No menu items!

Whitney Houston a murit!

Acelasi autor

1 Year of Elixir

A trecut si primul an de la deschiderea Clubului Elixir din Timisoara. Intr-adevar clubul a suferit modificari de locatie, de brand si nu in...

Queens, Cluj-Napoca

Dupa modelul cluburilor din occident si binecunoscutului brand "Queens" cu apostrof sau fara, s-a deschis de ceva timp un clubulet in Cluj-Napoca. De fapt, organizatorii...

Club Elixir, Timisoara

Clubul Elixir s-a nascut din dorinta de a face party-uri pentru comunitatea LGBT din partea de vest a tarii. Initial patronii au preluat locatia...

Jocurile Olimpice Londra 2012 și dom’ Ciutacu

In toata media online, renumitul Mircea Badea apare si intr-o lumina proasta alaturi de colegul sau Victor Ciutacu, jignind dur pe medaliata Alina Dimitru,...

PlanetRomeo Plus…

Eh, tema e destul de draguta. Cu siguranta vor iesi cele mai interesante postari posibile si doar din simplu motiv ca ai ce scrie....

Whitney Houston a murit in camera sa din hotelul Beverly Hilton. Whitney Houston a fost găsită moartă sâmbătă dimineața.

Ar fi multe de spus despre Whitney Houston, însă mă rezum la: “Great Voice”, “Great Attitude” etc. Îs puţin dezamăgit de dispariţia unora dintre noi, iar singurele cuvinte care îmi răsuna în minte sunt: “All the man that I need” sau “Bittersweet memories that is all I’m taking with me” sau “When all of my dreams / Are a heartbeat away” sau “I don’t wanna go / Where you don’t follow / I don’t hold it back again”… Aceste expresii o sa răsune peste ani. Eu doar pot spune: Rest In Peace Whitney Houston and We will always love you.

Whitney Houston a murit
Whitney Houston a murit

Moartea face parte din viaţă, ne vom bucura de moştenirea ei şi, prin muzica ei, o vom simţi în sufletele noastre pentru întotdeauna. Cu fiecare zi care trece mă întristez mai mult… Acelaşi Dumnezeu ia suflete de care noi încă am mai avea nevoie vreme lungă… şi nu inţelegem de ce vocile bune se duc? Oare ăsta e destinul? Să plece oamenii valoroşi?

Mă doare fiecare părticică din corpul meu, care s-a înfiorat la auzul cântecelor ei, sunt trist şi aş plânge tare când văd cum Dumnezeu (dacă există acel Dumnezeu..) pierde câte un om care-i poartă harul divin.

Nu stie nimeni cauza morții artistei Whitney Houston. Nu au fost găsite substanţe interzise în camera de hotel unde era cazată cântăreaţa. În schimb, au fost găsite medicamente prescrise baza unei reţete.

Voi, dragii noștri artiști, de ce luați cu voi splendorile la care noi visam purtați de vraja muzicii voastre? Spuneți cu tărie STOP drogurilor pentru ca nu vă vor aduce decât suferinţă, prea mulţi sunt cei care mor din această cauză !

Previous article
Next article

56 COMMENTS

  1. Cred ca mai repede ai arunca acest indemn pe blog, cel boldat.

    Finalmente, tragic ca a (od) murit la nici cincizeci.

  2. 48 de ani de viata si a lasat o mina de aur in urma! Trist, foarte trist!

  3. Michael, Amy, Whitney. Nu si-au trait batraneti linistite dar cel mai important, nu au trait degeaba, averea lor existand in gandurile si sufletele celor care, datorita melodiilor, pot spune “multumesc”.

  4. Pai nu stiu, tinand cont de preferintele mele, as fi pus.o pe primul loc, dar sunt si obiectiv cand ma gandesc la FIVE, 5 Grammy Awards pe un singur album, plus nominalizarea la Album Of The Year. Si toata lumea stie ca acestea sunt Oscarurile in muzica.

  5. Dap, asta e destinul, sa murim. Toti. Fie ca esti regele pamantului sau copil indigo, mori la fel ca ultimul cersetor. Si nicio aptitudine speciala n-o sa te absolve. Vestea buna e ca durerea pe care o simti acum in urma pierderii se va estompa cu timpul.

