Acasă Zi de zi Adele – Set Fire To The Rain

Adele – Set Fire To The Rain

946
11

Îmi place tare mult vocea și atitudinea artistei. „Set Fire To The Rain” e încă o piesă din acelea care te atinge într-un mod plăcut. În plus, mă bucur că Adele este apreciată deoarece merită din plin. Și sper din tot sufletul să nu facă prostia să se pună pe cure de slăbire pentru că e foarte frumoasă si așa.

După atâtea pseudovedete care se întrec între ele prin micimea bikineilor (sau chiar lipsa lor) și gradul de anorexie/bulimie, Adele este ca o gura de aer proaspăt. Iar pentru o duminica mocirloasă, ca acesta, e melodia perfectă de pus pe repeat. 🙂

Love.

Articolul precedentUn alt fel de suferinta
Articolul următorA avea sau a nu avea (câteva mii de prieteni pe pe FakeBook)?
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

11 COMENTARII

 1. Cand a aparut albumul 21 aceasta a fost melodia care mi-a placut in mod special, mai mult decat „Someone Like You”.
  Desi din punctul meu de vedere melodiile de pe 19 au fost mai reusite (Motown FTW) si nu are neaparat o voce speciala, atitudinea cred ca a fost cea care a ajutat-o sa devina un star international. Si desigur faptul ca a participat la compunerea majoritatii melodiilor pe care le canta.
  Cum arata acum e tocmai bine dar dupa cum a slabit in ultimii ani nu cred ca se va opri din a tine regim (insa sunt traumatizat de felul in care a aratat pe coperta revistei Vogue).

 2. Mie mi se pare mult prea mainstream. Inainte mi se parea mai interesanta, cand era mandra ca era grasuta samd. Acum cand pozeaza doar cu capul in reviste mi se pare cam sell-out.
  E varianta safe a lui Beth Ditto 😛 (si acum tentativa de embeduit)

 3. Melodia îmi place foarte mult („Set fire to the rain”). Dar sunt de acord cu ce o zis Rhade în ultima propoziție a comentariului și sper totuși ca ea să rămână așs cum e acuma. E mai mult decât ok.

 4. Mie imi place mult Adela, melodia o auzisem prima data intr-un mall anul trecut si m-a captivat. E unul din putinii artisti care pot scoate un album fara a avea doua hituri si restul pieselor asa, de umplutura. Mie cel putin imi place de ea ca persoana din ce am vazut in interviuri. Nu e falsa, nu se comporta dupa un anumit standard, nu incearca sa para inteligenta sau sa salveze lumea. Se comporta simplu si cum îi e bine. Cat despre greutatea ei, nu cred ca a slabit pentru a da bine la public, succes international a avut de la inceputul carierei. Orice om cu probleme de greutate la un moment dat tanjeste dupa un corp mai frumos, cred ca e si cazul ei. Eu o consider frumoasa, are niste ochi frumosi, o fața expresiva, frumoasa, tre sa fii prea bitchy si superficial ca sa razi de fizicul ei.

 5. Niciodata nu va putea multumi pe toata lumea. Din punctul meu de vedere e un artist „sanatos”. Imi place inca de pe vremea primului album, iar cu 21 m-a cucerit definitiv. Foarte rar urmaresc un artist si ca persoana publica, iar in cazul ei mi se pare ca se poarta la fel de sincer ca si atunci cand se afla pe scena.

  Nu de putine ori am auzit ca i se reclama faptul ca  e prea mainstream. Ce e rau in asta? Muzica buna nu ar trebui difuzata la scara larga, nu ar trebui aclamata si cumparata?! De multe ori ma intreb de ce e mai usor sa blamezi decat sa apreciezi?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here