No menu items!

Serban Huidu, implicat într-un accident rutier soldat cu 2 morți pe DN 1

Acelasi autor

Cum Sunt?

Chestionarele completate vor fi postate pe website-ul în curs de dezvoltare, pe măsura completării lor: www.cumsunt.ro! Scopul poveștilor comunității LGBT este să ofere informații heterosexualilor cu...

Excesul de prea mult curcubeu dauneaza grav sanatatii (mintale)!

Frate, ce aveti toti cu cacatu' ala de rainbow!? Plm, zici ca DarkQ a devenit brad de Craciun. Bine, ideea e ca am observat...

Bunul gospodar isi face vara sanie si iarna car. Uneori.

Rasfoind Internetul, acum cateva zile, am dat peste un articol din publicatia online Ring, un alt tabloid specific romanesc unde fiecare titlu contine macar...

Gelozia, bat-o vina

Am fost un om extrem de gelos si posesiv, m-am mai domolit deoarece pe de-oparte experienta m-a invatat ca nu poti inchide un partener...

Cel mai mare regret din viata mea…

... este ca sunt gay. Pe masura ce trece timpul regret din ce in ce mai mult acest lucru. Ideea de ca lumea gay...
RobertG
RobertGhttps://darkq.net
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

Noah, mai zi ceva.

Cică azi, Șerban Huidu a fost implicat într-un accident rutier pe DN1, în dreptul localitatii brasovene Timisul de Sus. Accidentul s-a soldat cu doi morți (șoferul Logan-ului, și soția acestuia care stătea în dreapta-i).

Șerban Huidu și familia lui (siția și cei doi copii) nu au pățit mai nimic. Dumnezeule, ce înseamnă să ai Mercedes vs. Logan.

Cam nașpa pentru Șerban Hidu, riscă închisoare pentru ucidere din culpă.

Iaca…

Dacia Logan făcută praf de Serban Huidu
Așa arată Logan-ul...

și… așa arată mercedes-ul lui Huidu:

Așa arată Mercedes-ul lui Huidu

Soo… c’est la vie sau ghinion?

28 COMMENTS

  1. Saracu Huidu are numai ghinioane. La inceputu anului era sa moara,acum asta…trist. Pacat ca acum e risca sa faca puscarie. Imi pare rau de el, sincer.

  2. Saracu de el..
    era pe contrasens cu jipanu, taind in depasire de coloana linia continua in zona cu restrictie de 30 km/h pe lapovita si fara vizibilitate.
    asta nu e ghinion e marlanism si tupeu si inconstienta. mai avea si copii in masina

    saracu de el………….

    dar de morti si de familiile lor?…

    risca 7 ani de inchisoare din care o sa primesca trei ca o sa dea vina pe accidentul din iarna care l-a facut sa o ia razna necontrolat asa pe moment..si aia trei cu suspendare…
    ne auzim peste 4 ani cand se termina procesul…

    saracul huidu, sau paunescu sau cosma sau altii care au omorat oameni si au scapat basma curata.

    • un_tip, da, exact… mie chiar îmi place omu’, chit că nu are el nuș’ ce valoare… dar mnoah. De câte ori l-am auzit criticând mârlanismul, alea alea… și uite cun e cu ipocrizia asta.

      Pot să jur că mâine-poimâine o să se scrie că Zăvoranca i-a făcut farmece cu argint viu, sau că nu s-a mai spovedit de un an.

  3. Ma gandeam ca toate ziarele vor da aceasta stire, eventual se va comenta si pe Blog, dar ca sa apara un articol tocmai despre Huidu nu ma asteptam.

    Robert, astazi hai fost harnic, ne-ai bombardat cu articole.

    Personal mi s-a intamplat sa alunec de 2 ori cu masina (odata iarna) si odata din cauza unei pete de ulei. Am avut noroc: 1 ca nu am avut viteza, 2 ca nu a venit nici o masina din sens opus.

    E usor a condamna un om. Exista simpatii si antipatii. Urmaresc cu placere Cronica Carcotasilor. Insa in viata nu ti se-ntampla doar ceea ce vrei. Omul potrivit la locul nepotrivit.

    Sa stam stramb si sa judecam drept. La acest accident au cotribuit mai multi factori:

    1. cel metereologic,
    2. cel al soferului (graba, viteza, risc nebunesc, …….)
    3. conditiile de trafic din Romania etc.

    Nu cred ca el a omorat aceste persoane cu intentie. Oricum, nu doresc niciunuia dintre voi sa traiasca toata viata avand pe constiinta 2 oameni.

    • Eu am avut accident o singură dată… neacordare de prioritate. Am intrat lateral într-o dacie 1300, si partea din fata a fost făcuta praf efectiv… si masinii mele abia ii era indoita bara de protectie si putin capota. Nu au fost morti, decât răni ușoare în cazul ăluia cu Dacia și la copchil(-uso). Am avut permisul suspendat două luni. Dar de atunci, har Domnului, nimic. Și nici nu vreau.