  6. Gabriel, chiar nu are sens impartirea pe categorii a raposatilor, de fapt interventia ta imi inspira superficialitate tabloida. Te prinde mai bine interventia pe C. Serban.

    • Handsome tot respectul meu! Atunci cand Amy va avea 7 albume consecutive cu care va castiga totodata si 7 discuri de platina, discutam. Interventia pe Carmen S e doar de amuzamanet. Imi place aditatia care ti-a provocat nelinistea. Ai ceva sa-mi spui, atunci asigura-te ca stii despre ce vorbesti. Ok, Handsome?

  7. Gabriel, am ajuns să ne contrazicem mortu’ cui a fost mai tare? Aşa spune, bebi, că io viu cu Mozart şi v-am ras pe toţi (mai puţin pe ăia care au inspiraţia să îl invoce pe Beethoven, salutare NicH).
    Pot pretinde că sunt imparţial nefiind un mare admirator nici al bietei Whitney , nici al zbuciumatei Amy. Caz în care încerc să despart discuţia în două:
    1 Îţi place muzica femeii şi regreţi că a murit. În acest caz nu poţi face un top care e mai regretabilă şi nu are legătură cu câte albume de platină a câştigat.
    2 Cu ocazia nenorocirii întâmplate evaluăm valorile, le comparăm. Putem observa că Whytney a avut mii şi mii de albume consecutive platinate. Pe de altă parte Amy a murit în plină glorie, Whytney cam era într-un con de umbră . Iar egalitate…
    Mă rog să o ţină Dumnezeu pe Carmen Şerban, văd că are fani p-aci…

    • CM uita-te ca si Robert spune si se mira de asicierea Amy cu celalalte doua nume! Pe scurt, eu nu pot sa ascoiez moartea lui Amy cu celalalte doua nume. Nici macar palmaresul ce-l au cei doi. Fatuca asta, Amy, mi-a fost draga insa si-a facut-o cu mana ei… Insa la Whitney, in ultimii trei ani s-au dat bani grei pentru a iesii din ceea ce a iesit! FirstLine, a spus o chestie foarte inteligenta.. Abia venise la la filmarea ultimului film si era ok! Cum a murit, de ce? Sunt doar semne de intrebare la care vom primii un raspuns undeva peste 2 luni! Nu contrazic, absolut moartea nimanui, ba a lui Amy a fost mai tare sau … Whitney! De loc, insa eu personal nu o pot asocia pe Whitney (profesional vorbind) cu Amy. Stiu ca este una din artistele preferate a lui Adi si ironia lui chiar ma lasa rece, cum ii ziceam si unui prieten pe FB astazi… Amy mai avea mult de lucrat pana sa ajunga la titlul de DIVA, titlu pe care Whitney il avea de ceva ani buni!

  8. Gabriel, citeste ce am scris mai sus. Si vino te rog si cu click.ul strident din degete ca sa iti fie imaginea completa.

    • Adi hai sa lasam ironismele pt alt post, este parerea mea personala si cred ca a multor alti cititor de aici. Amy nu are ce cauta inte Michael Jackson si Whitney Houston!

  9. Gabriel, nu facem decât să cităm din propaganda care înconjoară (şi eu aş risca să spun provoacă) aceste nenorociri. Nu ştim niciunul din noi dacă era ieşită din necazuri sau numa îşi lua avânt să se împlânte în altele şi mai mari. Filmul ei cel nou, hm, Whitney nu prea era mare actriţă…
    Aş fi foarte surprins dacă aş afla că Whitney o privea de sus pe Amy sau nu o aprecia “profesional” aşa că nu văd niciun motiv să o facem noi, amatorii.
    Cât despre “şi-a făcut-o cu mâna ei” nu te pot contrazice. Dar nu asta facem toţi? Eu, tu (într-o măsură mai discretă), Amy , Michael, Mădălina (mai cu sclipici), dar până la urmă toţi cu mâna noastră…

    • Nu stiu cum se priveau cele doua, insa era cu departe mult peste Amy! Te uiti ce lasa in spate si atunci vezi diferenta! E vorba de cariera! Whitney, nu a fost o mare actrita insa rolul din The Bodyguard a avut ceva de spus in cariera ei!

