Acasă Zi de zi Articol scris sub influenta bauturii!

Articol scris sub influenta bauturii!

973
5

Ora 14:00. Fix. Ma iubeste sau il iubesc? M-am trezit devreme, la ora 04:30, eram in picioare. Aproape. Am tras de acele ceasornicului pana pe la 09:00. Apoi am mers la solar. 12 minute. Vreau sa fiu mai inchis la culoare, what the fuck? Uneori ma urasc, am pielea prea alba, mai sunt si blond pe deasupra, fuck. Nu putea si bunica-mea sa si-o traga, decat cu un neamtz??

Apoi am mers la sala. A fost misto… unu’ s-a oferit sa ma ajute, ca cica nu stau cum trebuie la aparatul pentru picioare. Ce imi place la sala uinde ma duc este ca cineva mereu e gata sa te ajute. 😛 Apoi la Billa. Printre multe alte d’ale gurii, am lut si o sticla de sampanie. Din aia’ mare. Am platit un taxi sa ma aduca acasa. Foarte serviabil omu… asta dupa ce i-am zis ca ii dau 6 lei, numa’ sa m’aduca. Ajung la usa blocului. Geanta in spinare, doua „plasi” burdusite. Un nenea de vo’ 120 de ani, imi deschide usa de la bloc:

Io: – Va multumesc!
Nenea: – Cu placere!… Cu cea mai mare placere!
Io: Va multumesc, tot cu cea mai mare placere!

Deschid sampania. Beau o cana, doua, trei. Nu am pahare de sampanie. Io beau din cani. De obicei. Diseara am programata o intalnire. O sa va povestesc cu cine, dupa ce intalnirea va fi avut loc.

Acum ma duc sa imi fac o cafea. Andrei (scumpu’ de el) zilele trecute dupa ce a aflat proprietatile cafelei naturale (io obisnuiam sa beau din aia’ najpa, instant ) mi-a luat expresor de cafea si Ramon ia i-a impachetat-o. Funditza era albatra. Io vroiam rooooooooooz. Glumesc!?.. Neahh…

Sorry, sunt un pic pislit pilit… ma duc sa imi pai mai pun putina sampanie…

Gaaaaaaaaaata. Foarte gustioasa, gustoasas, gustoazsa, g-u-s-t-o-a-s-a (sampania). Am vorbit si cu Ovidiu la telefon. Ma intreba ca ce sarbatoresc… i-am raspuns: „Ca azi e Marti”. Cred ca e marti, nuu?? Am verificat in Windows. Asa-i. Windows-ul asta oare de ce tre’ sa aiba dreptate?

Gata, va las, ca incep sa aberez. E primul post (articol) pe care il scriu in stare de ebrietate. Liliiiiiiiiiiiiiii !!!!!

Puuuuuuup.

Robert.

5 COMENTARII

  1. :)))cool articol…..super dragutz articol…nu uitati contrar reclamei imbecile de la tv sa stiti k alcoolul nu dauneaza grav sanatatii!!!!!!!!!

  2. Sa nu te imbeti in prezenta mea, te rog. Nu de alta, dar m-ar bate gandul sa profit de tine… :))))) Si nu vreau sa imi reprosezi dupa…

  3. Nu, dar nici nu am profitat de tine… asa ca … INCA nu stiu cum faci la bautura :)))
    iti explic odata in particular ce inteleg eu prin „a profita” :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here