Acasă Una alta Ne-am intalnit in strada

Ne-am intalnit in strada

1065
2

Sunt in fata calculatorului, azi, si in spatele meu se plimba un deget pe spatele meu. Da, am ajuns sa ma revad cu Amtitul de pe deal…si vreau sa va zic ca sunt super incantat si emotionat, inca, in acelasi timp.

Daca nu ma inseala memoria, eu sambata trecuta povesteam cu el pe mess, fiindca stia ca o sa vin in tara si „ne planuiam ” oarecum intalnirea… El stia ca o sa ajung undeva la sfarsitul lunii, si eu de fapt si de drept ajungeam cu o saptamana inante, si l-am dus de nas.

Nu vroiam sa ii zic ca vin acasa, insa de cate ori ma uitam la el si parca ceva din mine vroia sa strige si sa urle de bucurie ca vin acasa. Si m-am decis sa ii zic ca vin acasa. La un moment dat vorbesc cu el, ii dau web cam si ii arat in camera bagajele gata facute, ca sa isi dea seama ca am sa vin acasa. Si il intreb:” Ce vezi?”, la care el foarte direct imi zice :”Caloriferul!”, am tras o portie buna de ras si dupa care i-am zis de bagaje, instantaneu fata i s-a luminat si era total schimbat si putin socat cred… chiar si emotionat.

Luni, am ajuns acasa, si parca abea asteptam sa ii vizitez repede, repede pe toti ai mei (neamuri si amici) sa ma pot intalni cu el. Si l-am chemat la mine, desi eram obosit si vorbeam „doua la leu” (vorba lui).

Ne-am intalnit in strada, am urcat in masina la el sa mergem acasa la mine, desi inital eu eram acasa si trebuia sa il astept – dar din anumite greseli tehnice am ajuns ca eu sa umblu pe strada printre vecini si el sa ajunga mai repede decat credeam eu.

Am urcat sus la mine, si desi il vazusem pe web cam, parea diferit si parca tot ceea ce era el pentru mine era diferit si trebuia sa fie din nou descoperit.

Am petrecut o seara destul de frumusica si de linistita :). Dupa aceea ne-am lasat o zi de rumegat ceea ce se intamplase si acum sunt la el acasa, el priveste televizorul, eu ascult kiss fm si scriu aici si traiesc clipa…. ma simt happy si e o chestie ce nu am simtit-o de ceva timp. Mai are putin si ii cad ochii in gura.

Pe scurt v-am scris asa ca sa mai stiti ce mai e cu viata mea… o sa va mai scriu daca sunte-ti interesati.  Un pop dulce pentru toti ce sunt happy si nu numai.

Eu acum ma urc pe el si il inebunesc cu pupici si saruturi…

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here