Acasă Una alta Look forward

Look forward

1106
8

Buna seara tuturor,

e 22 noiembrie, a aproape sfarsitul lui 2013, e frig si ploios afara, soare mai putin, distractie mai putina, dar urmeaza sezonul de stat la caldura, mai mult filme pe canapea, ciocolata calda si cadouri!

Toata lumea pregatita pentru sarbatori? 🙂

2013 pentru mine a fost un an cu bune si cu rele, dar cred ca diferit fata de ceilalti, totul s-a schimbat anul acesta, sper ca in bine, desi nu totul a decurs cum fi trebuit sper ca lucrurile sa se indrepte, dar o sa incerc sa nu va plictisesc.  So … !

Un an nou inseamna mai multa speranta, posibilitati noi, dar inainte de asta trebuie sa fim impacati cu tot ce s-a intamplat anul aceasta bun sau rau, totul a trecut, „get ur hopes up” pentru noul an!

http://www.youtube.com/watch?v=fvic94pqnHk

Vreau sa va urez un Craciun Fericit, tot la ceea ce visati sa se implineasca alaturi de cei dragi si un an nou fericit cu multe bucurii !

Peace to you, reader !

8 COMENTARII

 1. ‘Tis the season to be jolly, falalalalalalalala.

  And become an alcoholic, tralalalalalalalala.

  In the house of pain and sorrow, falalalalalalalalala,

  There is no room for tomorrow. Tralalalalalalala.

 2. Ok… e putin cam pripit articolul, dar asta nu e un motiv, sa fim ironici. Stiu ca vor urma replici, la acest comentariu si imi asum asta.

  In alta ordine de idei… felicitari pentru articol si be happy, be gay 🙂

 3. Mie mi s-a parut un motiv destul de bun. Mi-a venit in minte si o alta varianta de raspuns, dar mi se parea mai neplacuta pentru autor. Putina ironie nu cred ca a omorat pe cineva vreodata si e mai amuzanta decat o critica serioasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here