      Faza îi că contează enorm ce mașină conduci… din punctul meu de vedere toate daciile ar trebui duse la fier vechi (mai ales alea 1300, 1310 și care mai sunt)… că pe lângă faptul că puluează, oricum îs folosite la cărat carfofi, fân și animale. Iar despre logan… e moartea pe 4 roți.

  4. Ce bine-mi pare! (da, stiu, stiu ca acuma ar fi trebuit sa zic de bine, si chestii dinastea, dar de ce sa mint..)
    Mi-a fost foarte scarba de el de la episodul “Cum sa bei ca un destept”

  5. Sa nu uitam ca in aceiasi zona i-a fost ridicat permisul pentru ca a depasit pe linie continua, asta inainte de accidentul de la schi, cred ca asta spune multe despre caracterul lui. Mai ales ca la momentul ala se apucase sa se ia de toti politistii, cat de prosti sunt … uite cum e viata!

  6. sincer mi-e sila de felul in care a fost prezentat articolul dar si de majoritatea comentariilor, amu Doamne iarta-ma de erau parintii vostri, nu vb asa usor, n-am vazut nici urma de mila nici in articol nici in comentarii fata de oamenii care au murit din cauza unui cretin!

    asa ca va meritati si voi destinu de a trai ca niste sobolani (period).

  7. Asta e site de pareri, nu de stiri.

    Toata presa vuieste despre Serban Huidu si accidentul avut de acesta. Laura Stoica cand a fost omorata, toata lumea a zis ca ala care era vinovat trebuie linsat. Acum, lumea ii zice la Huidu pe Facebook ca “va trece cu bine” si ca “mortii cu mortii si viii cu viii”.

    Evident ca e patetic pentru cei ce au murit fara vina, dar asta e viata. Mor oameni de foame si frig, ne pasa? Nu, dam doar din umeri. Cu mila nu rezolvi nimic, te poti pisa pe mila. Concret trebuie facut, faptic, nu cu mila. Adica iti dai salarul unei familii nevoiase, ca de mila is satui…

  8. La cât de arogant și țopârlan a fost de nenumărate ori cu lumea … l-au ajuns de la urmă blestemele celor pe care i-a jignit.

  9. Blesteme, neblesteme … pana la urma urmelor e un om si el si mimeni nu cred k poate spune k se bucura k i s-a intamplat asta… pentru k nici voi nu va cunoasteti viata si niciodata nu vei stii cum, si de unde te la va lovi.

    Asa e…. Huidu a fost de multe ori nesimtit cu ceilalti, dar in final ajuta pe cineva, faptul ca il vede suferind? Nu cred.

    Toate lucrurile in viata se intampla cu un scop, indiferent dak ne dam seama, sau nu.

  10. Imi permit sa imi fac si eu o parere si incerc sa ma pastrez obiectiv.

    Despre Huidu, nu-mi place tipul. Mi-a placut prin 2000 si ceva cand incepuse emisiunea, era o emisiune in care radeai rasul si buna dispozitie fiind singurele stari de spirit create de emisiune. Cu timpul, Huidu nu a mai stiut sa faca diferenta intre o situatie funny de la tv (lucru ce trebuia luat ca atare) si realiatea situatiei in sine, astfel incat personal, in ochii lui am inceput sa vad franturi de rautate, ura, atitudine extrem de superioara, neintelegere si batjocura.

    Atunci am mai refuzat sa ii fiu telespectator. Se transformase dintr-un porezentator dragut si funny intr-un judecator aprig si neiertator, mi se impregnase in minte ideea ca daca vreodata in viata asta voi incapea pe mana lui, in orice fel de circumstanta, nu voi scapa cu bine caci nu mai este om rezonabil, orice argument as aduce si oricat de serios as vrea sa fiu el va transforma totul intr-un atac agresiv la persoana mea prin glume din care nu am cum scapa si nu ma pot apara. Asta gandeam eu cand ma puneam in mintea mea in locul unei vedete care apareau inj emisiunea respectiva.

    Despre accident… realitatea romaneasca ne indica si ne sopteste incept pe la ureche faptul ca Huidu nu va mai conduce poate pentru toata viata, cercetat in libertate nefiind un pericol public, va fi condamnat la 4-5 ani de inchisoare din care 90 % cu suspendare si 10 % la domiciliu nefiind un pericol sau nu fva fi condamnat deloc, procesul durand prea mult incat familiile indoliate isi vor baga picioarele in justitie, sor renunta in a mai lupta si vor accepta faptul ca traiesc in Romania.

    Spunea ieri la tv unul “domneee loganu’ avea viteza foarte mare., d-aia s-a rostogolit asa”. Serios? Hai sa punem bolidul lu Huidu pe langa logan si se va demonstra ca nu e nevoie de viteza mare ca loganul sa fie facut praf. Si chiar daca reposatul conducea cu viteza mare, conducea pe banda lui nu el a intrat pe contrasens.

    Desigur, unealta de scapaare a lu Huidu va fi accidentul de anul trecut (desi ieri spunea clar o doctora, era apt sa conduca, nu era sub tratament. Ceea ce spune multe!).

