Acasă Zi de zi Casa cu flori si lumea virtuala

Casa cu flori si lumea virtuala

1074
14

Vineri m-am intalnit la o cafea cu niste prieteni la un restaurant din Timisoara. Povestirile noastre s-au axat in principal pe viata gay in Romania, Sauvage si un posibil portal pentru comunitatea LGBT. Aici avem si o poza de (in) grup. De asemenea mi s-au transmis complimenete pentru blog de la cineva. M-am simtit foarte bine, experienta se va repeta. Sper.

Intr-un weekend voi merge la Arad. 🙂 Mai vedem.

kenno_si_restul.jpg
Nu, nu se face mai mare. 🙂

Articolul precedentPersonalitati gay: ALEXANDRU CEL MARE
Articolul următorDoua zile la Viena
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

14 COMENTARII

 1. Apropo de intilniri la Timisoara: Nu stie cineva o cazare faina pentru un concediu scurt? Daca da, v-as fi recunoscator pentru un mail la pinocchio_muc coada-de-maimuta yahoo.de

 2. Da, sterge si toate urmele mele. M-am decis ca nu mai sunt gay. Sunt hetero. Si imi plac pizdele. Asa. Na. Si voi gaylor, sunteti niste nesuferiti, incuiati si … si restul il stiti. GAY-LOR !!!
  :)) glumeam

  ce ? care ? cum unde ? cu lumea virtuala? zi mai multe, ca o sa mor de curios…

 3. cineva important: am facut ce am putut si asta pentru ca esti asa de important. In viitor te invit sa blochezi accesul tau pe darkq.net. Daca mai observ in fisierele care inregistreaza fiecare utilizator/vizitator in parte o sa am eu grija sa nu mai intrii ca sa evitam orice fel de discutii.

  Hai ca te ajut: Tools: Internet Options: Security: Sites. Acolo bagi site-ul in lista de pagini restrictionate.

 4. hmmm… eu zic , daca se merita, sa cumparam un lighean mai mare, sa punemm neshte namol acolo si sa ne batem, Andrei sa taie bilete si Cristi sa fie arbitru. Asa nu se mai poate dom’le! Doua „curve” nu au loc in aceeasi … comunitate!?!?!
  cred ca am innebunit
  🙂

 5. nu va mai certati atata ca pana la urma cred ca ma cazes eu cu Pinocchiooooo..

  Pinocchio , nu-i asa ca nu-ti e frica de tanti ?

  :)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here