat și în plus „e prea violent” (iaca unde era gena gay…).

Discuția a continuat, din ce în ce mai aprins, până a venit furtuna, moment în care s-a luat curentu’. Mama concluzionează: „Vezi? Dumnezeu nu bate cu bâta!”.

Acu’ câteva minute meșterind ceva la un site, dau peste o recenzie a unei reviste pentru femei, care suna cam așa: „Women’s Day Online is equally excellent, filled with great home, kids, love, and food tips (what more could a woman want?).

Chiar așa, ce-ar putea dori mai mult o femeie? (Bine, în afară de a se uita la wrestling…)

Articolul precedentCică am o prietenă…
Articolul următorCe presupune socializarea pentru gay?
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

7 COMENTARII

  1. Pai…o poseta de la Hermes?
    Vad ca esti aproape de a vedea cosmarul tau in care viata sociala se reduce la dat Like-uri pe Facebook, macar si pentru cateva zile :)))

    • @Non_Lose, da, așa este. Nu mai pot să dorm noapte dacă nu văd 2-3 poze din alea făcute in photoshock, poze cu „dă share daca iti pasa”. In plus, trebuie sa stau zi de zi pe messenger să am conversatii bisilabice cu oameni pe care nu ii cunosc. Ce mai, iubesc modurile prin care ne putem, noi oamenii, masca singuratatile.

  2. Daca as fi femeie, cred ca ti-as putea raspunde la intrebare, insa iti zic ce aud de la femei in general, si mentionez aici ca lucrez cu aproximativ 20. Una din ele spune asa:cati mai multi papuci, alta imi spune: sa imi acorde asta divortul, sau poate sa moara. Alta mentioneaza: bani, bani si inca cativa bani… Iar ce-a mai interesanta: sa ma casatoresc pana la sfarsitul anului viitor sa fac 3 copii si sa muncesc, fiindca daca nu ma marit la anu, nu o mai fac niciodata fiindca deja am o varsta.
    Tot ce am scris mai sus, sunt aproape cuvintele lor, stranse incet incetisor…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here