  10. Deci ma corectez. Amy are 6 Grammy Awards, tocmai am aflat ca a castigat un Grammy la categoria Best Duo/Group pentru o melodie la care a colaborat cu T. Bennet. Judeca- la 27 de ani, 6 Grammy (cele mai mari premii muzicale), al doilea album vandut in 12 milioane de copii in toata lumea, primul album avand succes in UK (vandut in 400 mii de copii), nu mai zic de numarul downloadarilor pe melodii, nominalizari si premii la Brit Awards, Mercury Prize Aw., nominalizari alaturi de premiul “Artists Choice” la European Music Aw. Ok, gusturile nu se discuta, Whitney a fost o cantareata desavarsita, cu o voce fenomenala, Amy a fost un muzician mare, vorbim de doua generatii de artisti, una in care pe primul loc erau octavele, notele cat mai inalte si alta in care muzica este scrisa din experiente personale, sincer, in care se pot regasi multi oameni. Vezi (și) Adele. Revenirea influentelor soul. Cred ca nu ti-am mai dat inca un motiv de a te plange pe fb.

  11. Pentru ca baiete, WH si MJ au avut vieti mai lungi in care sa-si continue cariera, sa o consolideze. Repet, gusturile nu se discuta, si mie imi plac multe melodii de la Whitney desi nu am simtit muzica ei.

    • Da ce ma? Am pus-o eu sa isi ia supra doza sa se simta bine? Da serios tu ai o mare problema pt faptul ca nu o recunosc pe Amy la aceiasi valoare cu Whitney.. So big deal! Uite nu vreau, e o drogata, o stricata si o alcoolista Amy asta 🙂 Pe cand Whitney a fost impinsa in lumea asta! Si cu efortul ultimilor 3 ani putea sa scapa. Vb dupa 2 luni cand se face publica ancheta! Insa si atunci Amy tot o drogata, o alcoolista si o stricata va ramane in fata mea! Desi recunosc ca imi place “Valerie”. Si sunt niste persoane pe aici care pot subscrie ca ii ascult piesa!

  12. Gabriel , tu citeşti ce scrii?
    Amy e stricată pentru că e drogată, lui Whitney i-o fi băgat careva droguri în organism în timp ce dormea…Da cine eşti tu Jimminy să ştii cum stau lucrurile?
    Şi ăsta era subiectul ?

    • Pai normal ca nu asta era subiectul insa, Whitney a fost impinsa catre droguri pana a ajuns dependenta de el… Asta a ajuns dependenta pt ca vroia si ii placea. Deci drogata, stricata si alcoolista 🙂

  13. Dupa rationamentul tau, putem spune ca si Amy a fost impinsa catre droguri din cauza sotului ei Blake Field Civil. Dar in final nu le-a obligat nimeni sa se drogheze. Foarte multi oameni isi fac rau singuri, se drogheaza, beau, fumeaza, contacteaza boli din inconstienta sau prostie, conuc pe sosele mai rau ca retardatii si multe altele. Diferenta e ca unii lasa ceva bun si nemuritor in urma lor, in acest caz, muzica. Parerea specialistilor si a criticilor din industria muzicala internationala conteaza, punand-o pe Amy pe acelasi piedestal cu Aretha F, Alicia Keys, Lauryn Hill, etc. Deci parerea ta chiar e nula, zero barat. Si eu sunt fraier ca ma cobor la nivelul tau. Poate unii au observat si nu au vrut sa spuna, dar o fac eu, esti un alt tipic bitchy gay. Nu e o noutate asta. Și data viitoare cand ii tii trena lui Robert in idei pentru a-ti castiga putina credibilitate, invata sa iei de la el diplomatia si respectul. Imi pare rau fata de alti autori/comentatori/cititori ca m-ai tarat in troaca ta, dar nici nu pot sa accept mizeriile pe care tocmai le-ai spus. Si sper ca am incheiat discutia pe tema asta.

