Acasă Zi de zi ACCEPT la ONGFest

ACCEPT la ONGFest

944
7

În acest weekend (8 şi 9 octombrie), Caravana ONG Fest face un popas si la Timişoara, în Piaţa Unirii.

Timişorenilor le vor fi prezentate, cu ocazia acestui Târg al Economiei Sociale, mai multe organizatii, care plănuiesc să susţină ateliere şi seminarii pe teme precum voluntariat, educaţia globală, posibilitatea de a obţine credite pentru întreprinderile sociale şi campaniile 2%.

Coordonatorul local al evenimentului, Institutul Român de Educaţie a Adulţilor, anunţă participarea a peste 30 de organizaţii. Printre organizatiile prezente a fost și ACCEPT-ul, una din organizatiile din Romania care luptă pentru drepturile minorităților sexuale.

Am facut și câteva poze, să vă faceți o idee. La pupitrul ACCEPT-ului l-am reîntâlnit pe Cristi Pietrareanu (îl știți din din Noi Doi)

[nggallery id=70]

Timişoara este unul dintre cele 10 oraşe vizate de promovarea organizaţiilor nonguvernamentale mici şi medii, a acţiunilor filantropice şi a culturii voluntariatului.

Articolul precedentDo you feel the same?
Articolul următorUneori e bine sa stai in casa si sa dormi
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here