Acasă Tragicomic Vreau un roboțel

Vreau un roboțel

1015
6

Așa, de bună dimineața.

După ceva vreme în care nu am dormit noaptea, în noaptea ce tocmai a trecut am reușit să dorm 5 ore. M-am trezit, am avut o mică dispută cu jumătatea conjugală legată de locul unde mi-am lăsat portofelul.

 

Aura Dione – Friends ft. Rock Mafia (Official Music Video) from Gombos Robert on Vimeo.

Baiu’ a fost că mi l-am lăsat pe raftul #2 care este destinat cheilor (am aflat și eu, că nu știam că rafturile au o soartă predestinată) și nu pe raftul #1 că cică ăla e pentru a ține portofelul. Da. Și tot cică, nu țin curățenie și sunt foarte dezordonat, concluzie trasă din povestea cu portofelul.

Dar în rest suntem perfect normali.

Anyway… vreau și eu un roboțel din ăsta, ca în videoclip, care îmi place la nebunie. Bine, fără tocuri pe post de mână. De unde capăt unu’?

Articolul precedentEu sunt mereu fericit!
Articolul următorM-am nascut in acest fel
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

6 COMENTARII

  1. Robert,fiind asa dezordonat iti ajunge o menajera…..
    Cum ai putut ma incurca rafturile? Cuuum ai putut face o asa mare greseala…treci in colt…:))

  2. Ideea de transumanism apare cand un individ isi pierde increderea in umanitate. Aceasta senzatie sta mereu la baza unui eveniment ce contine cel putin o omucidere.

  3. Eu am des acea ceartă … cu mine însumi; mai ales când nu las lucrurile acolo unde le las de obicei și le caut apoi juma de ora ca să realizez că erau doar cu un raft mai sus ^.^

    Interesant videoclipul. Să dai de știre când ai un astfel de roboțel ; ))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here