    Si ce dracu au aia pe facebook de ii ureaza toate cele bune?! Doamne…. mai zice lumea ca noi suntem suciti la minte……

  11. Apropo, nu cred ca Zavoranu sau altcineva i-a facut vraji, da-o-n colo de treaba. Si-a facut-o cu mana lui pe partie anul trecut ca se credea la J.O. de iarna, si-a facut-o cu mana lui acum (de fapt a facut-o altora), nerespectand regulile de circulatie si nefiind atent si responsabil. Dar desigur, dintr-o data va reiesi in urma unor asa-zise expertize si teste medicale faptul ca vezi-Doamne i s-a taiat firul pentru cateva secunde, a vazut negru in fata ochilor cand in timp ce conducea.

    Dumnezeu sa-I odihneasca pe cei 3 oameni morti in accident.

    Lui Huidu ii urez sa aiba parte de o judecata, de un proces corect, pe masura faptei.

  12. Ei… si eu cred ca se ma mușamaliza cumva cazul și Hidu va ocoli cumva legea. Așa se întâmplă mereu cu ăștia.

    Se va merge pe două ipoteze, probabil:

    a. că medicul lui Huidu e vinovat că de fapt Huidu nu avea voie să cunducă și acela va fi amendat și lui Huidu nu i se va mai permite să conducă un anumit număr de ani. Varianta asta ar fi plauzibilă mai ales ca Huidu, după accident, a zis ca nu știe ce s-a întâmplat, nu își poate da seama.

    b. că Logan-ul avea viteză neadaptată la condițiile de drum, că vina nu e în totalitate a lui Huidu și că va face închisoare 6 luni, sau ceva de genu’.

    Ideea e că, Huidu ar trebui să facă pușcărie 10 ani, lejer. A trecut peste linia continua, avea restricție la 30 km/h, depășea coloana de mașini. A omorât niște oameni nevinovați pentru că a ieșit din coloana de mașini.

    Dar, vom vedea. :-/

  13. Apropos, uite:

    “Ne-a spus ca din cauza modificarilor climaterice nu a mai avut controlul vehiculului, a intrat pe contransens si s-a ciocnit cu autoturismul care circula din sens opus. Asta a fost tot.”

    Din asta se deduce că din cauza condițiilor meteo a intrat pe contrasens, adică a alunecat cum ar veni… LOL, vezi cu o-ntorc?? Pai restu masinilor de ce nu au alunecat si ei pe contrasens? Țară de căcat.

  14. Da, azi dimineata a murit si al treilea din nefericire. Deci, 3 vieti bagate la 1.80.

  15. Ce a facut cu masina e un accident, nu a fost cu intentie fireste. Dar ce a facut la TV, comentariile lui homofobe, acelea au fost facute tot fara intentie? Eu sper ca acest individ sa nu mai apara niciodata la TV.

  16. Buna seara! Urmaresc acest blog de cateva luni si in primul rand doresc sa va felicit pentru articolele postate pe blog.

    Cat despre Huidu…eu cred ca ar merita sa primeasca o pedeapsa aspra, avand in vedere ca se poate spune ca “si-a cautat-o cu lumanarea”. E 100% vina lui si nu are nicio legatura cu accidentul de la ski.

    Pana acum a mai fost sanctionat de 14 ori.

    I-a fost suspendat permisul de 2 ori.

    In 2009 i-a fost suspendat permisul pentru ca a trecut pe linia continua in acelasi loc in care a avut loc accidentul.

    Asta spune cam tot, dar cu toate astea se da vina pe…conditiile meteo.

  17. Bai…nu stiti nimic…asta a facut accident pentru ca era Marte in retrograd iar Mercur s-a aliniat cu Jupiter…este ceva foarte foarte grav pentru Racii de peste 30 de ani..

  18. Stai că acum oricum cică mașina a derapat din cauza condițiilor meteo. Nicidecum el sa fi intrat in depasire.

    Mass-media cică a dat și de tanti Ghitzy care nuș’ ce-o mai văzut ea. 😀 😀

    Splendid, nu?

  19. Dar chiar tu ai spus Robert daca nu ma insel…in ziua respectiva, orele respective, cum de numai el a derrapat?! Sunt sigur ca au trecut pe acolo mii de masini, multe din ele asemenatoare cu cea a lui Huidu si fara cauciucuri de iarna. Hai ma ca e prostire pe fata ce se incearca. Adevarul e unul singur, nu a respectat regul;ile de circulatie. Daca mergea cu 40-50 maxim km la ora in conditiile meteo respective, sunt cat de cat sigur ca nu murea nimeni, in cel mai rau caz se ajungea la spital cu niste rani mai serioase. Nu sunt sofer, dar hai sa fim seriosi.

Comments are closed.

Vezi si...

CONCERT IN PESTERA ROMANESTI

Dragii mei, acesta se vrea a fi un pseudo-anunt de mica publicitate. Nu, nu este platit si se adreseaza tuturor amatorilor (si profesionistilor) care mai au capul relativ limpede dupa escapada "Sauvage"-iana de sambata ... Duminica aceasta - 21 oct, ora 13 - va avea loc anualul concert de la...

Articole din aceeasi categorie