    • Tu ai idee care e scopul postului asta? Acum intelegi ca nu vreau sa discut cu tine? Ce nu ti-e clar? Sincer Adi, eu nu am sa le vad pe cele doua niciodata una langa alta sau mai ales alaturi de celalalte nume! Chiar esti degeaba aici cu comenturile astea care nu au legatura cu postul si ar trebui trimise la loc de joaca! Nu vreau sa o alatur de mari nume sonore deja formate in timp si prin munca. Postul asta nu se adreseaza scumpei tale Amy ci se adreseaza fanilor Whitney. Intelege!

  14. Atunci dragule puteai sa spui asta politicos, de la bun inceput, fara sa se supere nimeni, dar nu te simti tu bine daca nu te comporti josnic, mai ai sa ridici fustele precum tigancile.

  15. GabrielJoao, dacă mai jignești user-ii de pe acest blog sau dacă mai faci trimiteri către mizeria aia de blog pe care o deții, o să mă îngrijesc personal să nu mai scrii nimic aici.

    Eu ți-am șters ultimul comentariu. Ține-ți nervii pentru viața personală, unde nimeni nu îți interzice să vomiți cât vrei.

    • Fire uite cum sta treaba: i-am explicat de cel putin trei ori ce si cum si l-am rugat in mod repetat sa inceteze sa mai scrie aici! Ce nu e clar in tot ceea ce am spus? Faptul ca nu sunt interesat de Amy a lui? Faptul ca postul asta nu o priveste pe aia? Am incercat sa aflu de unde asocierea si includerea lui Amy intre cei doi. Apoi mi s-a raspuns cu ironisme pe propriul post. Sau chiar nu se vede ironismul? Bai frate, atunci hai sa analizam putin postul unde il intreb eu si atacul ce-l face imediat dupa… Tinand-o lung pana in momentul de fata. Ei, acelasi lucru il pot spune si eu! Sunt administratorul postului meu si consider ca:
      – am indeplinit toate regulile de bun simt pana in momentul in care s-a gasit distinsul domn Adi sa-mi mentioneze de Carmen S si de subcultura mea
      – i-am cerut doar o simpla explicatie si a facut asalt la persoana, mi se pare normal sa-i raspund in cunoastina de cauza si sa-i dovedesc ca e o mica mare diferenta din punctul meu de vedere;
      – am incercat in nenumarate randuri sa-i arat pe unde se iese din acest post aducandu-i aminte ca nu vreau sa vorbesc de Ami Winhouse si nici nu sunt in masura sa analizez palmaresul vre-unui artist.

      Observ ca tot scrie cu chesti de “josnic”; “tiganicile alea” … Hai sa fim impartiali si sa-si primeasca fiecare atentionarea scris.

      Adi, cand mai postezi ceva aici, pe un post de al meu asigura-te ca nu vreau sa vad un coment de la tine, apoi daca vorbesti la subiect si elegant la fel iti raspund. Eu personal, nu m-am bagat in nici un post de-al tau si am facut regulile filozofiei romane, asta clar sa-ti fie! Te rog, mie nu mi te mai adresa sub nici o forma ca nu ne-am tinut de mana pana in acest moment.

  16. In primul rand, eu nu i-am descarcat muzica pe gratis, am cumparat-o de la Diverta din respect fata de munca unui artist. In al doilea rand, nu incerca sa-mi bagi pe gat subiectul postului, cand tu ai declansat discutia aprinsa prin vocabularul tau josnic. In al treilea rand, mi se confirma ca esti asa cum te-am descris mai sus. Si in ultimul rand, nu impresionezi pe nimeni daca ma dai ‘ălui rau. Asa ca aranjeaza-ti la loc fustele creţe.

