Acasă Zi de zi A trecut un an decand…

A trecut un an decand…

982
5

… acest blog exista. Dap, a trecut un an decat am scris (cu oareşcare entuziasm) primul post pe acest blog. Pe vremea aceea era o alta vreme, putin mai relaxata si mai simpla din anumite puncte de vedere pe care spre dezamagirea unora dintre voi nu le voi insirui aici cu punctulete sau cifre.

Intre timp am invatat sa creez un alt blog, unul nematematic, fara coduri, unul fara reguli. Ce-i drept… cititori am foarte putini insa „fac toti banii”. 🙂

Voi mai scrie si aici, cand si cum dar numai cand voi simti nevoia sa o fac. Imi place ce am creat, ma intorc (cu mintea) cu drag la noptile petrecute cu ochii pironiti la monitor, insa din pacate nu am nici timpul si nici dispozitia necesara sa mai scriu ca altadat’. Imi cer scuze celor care au citit „de la distanta” si celor care NU au incercat sa faca comentarii eminesciene pe baza celor scrise.

Daca oricare dintre voi are dorinta de a scrie niste randuri inchegate despre orice subiect (pana la urma mi-am dat seama ca blogu’ nu-i despre gay… poate mai degraba „cu gay”… asa ca nu e nevoie de povesti in care trebuie sa existe un print care saruta o broscuta…) poate trimite materialul pe admin@darkq.net si le voi publica.

Cu drag,
R.

Articolul precedentDespre însemnătatea lucrurilor neînsemnate
Articolul următorUn mic detaliu si rezolvarea alteia
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

5 COMENTARII

  1. Parca ieri am intilnit un om care m-a fermecat cu felul lui de a fi si am indragit modul cum gindeste ,am facut cumparaturi impreuna din ele a iesit o prea minunata ciorba poza vorbeste de la sine .La multi ani penru acest blog si penntru noi cititorii sau cei care au scris cate un articol.Multumesc pentru multe intrebari care doar aici si au gasit raspunsul pe care il cautam de mult timp .Multumesc pentru oameni pe care i-am descopeit aici si care mi au devenit prieteni intre timp si de care sunt f mandru .Multumesc Robert si acest blog trebuie sa existe in continuare pentru ca avem nevoie de el in continuare la fel de mult .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here