Acasă Una alta Ce înseamnă un simplu „bună!” ?

Ce înseamnă un simplu „bună!” ?

1203
2

Bună, tuturor! Se pare că sunt iar într-o fază de deplină creație eseistică. Așa că profit pentru a vă face cunoscute gânduri pe care le mai am. Ce-i adevărat că unele gânduri îmi vin în minte prin prisma inspirației date de anumite imagini vizionate.

Ce înseamnă un simplu „bună!” ? Sau pot spune pur și simplu… „salut!”. E ușor de spus, nu m-ar costa niciun efort. Mie, la începutul acestui text, mi-a fost ușor, ce-i drept, să scriu acel bună ca un salut respectuos față de voi. Dar cam la fel de adevărat este și că un bună spus în anumite circumstanțe poate crea mai multe implicații decât la prima vedere. Sunteți de acord cu mine ?

Aflându-mă în fața celui pentru care am nutrit sentimente frumoase, a-l saluta, atât prin datul mâinilor cât mai ales prin rostirea cuvântului „salut” și totodată stabilirea primului contact vizual pe viu, pentru mine, întregul moment a fost îmbrăcat într-o emoție destul de puternică. Relația dintre noi fusese una platonică dar puternică pentru câteva luni, oarecum înfiripată pe nesimțite, dar și împiedicată de distanță. Până când inevitabilul plăcut s-a produs. L-am văzut. Deși nu am lăsat să se vadă, salutul meu, am simțit că a ieșit cu greu din mine, încărcat de emoție. I-am simțit pielea dând mâna cu el și ne-am privit în ochi pentru momente interminabile, subiectiv fiind. I-am cunoscut familia, moment în care emoția pentru necunoscut și nou mi se reaprindea. Eu, din camera web, dedusesem că-l plac. Nu știam dacă și el mă place în același mod. Nu m-am înșelat. Din păcate a fost prea scurt, pe alocuri platonic, pe alocuri face-to-face, dar mi-a plăcut foarte mult. Până … a venit despărțirea… nu doresc să intru în amănunte.

Înlăuntrul sufletului nostru este sau nu ușor să faci un pas important spus printr-un simplu cuvânt.

P.S.: Clipul ales de mine îmi aduce aminte de multe, descrie simbolic trăiri avute de ambele părți.

2 COMENTARII

  1. „Salut”! Acum mingea e la tine. Uneori astept ore, zile, sapatamani pentru un raspuns. Poate el nu va veni niciodata, poate va veni si nu-l voi auzi. Sunt obosit, descurajat sa mai salut odata. Nu vreau ca salutul meu sincer sa-l plictiseasca. Salutul meu a obosit.
    Sunt multumit ca am facut primul pas, chair daca pare a fi in gol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here