Acasă Zi de zi Baietzas’ de Cartier (Firma Cartier…)

Baietzas’ de Cartier (Firma Cartier…)

1002
3

Stau cocotat de cateva ore pe gayromeo.com si vad din ce in ce mai multe porcarii. De obicei trec peste gunoaie dar intarat de ceea ce scria Lucian pe al sau blog, mi-am propus sa alcatuiesc o povestioara despre cum vad lucrurile.

Luam pe un tip care dupa a mea parere este vrajit de o pasarica moale si fierbinte si nu este fermecat de salate, cur(v)e de slabire. Din prima de poate vedea ca omul este poliglot caci stie mai multe limbi: engleza si o alta pe care inca nu am deslusit-o, insa fac cautari asidue pentru elucidarea cazului elodian.

p1.jpg

Baiatu’ de 20 de ani cauta o relatie bazata pe muuulta iubire fidelitate cu un tip peste 30 de ani. Zice asa:

„i am a normal boy who try to finde a guy who can care aboute and love him and to be whit him for ever!!!”

For ever, da?? Dear Sire, bre… I duont now uat are you try tu finde but I sink thet you lost your selfe. Understodt Vasile? I also don’t now hau did sir you buy za Armani shirt you wears in ze fotografy you haz… aa… have… doesn’t maters enyuei but luv, ze amour… ahhh… loveee… for ever and for ever. Oh, also I don’t think that you are „a normal boy”.

p2.jpg

Si uite-asa, tinerii pe care ii admiram prin cluburi hetero, benzinarii sau pe strazi vor o dragoste eterne, bazata pe iubitre eterna, bineinteles cu cineva in varsta si fraier, labil… de lunga durata. Oricum intarirea organului nu ar fi o problema care dupa a mea parere este cu atat mai puternica cu cat gradul de imbecilitate e mai mare.

p3.jpg

For ever in love,
R.

3 COMENTARII

 1. Pentru Vasilica
  Norocul tau ca am dat peste articolull asta. Sunt o batranica avuta cu cont la Swiss… Air, masina de firma (Armani), casa (de vacanta) la tara, cunosc indeajuns de bine limba romana si limba engleza ca sa inteleg ce scrie la tine in profil si sa nu fii nevoit sa imi explici prin semne… La o adica, astept propuneri indecente pe casuta mea postala anonima de la OP2 Timisoara. scrie pe plic „pentru Bunicutza Kamikaze”. daca nu ai bani de timbru, expediaz-o cu plata ramburs…
  te pup… fara proteza

 2. Tuh fata tuh, io zic sa ceri contu’ IBAN, fataaaa… auzi? Ala draga cu multe cefre si numerale…

  Fataaaa, zi sa-ti dea si codu’ SWIFT fataaa, ca ai nevoi(e) de iel, fataa….

  Cu dragoste mare si vesnica

  EVA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here