Acasă Una alta The beginning …

The beginning …

1075
4

… noapte geroasa de iarna, luna ianuarie…  inca 3 minute si orologiul din camera anunta ora 00:00 .  Voci pe care pana atunci nu le mai auzisem,  cu care nu eram familiarizat, ma atacau din toate partile.  Geamat de durere, haos… zbucium. Totul se intampla rapid, mi-e frig, aerul devine greoi, vocile se opresc… Unde sunt? Mi-e teama, sunt singur… STRIG, PLANG… si da 🙂 cam in jurul orei 00:00 dragii mei, m-am nascut 🙂  …acum 28 de ani !

Salut prieteni, ma numesc Cosmin P. si dupa mai bine de 3 ani de cand vizitez acest blog, m-am decis sa scriu ! Nu pot sa spun ca am citit toate povestiroarele de aici insa de fiecare data cand am avut timp, cu drag, m-am delectat cu articolele scrise de voi.

Long story short, m-am mutat in Timisoara acum 4 ani, am fost uimit de ospitalitatea celor de aici, bunatatea sufleteasca, insa bineinteles am intalnit persoane mai putin dornice de a socializa intr-o maniera politicoasa :), ca oriunde de altfel. Per ansamblu am hotarat sa ma stabilesc aici, alaturi de partenerul meu, el fiind motivul principal pentru care am ajuns in aceasta parte a tarii.

Nu vreau sa va dezamagesc cu un post atat de scurt, insa mi-am dorit foarte mult sa fac primul pas si sa-mi gasesc un mic loc printre voi. Am atatea sa va povestesc. Promit sa revin cu postari despre anumite etape din viata mea, mai mult sau mai putin frumoase, my coming out story, primul sarut, prima experienta… Probabil ca voi scrie alt articol chiar astazi, sper sa gasesc timp.

Pana atunci va salut cu respect si va doresc o zi frumoasa, insorita si racoroasa !

 

4 COMENTARII

  1. Salut ! Sper să te apuci de „treabă” și să scrii articole faine și interesante. Sunt sigur că tu ești un tip interesant și inteligent; așadar aștept de la tine (ca și cititor fidel al acestui site). Site-ul ăsta are nevoie de o „resuscitare”… Iţi urez multă sănătate și succes !

  2. Multumesc prieteni! Este un blog reusit si voi sunteti de treaba, de aceea placerea de a scrie va fi nemarginita!

    Un articol este deja gata, trimis spre aprobare! Sper sa primeasca si acceptul!

    O zi frumoasa tuturor …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here