Acasă Una alta Why?

Why?

1136
2

Nu-mi explic. Mi-a placut de el acum doi ani. Si totusi….inca il mai vad la scoala prin pauze. Daca vrei sa aflati povestea despre el, cititi „Love can always kill friendships (Who doesn’t know that?)”.

Acum parca iar mi s-a pus pata pe el. In fiecare dimineata imi apare in minte. Strang in brate pernele moi imaginandu-mi ca e el. Si culmea…ma simt fericit, de parca ar fi acolo cu mine. Apoi parca iar ma cuprinde „iubirea” (cica) pentru el. Cand ma mai apuca, mai trec pe la clasa lui prin pauze.

El unul ma trateaza ca pe un simplu amic, de parca nu ar fi aflat acum doi ani de la mine ca il iubeam(esc….ma rog). Ideea e ca parca as incerca sa-l uit. Dar el tot apare. Nu cred ca se merita oricum, din moment ce el nu ma cauta. Ar trebui sa gasesc pe altcineva degraba. Cineva care sa ma accepte asa cum sunt. Deocamdata ar trebui totusi sa ma ocup mai intai de bac. (cica). Cu timpul probabil voi ajunge sa-l uit…sau poate ca va fi exact invers?

Intr-o dimineata, cand gandurile pentru el erau la fel de roz, ca si cum am fi fost deja insurati, ma trezesc ca m-a adaugat in lista lui de prieteni de pe facebook. Inima imi sta in loc. LOL, chiar functioneaza? Habar nu am. Cred ca timpul va vorbi de la sine. Sa speram ca lucrurile nu vor degenera… iar.

2 COMENTARII

 1. Salut, din cate am inteles, tu esti in clasa a 12-a si el la fel sau mai mic…
  Ceea ce nu am inteles este daca si el te-a iubit, fiindca nu e suficient ca tu sa iubesti pe cineva si atat…cu sila nu se prea poate.
  De ce nu incerci sa ii spui ceea ce simti?Poate e putin cam „orb” si nu vede semnalele transmise de el.Incearca sa te pui in pantalonii lui si sa vezi cum ai fii tu in locul lui, si cum te-ai privi… sper sa intelegi ceea ce am vrut sa spun, adica sa fii empatic.
  Iar Bac-ul e o chestie importanta, asa ca lasa „cica” si chiar apuca-te de invatat, o sa regreti dupa aceea…
  Toate cele bune, al tau OscarW

 2. Mii de scuze, dar abia acum am obsrvat postul :))
  Bacul l-am trecut cu 9,65 😀

  Iar de tipul ala mi-a trecut de tot…m-am pus intr-adevar ïn pantalonii lui” si mi-am dat seama ca ma invart in jurul tipului care nu trebuie. World is like ENDLESS!

  Multumesc inca o data pt post si scuze de intarziere 🙁

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here