Acasă Vacante Cluj-Napoca, here I am…

Cluj-Napoca, here I am…

988
8

Excursie la Cluj. Pe langa faptul ca de azi voi detesta orice „sageata” care pleaca din gara (nu am avut niciodata ocazia dea calatori cu asa numita „sageata albastra” insa este foarte neadecvat pentru distante mai lungi, si trecand peste faptul ca in Cluj e un ger napraznic… am ajuns cu bine.

Taximetristu, foarte amabil „ne-a condus” la locatia la care trebuia sa ajungem. Am ajuns la Lucian, unde parca era ziua de nastere a cuiva. 🙂 Amici si prieteni. M-am re-acomodat foarte repede cu „ioi” si „tulai” si „mnoah bine, mnoah…”. Am mancat o mancare care nu are nume, facuta in cateva minute. Gustoasa. Am indraznit sa mananc cu smantana.

Am sunat pe cineva din Timisoara sa confirm faptul ca am ajuns cu bine. In rest… ma simt excelent. Ma simt mai intre a mei, imi amintesc de studentie, de noptile pierdute in cluburi, de alte nopti pierdute in sala de lectura. Cand veneam cu taxi-ul spre Manastur (cartierul unde trebuia sa ajungem) era o ceata deasa dar puteam vedeam strazile si cladirile vechi. Multe locuri imi nasc amintiri. Imi place trecutul, imi place recapitularea. 😛

Nu m-am abtinut sa nu le arat la baieti fenumenul Vitas despre care am mai vorbit intr-un post anterior. Au fost surprinsi si unii chiar si-au exprimat anumite dorinte dragute.

Ma simt bine. Sunt acasa…

8 COMENTARII

 1. Sa-ti fie de bine Robert,sper ca ai fost In club ? Mai mereu Clujul este In frunte cu distractiile .
  La mai mare si cat mai multe deplasari care sa cotizeze la fericirea fiecaruia . 🙂
  Pupici pe …. 😉

 2. Tainice punţi de-amintiri, retrãite,
  reînvie
  din sufletul copilãriei
  în ochii deplinãtãţii;
  se regãsesc
  în tainice punţi de-amintiri, renãscute,
  se retrãiesc
  amintindu-se.

  Pe sub sãlcii şi tei – râu de-amintire,
  parfum de trecut încã viu,
  rãdãcini nevãzute
  prin tainice seve trãiesc.
  …..reintoarcerea acasa:)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here