Acasă Zi de zi Blogurile, globurile si Becali

Blogurile, globurile si Becali

1122
8

Presedintele PNG, Gigi Becali a sustinut joi ca a primit o “scrisoare de amenintare cu moartea”, facuta de “serviciile comuniste, securiste”, care “umbla toata ziua pe globuri” (n.r.- bloguri), in care i se cere sa se retraga din politica.

“De cine pot sa fie facute ? Cine umbla toata ziua pe globurile (n.r. – bloguri) alea ?”, s-a intrebat Becali, care si-a si raspuns: “Numai astia, de pe la SRI, de pe la SIE…Vechi securisti, numai manevre fac, pe globuri, pe site-uri, numai aia stau”.

Deci acest blog nu mai este „blog gay” si „glob gay”. Doar stim si noi ca FireMan si tomcat_tm sunt de la SRI, eu cel de ieri si grid de pe la SIE… eu sunt de pe la mama’ draq… si cu totii stam si pe „globuri” ca deh, de bloguri ne-am cam saturat.

Hai sa strigam: SUS GLOBURILE!!! Astfel, in Romania nu mai poate fi vorba de „blogosfera” ci de „globosfera”, la fel… nu mai sunt „bloggeri” ci „globberi”.

Cu drag,

Un globber!!!

8 COMENTARII

 1. Pt mine oamenii care nu au simtul umorului ii compatimesc sincer pt ca nu gusta din bucuriile vieti si daca nu sti sa zimbesti viata nu are nici un rost e neagra si rea si urita deci dragii mei radeti zambiti fiti fericiti chiar daca uneori poate avem probleme sau necazuri dar printrun mic zimbet luminam si chipul celui de linga noi si faceam acesta viata, uneori atat de scurta , mai frumoasa si pt noi si pentru cei din jurul nostru .

 2. Eu is de la CIA. (Cilaboratori cu Internetistii Autori [de globuri])
  Scrisoare catre Jiji:
  „Poi bre, nene Becali, vezi bre ca te iau bulangii „la misto”. Ma gandeam s anu mai pun ghilimelele ca oricum totuna e pentru matale. Poi uite bre ce zice astia: cica nu stii sa vorbesti. E adevarat? Si daca e adevarat, de ce te mai batzi bre cu pumnu in piept ca esti roman adevarat? Poi bine , bre nene, vrei sa ne facem de ras, noi romanii adevarati? ca daca rade si bulangii de noi… rau am ajuns, nene Becali. Da, aia pe care vrei matale sa ii „izolezi” prin cartiere marginase… Bre, sa zici daca sa pun sau nu liniutele unde trebuie, intre cuvinte diferite, ca sa nu te obosesc la ochi. Sau daca nu, pune o pipitza de-a matale sa iti citeasca aici… ca io ma chinui sa scriu frumos, ca un roman adevarat ca matale.
  Ce zici bre acolo de globuri? ca io nu inteleg. Si agenti de servicii secrete. Sau secretii de agenti..? Hai bre nene, ce dracu? A mai inceput unu inainte de ’89 sa dea vina pe secretii.. sau secrete… cand a fost pus la zid… Ce? vrei sa patesti si matale la fel? Stiu ca si ala avea o meserie, asa, ca tot romanu’, de cizmar, ca si matale cu oieritul, dar chiar se merita, bre, sa te asemeni cat de putin cu dansul? Daca se merita… matale stii, ca, na, esti batron… le ai cu cashcavalu.
  Auzi bre, nene Becali, ma gandeam sa ma iei si matale pe langa tine, ca poate ai nevoie de cineva sa traduca ce scrie astia pe globuri… agentii astia… secretii. Ca mi-ar prinde si mie bine cate un burduf de branza la luna… sau un tricou cu Dica pe perete. Unu purtat, sa il miros in fiecare noapte inainte de a adormi… Nu, promit ca nu mi-o frec. (plapuma intre picioare). Hai bre, zau asa, ii iei matale pe astia toti haidamacii buni de dat cu paru in PNG si nu ma iei pe mine, care am un pic de creier pe ici pe colo? Salariu nu cer, bre, doar ce vrea sufletzelu ala generos al matale.
  Hai bre ca promit sa ma ocup cu proiectele pentru cartierele de bulangii daca iei alegerile. Le fac si mol, discoteci, baruri, parcuri si tot ce le trebe… sa stea acolo in plata lor… sa nu dea pan’ centru, sa nu ne facem de ras cu ei. Si in centru sa facem un club pentru popi. In exclusivitate. Ca sa te mai sfatuiesti si matale la o bere cu bashtanii din Biserica.. de-alea, de-alea, un ban la o biserica, un ajutor la vreun sarac… stiu ei mai bine. Sa stie, bre, lumea cine e binefacatorul Romaniei. Matale si popii. Ceeee? sa-l punem tot in cartieru de bulangii? De ce bre?

  Globeristu bulangiu”

 3. vai, fiintza asta umana ma extermina psihic. ma doare burta de atat ras.

  fireman, x (ics) bestial raspuns. P. S. cei care nefac de ras pe noi sunt cei care il mediatzeaza shi nu intzeleg ca acest om poate fi exterminat doar prin indiferentza. rad shi eu ca-i funny da sincer pot sa rad shi de ceva mai inteligent. bagami-ash in ea de mass-medie ca iar ma fac ashtia comunishti

  pe mine nu ma luatzi in png. am intzeles ca e cadouri faine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here