Acasă Zi de zi Un nou look

Un nou look

948
16

Am schimbat look&feel-ul blogului caci doream un update demult insa nu am gasit nimic care sa indeplineasca cateva conditii. Sunt implementate foarte multe functii noi, paginile se incarca ceva mai repede. Trebuiesc insa rezolvate doua chestiuni si anume:

 • Implementarea gravatar-urilor la comentarii.
 • Rezolvarea unei probleme la arhivarea articolelor.

Si in aria de administrare sunt chestii noi, e mai simplu de utilizat.

De acum pozele vor fi in formatul afisat mai jos!

Acum exista si functia de abonare la blog prin newsletter. Astfel cine doreste poate primi in mail articolele noi.

De asemenea, exista si functia de „bookmark” (Google, yahoo, del.icio.us etc).

Articolul precedentAstazi e ziua in care au murit stirile de la ora 5.00
Articolul următorMiss Travesty Romania 2008
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

16 COMENTARII

 1. Fain Robert. Altceva, dar fain.
  Cand am deschis pagina, si pana sa percutez ca e altceva, m-am surprins facand miscarile pe care le-am facut de atatea ori de cand iti citesc blogul, iar ochii mi s-au indreptat inspre ce erau obishnuiti a vedea… 🙂 (ca magarul primariei – PUTEREA OBISNUINTEI)

  Miss ya, kiss ya, dear, dear!

 2. imi place. dar n-am intzeles impartzirea intre ingerasi shi dracushori a blogurilor de la subsol. o fi o chestie pe care sa o intzelegetzi doar prietenii? spor in continuare. raman cititor fidel. 🙂

 3. ~ Anca: vai da’ ce onoare. Ma gandeam ca poate ti-ai autoimpus si tu sa ma parasesti. Adica pe nenea blogu’. 🙂 Ca io mor, sa stii. 😛 Las’ ca ne vedem cand vom merge la Budapesta.

  ~ viperjack: Saru’ mana!

  ~ Petrik22: Era bine si inainte dar acum este mai bine decat era inainte. 😛

  ~ ar_22_m: Pai asa… for fun. Care prieteni? Multumesc pt. fidelitate. (lucru rar ce-i drept)

  ~ Luxor: E perfect ce am facut. Poate ca o sa schimb cate ceva (nu stiu sigur)… o sa vad. 🙂

 4. In sfarsit terminai cu tema. Am rezolvat si cu implementarea pozelor la comentarii. Personal eram obisnuit cu ele ca ma uitam la poza si nu mai trebuia sa citesc cine scrisese un comentariu.

  Pentru cei ce au descoperit blogul mai tarziu un un toturial care explica cum se poate inlocui patratelul albastru cu o fotografie este aici:

  http://www.darkq.net/ce-mai-e-nou/acum-cei-care-comenteaza-pot-avea-si-poza-una-mica-de-tot/

  Da, se da click. Un clik.

  Am implementat si Adsense-ul de la Google pe ici pe colo. Nu am vrut sa „murdaresc site-ul” cu mai multe blocuri de adsense.

  O alta chestie pe care o gasesc utila (si misto) sunt cele trei poze afisate prin Flickr. Acele poze se vor schimba pe masura ce voi mai face upload. Asta daca mai fac poze.

  O alta functie este exemplificata sus de tot, post-ul cu poza cu pasarile jucause. 🙂 Un post poate fi setat ca „featured”… daca are importanta majora. Nush… acolo vom scrie cine cu cine si-a mai tras-o, unde, cand, cum… 🙂 Glumesc.

  Eu sunt multumit de cum a iesit si imi place foarte mult…

 5. e frumos, dar naa, mai toti eram obisnuiti cu „skin-ul” celalalt dar si asta e frumos…mai ales ca are mai multe optiuni 🙂

 6. Nu mi-am autoimpus dom’le nimic. Doar că m-am săturat să insist pe o idee cu care tu nu esti de acord. Astfel cheful de a scrie nu prea mai e… Nu pot să spun de ce… poate e prea mult de explicat si mi-e lene. Ce-i drept nici timp liber nu am avut îndeajuns… Mi-am copiat rândurile pentru că vreau să le ţin undeva, neîntinate, undeva unde Google nu va ajunge prea uşor… undeva unde pot fi ferite de alte înţelesuri ale scopului lor în sine, decât acela de „poză” a gândurilor mele. De aceea le-am creat un loc separat, un blog doar pentru ele. Un blog ce nu se vrea nici vizitat de multă lume, nici invadat de Adsense, nici bilingv. Scuze, dar aşa mi se pare normal.
  Ţi-am mai spus că eşti periculos de inteligent… Şi preferam să nu mi se adeverească presimţirile. Preferam să cred că poţi face separaţie între plăcere şi afaceri, între prieteni, oameni adevăraţi, şi instrumente… Am crezut întotdeauna că eşti îndeajuns de demn şi inteligent în a lăsa neîntinat colţul ăsta de gânduri adunate, care la un moment dat am îndrăzneala de a spune că a devenit comun, şi nu îţi aparţinea numai ţie. Şi am mai crezut că ai puterea de a găsi o cu totul altă cale de bun trai.

  Eu vărs coşul cu bombonele întins şi continui să îmi doresc ciocolata din vitrină… Spor

 7. Personal, întotdeauna mi-a plăcut să îmbin utilul cu plăcutul, iar unul din puţinele „locuri” perfecte pentru asta e blogul, aşa că îmi place nespus mai mult acum. Lucrurile evoluează şi îmi pare nespus de bine, că iau parte la viaţă. Schimbarea sperie uneori, de aceea unii o refuză, dar sunt ferm convins că o dată făcută şi provocată duce spre bine.

 8. FireMan~ niciodata nu am spus ca sunt inteligent, nu ma consider nici macar mai destept decat vreunul sau altul. Totul merge inainte netinand cont de dorintele noastre de a ancora anumite elemente.

  Spre exemplu, aceasta noua versiune de WordPress este mult mai buna decat cea veche, se incarca mai repede, nu are bug-uri, nu incarca server-ul, are mai multe functii, e mai SEO-friendly, etc.

  „Colţul ăsta de gânduri adunate” merge spre bine, se va inalta si nu are importanta daca apare cate cate un post in engleza sau doua blocuri de adsense.

  Legat de continutul duplicat nu mai comentez nimic caci am spus ideea de baza de m. m. ori pana acum si oricum imi racesc gura mana pe degeaba. Uite se poate pune un tag meta name=”robots” content=”noindex,nofollow” daca ai access in index.php-ul temei pe care o folosesti.

  Luxor: Mmm…

 9. Inca ceva.

  Cine are chef sa isi faca un mic update in aria de admin-> users: este un camp numit „Biographical Info”. Se completeaza cu date despre userul respectiv apoi se da „update”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here