  17. Deci totul a pornit de la comentariul 6, la care am simtit ca trebuie sa fac o completare. E adevarat ca am folosit un ton ironic dupa o copletare superficiala a ta, si l-am folosit pe buna dreptate. Si nu cred ca sunt singurul cu care ai avut un mic sau mare conflict pe blog de cand activezi, lucru care ar trebui sa iti dea de gandit! Nu-mi spui tu mie unde si ce sa postez atata vreme cat tu, eu si altii suntem niste oaspeti bine primiti de la bun inceput pe acest blog. Si degeaba insiri intr-un comentariu cuvinte pompoase in care sa te justifici, ma refer la cel anterior. Caracterul ti s-a vazut cu mult timp inainte si mai trist e faptul ca nu ai facut nimic sa indrepti asta. Si sincer, o ironie buna si la obiect face mai mult decat o serie de injurii, asta in cazul in care pe viitor vei mai avea polemici cu cineva. Si jur ca ma opresc aici, am terminat discutia pe topic. Daca pe viitor vei avea subiecte bune, voi lasa un comentariu din care sa reiasa si un feedback pozitiv, in caz contrar, nu voi posta nimic. Nu vreau sa am probleme cu Robert sau sa fiu vazut drept un vizitator problema al blogului, pentru ca am intrat cu placere si buna credinta pe blog, am fost bine primit si mi s-a oferit credit de persoane pe care le respect.

    • Eu nu inteleg ce treaba are aceasta discutie cu felul in care am exclamat ce cauta ea acolo? Si discutia degenrata cu tine? Ce treaba isi are Carmen S in topicul asta? Ce nu intelegi prin faptul ca nu sunt curios sa Amy si ca acest post nu ii este dedicata ei, Hai sa-ti mai zic ceva, cand vezi ca nu impartasesc o idee nu incerca sa mi-o bagi cu forta, mai avea de lucrat sa ajunga la nivelul ei, insa justificarea ta nu isi are temei.

      Ca de altfe, nici faptul ca m-am certat cu FireMan, iar tu stateai si te amuzai pe seama noastra ca eram doi nebuni! Apoi, nu te supara ca iti spus, ai intrat cu filozofia ta de viata, cel care merge isi cumpara muzica numai din Diverta si nu pirateaza nimic si imi spui ca trebuie sa o accept pe Amy in teapa celor de high class. Nu am cum s-o fac si ti-am pus la dispozitie doua linkuri pe daca le citeai si era mai ok! Tu batos, orgolios de sange ai zic ca poate, poate imi demonstrezi tu ca Amy asta a ta e superba si cu coafura bine facuta! Ei uite nu! Sorry nu impartasez ideea si nu ma poti forta argumentand solid acest lucru!

  18. Mă, voi n-ați primit ursuleți de pluș și bomboane în formă de inimioară?

    Deci, pentru nimic vă luați în gură.

    All in all, toți artiștii is buni. Îi bine așa?

    Noah, ce-o fo’ așa di greu?? 🙂

    • Good point! Insa multi au de lucrat! Ca il aud pe Non Lose cu Samira Printesa Ardealului! 🙂

    • Uite Robert, asta e un comentariu de pe pagina ei: “When in her prime, nobody could touch her voice: not Celine Dion, not Diana Ross, not Aretha Franklin, not Mariah Carey, not Barbara Streisand, not Gladys Knight.” Si as toti citii de acolo! God bless her! Odihneasca-se in pace!

  19. Ceea ce nu pricep io este că de ce trebuiește să folosiși cuvinte gen “țigancă”, “fătucă”… și alte apelative de gen. Bine, și eu, și Fireman am avut episoade din astea așa că no comment.

    Dar, uite, am învățat și eu că într-o discuție sunt două posibilități de iesire la liman:

    1. Argumentezi logic ce vrei să spui.
    2. Daca vezi ca nu ai cu cine, o lasi baltă.

    Altfel, riscăm să fim la fel de penibili că unu’ care tot intra sistematic pe blog sa ne zica ca homosexualitatea nu-i buna ca nu putem naste copii. Noah, cu unu’ din ala nu ai ce face decat sa il lasi in plata Domnului.

    • Robert m-am argumentat pe cat se poate chiar solid si bine punctat, insa la fiecare raspuns era logic ca primesc o atentionare de cod portocaliu de fulgere cu trasnete. Datoria mea, sau nu… dar eu asa sunt.. Ii raspund fiecarei persoane care a postat ceva la postul meu. Mai mult, i-am si dat de inteles ca nu sunt curios de a continua discutia, el nu si nu!

