Acasă Una alta Down again

Down again

1139
0

Zi inceputa aproape perfect… terminata aproape perfect groaznic. Si cica toate din cauza unei prostii de joc? Lol, de parca ar putea chestia asta sa-mi strice toata ziua.

Si totusi…

Mi-am dat seama ce gura mare pot face atunci cand te aflii in League of Legends si esti gankat dupa care te enervezi si incepi sa-i injuri pe aia din cealalta echipa. Si astfel gura a inceput iar sa vorbeasca fara mine ca un suferind insuportabil, lucru care l-am sesizat abia dupa ce au inceput si coechipierii sa-mi faca astfel de remarci. I mean duh… poate ca uneori (mai multe ori) exagerez cu respectul de sine transformandu-l in aroganta. Alteori imi lipseste cu desavarsire. Habar n-am sa pastrez echilibrul.

Anyway….azi mi-am dat seama ca trebuie urgent sa ma schimb. Am incercat sa ma privesc o clipa din exterior. Apoi mi-am dat seama ca m-am purtat ca un drac, ca un monstru. Si nu numai astazi, ci si in alte momente. O dau numai in extreme. Unii ma numesc sfant… altii ma numesc demon. Nici eu nu stiu ce sunt de fapt. Dar stiu ce vreau sa fiu. Trebuie sa realizez asta inainte sa fie prea tarziu si sa ma trezesc fara niciun prieten. Sunt unele momente in care as vrea sa ma sarut…alte momente (cum e asta) as vrea sa ma scuip. Trebuie neaparat sa incerc sa-mi pun orgoliul deoparte si sa ma cobor (de fapt sa urc) la nivelul normal. Poate chiar e posibil sa fi jignit pe cineva de aici prin unul din posturile mele intr-un mod fie direct, fie indirect. Daca e asa, atunci imi cer scuze aceluia care l-am facut sa se simta aiurea. (daca asa fost). Daca nu reusesc sa ma iert pe mine insumi atunci nu stiu daca ar mai putea exista cineva care sa o faca. (desi nu e ca si cum as fi facut vreo crima sau ceva).

Wish u best of luck!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here