Acasă Zi de zi Apara-ma Doamne de tipii gay, ca de cei straight ma feresc eu!

Apara-ma Doamne de tipii gay, ca de cei straight ma feresc eu!

965
1

Ideea de discriminare din partea persoanelor straight incepe sa mi se para din ce in ce mai triviala, chiar comica uneori. Fratilor, in loc sa incercam sa ii educam pe crediniciosii lui Papura Voda, mai bine am investi ceva timp si bani in a-i formata un pic la tartacuta pe poponarii din curtea noastra.

Mergand pe principul ‘apara-ma Doamne de tipii gay, ca de cei straight ma feresc eu’ am inceput de ceva vreme sa adopt din ce in ce mai mult ipostaza de ‘lone wolf’…si culmea e ca imi e bine asa – doar eu cu o mana de tovarasi iubitori de p**a si multi prieteni straight care ma stiu cu toate bunele si relele si care nu discrimineaza cum o fac ‘ai nostri’.

Pe bune, ma zgarie pe creier sa aud de ‘comunitatea gay din Romania’. Care e aceea? E cumva acel grup de oameni migratori intre bisericute, care stau si te toaca marunt la terase de 5 stele in timp ce beau o apa plata de 4 lei?

E cumva acel grup de oameni care fuge cand ai probleme si te cauta eventual cand e nf de vreo saptamana?

E cumva acel grup de oameni care nu iti permite sub nicio forma sa cresti profesional, sentimental, intelectual pentru ca Doamne fereste sa fii deasupra lor?

Nu mi s-a intamplat ever sa am probleme cu vreun tip straight, va spun sincer. De tipe nu mai zic. Nici nu am fost judecat de catre ei vreodata dupa cantitatea de mu*e pe care o dau sau iau. In schimb, cel putin in Iasi, dragii nostri tovarasi fac o adevarata arta – mai ceva ca ceremonialul servirii ceaiului – din a toca marunt pe cineva.

Nu restul lumii trebuie sa ne accepte; noi intre noi trebuie sa ne acceptam. Abia atunci putem ‘da bine’ in fata celorlalti care, intre noi fie vorba, au multe alte griji decat sa ne frece pe noi la icre.

Articolul precedentAsexualitatea
Articolul următorReferendumul….
Cel mai greu lucru din lume e sa scrii despre tine intr'un mod care sa placa si cititorului si autorului... sincer cred mai mult in fapte decat in vorbe(fie ele spuse sau scrise) dar independent de ce cred eu compunerile noastre au toate valoare cand sunt citite de persoana potrivita la momentul potrivit.Deviez!...Despre mine nu e mult de zis: Roman? Da. Absolvent? Da. Un viitor sigur, stabil, clar? Nup. Ceva vise? Inca mai sunt. Cred in minuni? Da. Imi place inghetata? Nu. Am ceva de zis? Pai nu stiu...

1 COMENTARIU

  1. Foarte adevarat. Comunitatea gay e ca un grup de pitipoance din liceu care se cearta oe ce fel de lubrifiant să poarte în functie de bisericuta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here