Acasă Zi de zi Bărbatul gay

Bărbatul gay

964
0

Primul lucru care-ţi vine în minte când te gândeşti la gay e un tip care face sex cu alt tip, aşa-i? Dar mai sunt şi alte dedesubturi, care trebuiesc luate în considerare înainte de disecarea conceptului de băiat gay. România şi societatea ei ar trebui să evolueze ceva mai rapid în această direcţie, dacă vrea să facă „europenizarea a-la-carte”. Nu am de gând să mă apuc să critic şi eu apucăturile României homofobe. Cel puţin nu asta e intenţia mea actuală.

La tastarea cuvântului „gay”, Google afişează 220 de milioane de rezultate. Dacă numai un singur concept, cristalizat în trei litere, are o asemenea putere, cum mai pot unii să creadă că ne pot eradica de pe faţa Pământului? Mă apucă o criză de râs.

Dacă ar sta puţin să se uite, ar observa că bărbatul gay e o maşinărie psihico-emoţională foarte complexă. De mici suntem edcaţi să credem că a fi gay e ceva rău. Când ideile preconcepute, apucăturile maliţioase şi ignoranţa formează o salată în minţile majorităţii părinţilor, aceştia, de obicei, încep să-şi bombardeze progeniturile cu tot felul de informaţii cu tentă de maxime. Şi în ciuda eforturilor lor de a evita homosexualitatea pruncilor, unii dintre noi chiar ne trezim la un moment dat în viaţă că suntem gay. Din păcate comunicarea cu genitorii este deja compromisă. Tu ştii că eşti gay, simţi că eşti gay, respiri un aer gay, dar toată viaţa ţi s-a cântat că e ceva rău să fii gay. Părerea mea e că aici gay-ii se împart pentru prima oară în două mari categorii: cei care se acceptă aşa cum sunt şi fac alegerea firească de a trăi o viaţă normală, şi cei care se consideră vinovaţi pentru că sunt gay şi aleg să ducă o viaţă strangulată de un etern lanţ de minciuni.

Bărbatul gay e un mix interesant între femeie şi bărbatul heterosexual. Principalele caracteristici feminine şi masculine fuzionează în bărbatul gay. Acesta îmbină gândirea pragmatic-masculină cu cea emoţional-feminină, are de multe ori un ochi fixat pe detaliu şi priveşte realitatea mediului său înconjurător cu un grad mărit de obiectivitate. El este mai atent la ce se întâmplă în jurul lui şi este considerabil mai tolerant cu lucrurile, situaţiile şi oamenii care nu-i sunt pe plac. Bărbatul gay iubeşte mai profund decât restul lumii, căci dacă are norocul să întâlnească pe altul, acela devine totul pentru el: iubit, amant, prieten, familie.

Tu ce înţelegi prin acest concept de „bărbat gay”?

Articolul precedentRomânia, te iubesc!
Articolul următorSperanta
Un male bitch uns cu toate cremele, greu impresionabil, alergic la prostie şi prost-gust, gay până-n vârfurile unghiilor, vertical şi după cum s-a mai zis cu sânge-n p**ă. Nu vă place de mine? Treceţi mai departe!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here