Acasă Una alta Care este anotimpul tau favorit?

Care este anotimpul tau favorit?

1002
17

Care este anotimpul tau favorit? Al meu este toamna. Da, toamna, atunci cand incepe sezonul despartirilor. Dramele incep sa apara, statusurile pe facebook se schimba sau statusul relatiei de la „in relatie” la „singur”. Si peste tot vad aceleasi chestii… foarte multe like-uri de parca ar fi ceva de sarbatorit. Ma rog, in unele cazuri este de sarbatorit, dar in alte cazuri nu este nimic de sarbatorit.

Adica serios, de ce mereu cand vine toamna toata lumea incepe sa se desparta? adica te-ai combinat cam la inceputul verii si acum cand s-a terminat vara incepi sa te desparti… a da. Chiar se mai practica chestia aia relatia de o vara? Ce oameni dusi cu valul! Asa ca toamna asta sa fiti pregatiti dragii mei pentru un val de persoane singurele si disponibile pentru a face diferite chestii. Adica stiti voi.

Dap azi sunt bine dispus ca lumea se desparte… si sper sa nu ma aflu pe lista. Pica relatiile mai rau decat astia de la BAC.

Intrebare… Tu esti pe lista de toamna?

17 COMENTARII

 1. Eee na, de unde anotimpul despartirilor mai?! Acu trage lumea sa se casatoreasca inainte sa vina postul Craciunului! Ce, sa treaca si anul asta fara ca pe feisbuci sa posteze lumea poze de la nunti?!

 2. @MarioG – succes ca eu ma aflu pe lista
  @Adi – este true… mereu cand vine toamna deja vad schimbarea statusurilor, si iti spun si din propria experienta. Inca nu am pus pozele de la nunti si nu am sa o fac.
  @ChrisL – daca amputea sa purtam si vara jeansi as fi happy…

 3. Eu ador toamna…culorile si mirosurile ei, mai ales MIROSURILE…melancolia lucrurilor care trec si nu mai vin niciodata inapoi, apusurile lungi si blande….daca ar exista un loc unde sa fie toamna mereu m-as duce sa traiesc acolo fara sovaire….ptru mine toamna nu inseamna despartire, ci un anotimp care te pregateste sa fii mai introvertit, mai profund, cumva mai sincer cu tine insuti….si cu toate astea si ptru mine toamna a insemnat candva despartire…insa apoi a venit primavara si alte anotimpuri s-au succedat si tot asa…acea despartire s-a transformat in altceva…hotarat, toamna nu trebuie sa insemna ptru nimeni „despartire” ci „transformare”

 4. Începutul articolului suna a compunere școlară de clasele mici; modernă, desigur!

  Mie îmi place exact porțiunea dintre primăvară și vară; apoi porțiunea dintre vară și toamnă.

 5. slab spus trebuie sa spui mai artistic asta este sxact cand vorbesti cu cineva crede-ma daca spui asta la scoala iei nota 4 cat tine de mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here