Acasă Stiri Serile Filmului Gay 2010: mai bun ca niciodata!

Serile Filmului Gay 2010: mai bun ca niciodata!

991
9

Festivalul de film gay de la Cluj din acest an a fost unul mai reusit ca niciodata. Banuiesc ca experienta, numarul mare de voluntari dar si banii disponibili si-au spus cuvantul. Am fost si eu cu niste prieteni, ne-am distrat de minune. Funny thing, ieri noapte candva dupa 3 lumea a inceput sa migreze dinspre RG catre Zig-Zag… si portiunea dintre cele doua locatii era plina cu gay care mergeau agale… foarte fain.

PSI Romania a avut o implicare marcanta in buna desfasurare a evenimentului ceea ce este o premiera cred (in anii trecuti cred ca nu s-a implicat nimeni altcineva decat organizatorul… se poate sa ma insel, nush). De asemenea, tot ei au adunat laolalta reprezentantii a tot ce inseamna LGBT in Romania (platit cazare, masa, transport – gest foarte apreciat) pentru a participa la o dezbatere pe tema „Suntem in stare?”, in cadrul careia s-a vorbit de necesitatea unirii tuturor fortelor in scopul crearii unui climat favorabil campaniei anti HIV/SIDA.

Sambata a avut loc si Gala Premiilor Gay in cadrul careia s-au premiat oamenii, activitatile, evenimentele, organizatiile, blogurile si site-urile care au avut un impact pozitiv (sau negativ la bila neagra) asupra comunitatii LGBT din Romania. Pentru mediul online Angelicuss a primit premiul pentru cel mai bun mijloc de informare al comunitatii iar ZonaGay.info a fost desemnat ca fiind cel mai bun blog gay 2010. Pentru celelalte categorii o sa adaug un link, ceva, catre locul unde vor fi publicate (Angelicuss, presupun?) ca nu am retinut cu exactitate la fiecare sectiune cine a iesit ca fiind „Crème de la Crème” si nu vreau sa gresesc ceva.

In rest, amici, cunoscuti… foarte fain. 😉

PS: Zig-Zag RULZ. Din toate pdv.

9 COMENTARII

  1. Curand voi posta si filmarea de la SFG …. A Robert te rog sa iei legatura cu mine pentru ati da detalii despre cum a fost organizat SFG si dezacordul meu fata de cea ce sa intamplat la SFG multumesc mult

  2. Azi sa postat prima parte a filmari SFG Conferinta de presa de la Cluj Napoca .
    In deschidera conferintei de presa a vorbit D-nul Lucian Dunareanul director si organizator SFG , Veronica Rusu British Councile , Csaba Leo Szabo selectioner a filmelor SFG si Tudor Kovacs presedintele organizatiei PSI Romania…
    Curant va fi finalizat si interviurile luate d-nului Lucian Dunareanu si Catinca Roman ….
    Restul pe parcurs ca e mult de lucru la montaj si editat multumesc mult pentru rabdare …..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here