Acasă Zi de zi 7:10 – 16:05

7:10 – 16:05

1017
5

Am avut o zi groaznica. Azi dimineata la 6 jumate am vorbit cu Ametitul si avea un strat de morcovi intrat cu tot cu frunze, se pregatea sa mearga la sala. Era emotionat si in acelasi timp imi spunea ca ii e dor de casa, de mine, de monotonie. Eu eram pe nicaieri… I-am urat bafta si asta a fost tot…La 5 minute ma suna si imi spune: „Am uitat Tatal Nostru”. M-am ingrozit si am inceput sa il spun la telefon… parea calm si usor relaxat ca l-a zis cu mine.

Apoi tacere, nu am mai stiut nimic de el. Stiam doar ca e in operatie.

La 16:05, m-a sunat o prietena comuna care e cu el, care stie limba straineza, si care ne-a fost de mare ajutor. Eu dormeam, fiindca nu au mai rezistat bateriile mele de 777, se terminasera si am clacat. M-am trezit fulgerator si nu stiam unde e telefonul. Era in mana la mine, adormisem cu el… in mana…

A iesit din operatie cu o usoara diplopie, a glumit, ii era sete si nu era multumit de pat, nu statea confortabil, mi-a zis ea, probabil sunt fire, cabluri si chestii ce il incomodeaza. Eu ascultam si nu intelegeam nimic, am receptionat mesajul ei si aprobam din cap si voce si desi o auzeam nu rumegam cuvintele. Si o intreb:”Dar e ok?”, ea rade si imi repeta.

I-au dat ceva de somn, ca sa se odihneasca pana maine dimineata, prima noapte oricum e grea pentru toata lumea care se opereaza si e supus anesteziei totale.

Eu??? Transpirat, goluri in gat, extaz, lacrimi, aiurit, ametit, somnoros, nervos, agitat, calm, trec prin toate in acelasi timp.

Ma pregatesc sa ma duc la munca, si in timp ce scriu aici realizez ca Ametitul meu s-a operat, e ok, vorbeste, e nemultumit… adica ciufut, adica e ok, fiindca el cand e ciufut dupa somn, e el, este Ametiul meu de pe deal… e omul pe care il iubesc. Omul langa care nu am putut sa fiu din motive mai mult sau mai putin reale. Este sursa existentei mele, si omul care ma face sa ma simt complet, fericit, iubit si respectat.

Ma opresc in a mai scrie ceva, fiindca noutati nu mai am si sunt si eu la fel de curios cum a decurs intraoperator totul… Multumesc tuturor cititorilor, oamenilor de aici ca m-ati citit, m-ati incurajat si ca gandurile voastre au fost alaturi de noi… E unicul loc unde ma pot exprima liber, incorect gramatical, locul unde suntem acceptati asa cum suntem, gay si gay… Sanatate tuturor…

Pierderi de memorie

5 COMENTARII

 1. Am asteptat de vineri-sambata mesajul de azi!! ^^
  Ma bucur ca totul e ok si ca ati trecut peste acest hop.
  Va urez muulta sanatate si fericire si sa aveti grija de voi.
  Cu mare drag,
  Ionut.

 2. In sfirsit o veste buna.
  mult curaj si fericire mai departe.
  sanataze.cu mult zimbet.
  acestea sunt pastilele favorite.
  Lupta incepe acuma.

 3. Multă sănătate căci de iubire aveți parte si însănătoșire grabnică vă doresc desi nu va cunosc a fost emotionant sa citesc experienta altei persoane.
  Cu drag,
  Florin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here