7 COMENTARII

 1. Hey, bine ai venit. 🙂

  Viata ar fi la fel de complicata si daca am fi heterosexuali cu totii. Uneori ma intreb daca nu ar fi fost poate mai complicata. Daca „viata normala” inseamna sa ma trezezc in fiecare dimineata la 7 si sa merg la servici ca sa am cu ce sa hranesc 2-3 copii si o nevasta… NO THANKS. 😉

  • Dar cum ar fi sa fii hranit de nevasta? Si aia e la fel de no thanks ca nu se incadreaza in norme, si te arata lumea cu degetul.
   Si apropo de norme: o prietena are ca animal de casa un mic dihor. L-a dus in Romania cand a plecat in vacanta, si toata lumea arata cu degetul si se uita ciudat; si-a strans tot felul de comentarii, de la „sobolan” la „marmota” la „pisica mutanta”.

   • Sunt si „neveste” mai „ieftine”. Fiecare vede lucrurile in vreun fel dar tabloul ala in doua culori (atat de comun de altfel), in care el munceste pana il ia dracu pentru „familie”, copiii plang, ea ii nemultumita, el gri la fata… imi deschide ochii si imi spune cumva ca viata e frumoasa in nuantele in care se simte fiecare bine.

    Dihor? Io vreau un arici. 😉

 2. Buna 🙂
  Eu personal consider notiunea de ‘normal’ ca fiind nici macar relativa, ci complet depasita si inutila.
  Mi-a spus mai demult o persoana cu mult mai multa minte decat mine urmatorul aspect: ‘nu suntem normali, suntem cu totii variabile ale normalului.’

  Din definita asta rezulta ca, pana la urma normal este echivalent cu idealul, adica o stare a lucrurilor spre care tindem mereu, dar la care nu ajungem niciodata. Sunt de acord cu faptul ca putina filizofie nu strica in viata nimanui dar in acelasi timp a filozofa pe tema normalului nu e un mod ideal de a-ti trai viata. Decat sa ne gandim ce e normal si ce nu mai bine ne-am gandi ce e frumos/eficient/productiv/placut.

  Cred ca ti’ai dat seama ca nu ma omor dupa subiectul normal/anormal:grin:. Ce apreciez la articolul tau e faptul ca iti pui intrebari si cauti raspunsuri, astfel depasind stadiul de ‘monkey’ 😛

  Bravo;-)

  • E un banc dragutzel pe chestia asta, cica „normalitatea este pachetul de stereotipuri si preconceptii acumulat pana la varsta de 18 ani”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here