      Nu am negat ca Amy nu a fost buna, ba are piese reusite insa nu exista posibilitatea de a o egala pe WH sau MJ! Practic nu se poate, astia au 25 de ani de cariera ea cativa anisori! Sunt timbre vocale diferite, genuri diferite! Chiar trebuia sa-i scriu asta ca la copii?

  20. @Gabriel, WH a fost ce a fost si muzica ei va ramane. Nici eu nu am fost ever fan Amy W., pana nu a murit nici nu stiam cine e, sa fiu sincer. Dar, nu pot sa spun ca nu a fost buna, o fi fost, atata tot ca mie nu imi place. E o chestie personala.

  21. As posta comentariul in “loc de joaca” dar ar fi cititorii derutati. Deci nu insinua tu ca eu ma amuzam pe seama ta si a lui Iulian cand v-ati certat -citez- ca nebunii. Bagi o intriga ieftina care cu siguranta nu e adevarata; din contra, atunci cand am simtit ca se aprind lucrurile pe blog am lasat un comentariu in care am indemnat la calm si respect. Intriga ta e patetica, chestia asta e intre noi, nu ai de ce sa implici numele lui, mai ales pentru a imi face mie o imagine de om care se amuza de situatiile tensionate pe blog.

  22. Premieră în Romania gay-i se ceartă de la femei!!!

    Mai băieți de ce nu vă certați în privat?

  23. Gabi iți inteleg durerea, sper să nu te întristeze următorul meu mesaj:

    Dumnezeu a fost generos cu anumite persoane: le-a dat mult talent și puțina inteligență. America e țara extremelor: producătoare de staruri și victime în același timp. Ceea ce nu pot sa-nțeleg este faptul de a exalta iubirea și a sfârși iubindu-te doar pe tine. Orgoliul distruge omul: multe vedete au sfarșit mai mult sau mai puțin în același mod: droguri, sex, divorțuri etc. Aplaudate la scene pentru darul natural, insă incababile să valorizeze un om și valoarea banului în viața privata. Houston odihnește-te în pace!

    • Nu e durere ci respect pt cineva ce a facut ceva in viata si a facut cum trebuie… Mi-a placut: “producătoare de staruri” mai rar o sa produca America un star ca ea!

  24. Avocatus, nu ma enerva ca acu’ adaug inca un “i” in comentariul de mai sus 🙂 . Plus, in privat nu stiu ce s-ar mai putea spune.

  25. Duminica, 19 Februarie 2012, se va desfasura o manifestare cu scopul aducerii unui ultim omagiu celebrei cantarete Whitney Houston, sub sloganul: “We will always love you Whiteny”; incepand cu orele 17:00 timp de 1 ora si 30 de minute, in Piata Unirii din Timisoara. Cu aceasta ocazie asteptam fanii cantaretei cu poze, mesaje de condoleante si lumanari, pe care sa le aprindem impreuna.

    In cadrul manifestatiei, vom incerca sa ne aducem aminte cine a fost si ce ne-a lasat Whitney Houston; ii vom fredona piesele cunoscute si vom incerca sa tinem amintirea ei vie. Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

  26. Mda, sugestiv! Dar totusi sa nu fim rai! Chiar nu isi are rostul la postul asta!

  27. Clar, o voce minunata si una dintre cele mai bune artiste din lume.R.I.P
    E o pierdere, chestia asta nu poate fi contestata.Dar nu cred ca merita compatimita si nici nu stiu cat de mult conteaza pentru ea(acolo unde e) daca e regretata.Tot ce pot face oamenii acum e sa-i asculte muzica(cum ai zis si tu, asta e mostenirea ei, si inca una magica) si sa traga un semnal de alarma in ceea ce priveste drogurile.(da, poate ca nu a murit din cauza asta, dar si trecutul ei dubios a avut ceva de spus cand vine vorba de sunarea ceasului).

Comments are closed.

Vezi si...

Voi dă ce sunteți ghei bă? Ăăă?

De ce? Sau nu. Mai bine... care ar putea fi cauza... ? Adică... ce elemente din „mediul înconjurător” de atunci, de când eram mici, mici, v-au încurajat să vă exprimați latura gay? Mai mult, sau mai puțin. Și eu îmi amintesc când eram mic așa: Am o familie faină, de oameni...

Articole din aceeasi categorie