Acasă Una alta In dilema…

In dilema…

1073
2

Salutari,

M-am uitat adineaori la ultimile episoade din Desperate Housewives – da stiu, urmeaza o remarca ironica; las-o jos, acolo, o citesc mai tarziu, promit – pentru ca tot asteptam sa cumpar o sticla de vin si un pachet de servetele pufoase caci stiam ca o sa ma apuce sentimentalismele… Dar nu ma lasa sa deviez de la subiect.

Am pus pauza in momentul in care Linette a tinut toast-ul la nunta, am dat inapoi si am mai ascultat odata tot ce a spus pentru ca, ma jur, scriitorii aia stiu sa atinga aspecte din viata oricui. Revenind, spunea ea cu lacrimi in ochi ca trebuie sa te bucuri de dragostea pe care o ai in fiecare zi si ca trebuie sa iti amintesti asta, caci e usor sa uiti si sa incerci sa iti umplii golul din inima desi nu este acolo.

Si doamne cat a tras de subiect pana cand a spus o fraza ce mi-a ramas in cap…  ‘ai uitat ca l-ai umplut’ . Si stii ce? cam are dreptate.  Pentru ca nu e asa? si eu, si tu vrem si d-aia si d-ala si pe ala si pe celalt si cand avem tot ce ne dorim in momentul asta, ce facem? Oh, da… incepem sa ne obisnuim si incepem sa vrem mai multe.

Si asta e secretul… Sa stiu sa spun multumesc pentru ce am, si sa stiu ca indiferent ce as vrea, tot nu o sa fie de-ajuns. Multumesc Linette ca m-ai facut sa realizez ca e normal sa fiu asa… ca nu sunt un copil chinuit de parinti handicapati si ca e ceva normal sa vrei mereu mai mult. Si inca odata multumesc mult ca mi-ai amintit ca trebuie sa apreciez si ce am.

Nu iti mai scriu dar in sfarsit am trecut peste problema Ce vreau? Ce vrem defapt? si multe alte intrebari – pe care , recunoaste ca si tu le ai in cap. Dar nu trebuie sa stii ce vrei, nu trebuie sa ai un tel neaparat, poti doar sa fii. Si sa nu mai traiesti luptand pentru a implini ceva, ci doar sa traiesti!

In sfarsit rezolvarea problemelor mele… mereu am avut in preajma persoane mai mari decat mine (cu vreo 3-5 ani) si stiam ce urmeaza si ce trebuie sa fac… ok liceu – il fac, apoi facultate – done that, un job – been there, un job mai bun – checked, bani si independenta – ok, now what?

Si ma macina acel ‘now what’ de ceva luni… Credeam ca vai doamne vreau iubit – nope, vroiam ceva ce nu aveam (dovada vreo 2 relatii esuate) si acum pot incepe sa traiesc si punct. Fara a avea un tel decat acel de a face tot ce imi pofteste inima 😀

Take care si mananca multe cruditati,

Alex

2 COMENTARII

  1. khaos si eu am vizionat jumatate din serialul Neveste Disperate 😀 (am ramas cam pe la sezonul 5) imi plac FOARTE mult lectiile de viata pe care le expun din mai multe perspecive, din fiecare episod ai ce invata…

    cat despre directia in viata, teluri si dorinte sunt de parere ca oricine ar trebui sa le aiba, simti o anumita stare de fericire de implinire cand realizezi ce ti-ai propus… intodeauna apreciez ceea ce am insa trebuie sa privesc si mai departe sa-mi doresc mai mult, actiunile mele sunt expresia mea si imi doresc sa fac lucruri importante…
    doar stabileste-ti un tel pe care sa-l implinesti in felul tau dupa placul inimii, bucurandu-te de viata in acelasi timp , nu „ratacii” prin viata …… wish you the best and no less !

  2. A fost frumos serialul dar la faza cu Andrew cand a dus-o pe iubita lui acas nu au fost deloc originali.Putea zice mai frumos ca a fi gay nu e o alegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here