Acasă Zi de zi Astept cu nerabdare…

Astept cu nerabdare…

965
5

Sa se faca update-ul la Page Rank la cateva site-uri pe care le detin. Ce este Page Rank? Este o „nota” pe care o da Google oricarui site. PR poate fi vazut in bara de instrumente Google din Explorer in cazul in care a fost instalat, evident. Daca vrei sa vezi cum e: http://toolbar.google.com/

Page rank
Page rank

Aici avem un exemplu al lui Google.ro, care are PR 8. De ce este asa de important PR? Pentru ca prin vanzarea de link-uri pe pagini cu PR ridicat se pot scoate bani. Foarte multi bani. De ex. un link pe o pagina cu PR 8 costa cca. $250/luna. Ai o pagina cu PR8, vinzi 10 link-uri, si te faci cu $2500/luna.

Google face update la PR in fiecare zi, dar le afiseaza cam o data la 3 luni. PR se calculeaza in functie de numarul de link-uri catre o pagina. De ex. daca ai cateva link-uri de Page Rank 8 si 9, e posibil ca la urmatorul update sa ai si tu un Page Rank 7 sau 8.

Foarte multi traiesc foarte bine din aceasta bara verde. Nu muncesc cu ziua, nu fura, nu violeaza nici o baba, nici nu impusca pe cineva, nu fura din morminte. Ca altii.

Articolul precedentCa tot e la moda…
Articolul următorCe minte tre’ sa ai?
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

5 COMENTARII

 1. wow ..esti bestial,am inteles cevrei sa spui. Te-ai gandit sa predai ceva cursuri caci chiar credca esti talentat si mai ales stii sa te faci inteles. felicitari

 2. buna.
  imi poti explica ce inseamna asta, te rog?
  „PR se calculeaza in functie de numarul de link-uri catre o pagina. De ex. daca ai cateva link-uri de Page Rank 8 si 9, e posibil ca la urmatorul update sa ai si tu un Page Rank 7 sau 8.”

  numarul de link-uri catre ce pagina?
  daca am cateva link-uri de PR 8 si 9.. adica ce link-uri?

  sunt mai greu de cap 😛

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here