Acasă Una alta Guvernul DarkQ

Guvernul DarkQ

977
20

Aseară după ce am citit articolul lui Oscarw mă tot foiam prin pat si mi-a venit următoare idee. Plictisit de atâtea scandaluri politice reflectam cum ar putea arăta ierarhia “Statului Darkq”.

Robert ar fi cu siguranță Președintele Darkq-ului. Se poate observa ca el are în mână cutitul care taie tortul.

Primul Ministru l-aș vedea pe neobositul filosof Grid.

Rzv ar ocupa postul de Ministrul Sănătății Sexuale, deși este foarte bun în domeniul literaturii.

Pe Fireman îl plasăm la Ministerul Turismului Gay. Si așa face naveta Timisoara-Constanta, plus ca el e mai libertin de felul lui.

Sicmarin ar ocupa Ministrul Justitiei darkq-iste. E preocupat de legi, justitie, politică, așa că i-ar prinde bine acest post.

AlexanderUK iar prinde bine un Minister al Telecomunicației, cu toate că ar intra în concurență cu Robert.

Deiu, undeva pe la Minsterul Tineretului si Sportului.

Rediam ar fi bun ca si purtător de cuvănt al familiei Darkq.

La voi cum ar arăta lista?

Articolul precedentSuntem nascuti ca sa iubim
Articolul următorNe ducem pe pulă (la figurat, chill), e clar!
Sunt o persoana nelinistita. Nu imi este teama sa port un dialog civilizat cu persoanele gay. Simt o dezamagire mai mare cand am de-a face cu ipocritii. Ma straduiesc sa d-au marturie cu propria viata atunci cand vreau sa spun ceva. Sunt o persoana deschisa, sincera si modesta. Imi place filosofia, muzica, poezia, dansul. Pot fi ranit usor si iert greu. DarkQ este pentru mine o provocare!

20 COMENTARII

 1. Voi de unde va cunoasteti toti? Va stiti si personal sau doar de pe blog? Eu sunt inca relativ novice dar mi-ar placea sa stiu mai multi dintre autori, chiar personal

 2. RobertG, pe lună plină, ai uitat să specifici. Te rog frumos, nu mai da detalii despre întâlnirile noastre, că și-așa nu pot face față utilizatorilor noi înscriși. Am rămas în urmă cu dosarele de anul trecut… Mai rău ca la bugetari!

  Avocatus, cred că mi-ar sta mai bine la Interne, că îmi plac bulanele.

 3. Purtător de cuvânt!? Și io care voiam un minister cu bani, cum ar fi la Turism. Ce, eu nu pot desena o frunză?

  L-aș mai pune pe Gabriel Joao ministru al Fotografiei cu obligativitatea prezentării lucrărilor ministeriale săptămânal.

  Pe Queeditch l-aș pune la Ministerul Ocultelor, pe AlexP l-aș pune Avocat al Poporului.

 4. @RobertG – normal ca vreau sa join 😉

  Auziti, dar eu cu cine trebuie sa ma culc pentru un post caldutz in Guvernul DarQ? 😀

 5. MIchel-Angelo, grijă mare ! Dacă aşa vrei să ajungi în guvern mă tem că ţi s-a rezervat portofoliul Dezvoltării Regionale şi Turismului. Eşti sigur că vrei să ocupi locul blondei?

 6. @CM, pentru binele tarii si al popuolui, sunt gata sa-mi jertfesc chiar si virginitatea pe altarul politicii Darqiene 😉

 7. Avocatus ~

  Chestia cu filozofii la putere este una extrem de impractică. N-aș zice că filozofilor le lipsește chemarea puterii, dar în mod cert se feresc s-o atingă. Norocul lor e că nici nu și-i dorește nimeni cu adevărat în poziția de conducători.

  Drept pentru care fie o să fac un guvern din umbră, fie o să devin sfătuitorul Regelui pentru o simbrie modică, atât cât să nu mor de foame. Asta, sigur, dacă n-o să mă încurc între timp cu vreun paj și n-o să cad în dizgrație…

 8. Grid

  Aici avem de-a face cu puterea cuvintelor, a ratiunii si a argumentelor.
  Si dupa cum vezi nimeni nu ti-a negat pana acum functia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here