Acasă Zi de zi Bârfe de Upper East Side?!

Bârfe de Upper East Side?!

947
3

De luni în coace, toată lumea sare de cur în sus că Ricky Martin e gay. Ce atâta fâs? O fi pentru toate femeile hetero, cărora li se scurgeau ochii după el. Pentru un alt gay, care dispune de acel al 6-lea simţ, numit „gaydar”, nu e nici un fel de noutate, ci o simplă confirmare. De fapt mă cam irită boom-ul ăsta mediatic. Reflectă însă natura umană.

– Vai fată, ai auzit?!! (dând din mâini)

– Ce, dragă?

– Ricky Martin e gay! (dând din mâini şi ţopăind)

Un om e ceva mai mult decât o banală etichetă ce i se lipeşte în frunte. La fel şi cu Ricky Martin, care pe lângă calităţile de muzician şi design-ul mai mult decât reuşit, a demonstrat că e un tip deştept, citit şi sensibil. Asta ar trebui să conteze!

Urmează câteva din melodiile lui, care mi-au plăcut cel mai mult.

În spaniolă „Vuelve” înseamnă „Întoarce-te”.

Altă piesă a lui Ricky Martin, care-mi place foarte mult este „Private Emotion”. Îmi amintesc de perioada când apăruse single-ul, o ascultam pe repeat. A rămas una din melodiile prin care cineva m-ar putea „decodifica”.

Mă bucur că într-un final a scos adevărul la iveală. Sunt convins că acest lucru îi conferă o nouă dimensiune a sintagmei „a fi liber”. Bravo!

3 COMENTARII

  1. Si eu tot asa ma gandesc… nush… de fiecare data cand cate o „celebritate” („ghimilelele” le pusei intentionat)(si a doua oara, you know why) iese in rampa, e inca un pas cumva spre: „Oau, uite, pana si ala e homosexual”… si nu stiu, asa in naivitatea mea ma gandesc ca e de bine. Oamenii cand cautau aur, luau cateva zeci de kilograme de noroi ca sa gasesca un firicel de aur… dar luat si noroiul.

    • La fel ziceam şi eu, absolut nimic ieşit din comun, dar pentru alţii a fost mare ştire. De aceea am şi făcut un pic de mişto în post.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here