Acasă Zi de zi Asa, de Sfarsitul Lumii…

Asa, de Sfarsitul Lumii…

992
9
Articolul precedentDespre sotul meu
Articolul următorCum a apărut Crăciunul?
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

9 COMENTARII

  1. Un alt videoclip stereotipic.Inca un motiv sa urasc Craciunul.Scuze dacă sunt prea incisiv,dar a fost ziua mea de naștere si sunt supărat ca nu a venit sfârșitul lumii:(

  2. ChrisL, nu fi supărat, vine altu’, că nu s-au terminat civilizaţiile străvechi. Găsesc ei cercetătorii englezi un alt calendar care stă să se ghete(de la „a se găta”).

  3. Poate ca suna ciudat sau nu, insa anul acesta Craciunul pentru mine a insemnat foarte mult. Si cel mai frumos cadou pentru mine a fost ca am stat cu Ametitul meu. Adevarat ca eu am muncit in 24 de noapte si etc. insa m-am simtit formidabil, fiindca in 2009, 2010-2011, a fost super naspa, am stat in pat si am ascultat radio sau am muncit si nu il aveam pe el.
    Consider ca cel mai frumos cadou este atunci cand imparti anumite momente, cum e Craciunul cu cineva pe care il iubesti. It was our first X-mas.
    Videoclipul e super si incarcat cu multe sentimente, si de acolo pot fi trase nenumarate concluzii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here