Acasă Stiri Părerea ta contează!

Părerea ta contează!

980
3

Vreau să pun pe prima pagină o chestie dragută, părerile voastre despre acest blog. Pentru a putea face chestia, am nevoie mai întâi de… părerile voastre. Oricine este invitat sa isi exprime parerea, fie ca este utilizator inregistrat sau nu.

Recomandat este să vă limitati la una, maxim două fraze. Pagina pe care trebuie să o accesati, este:

https://darkq.net/ce-parere-ai-despre-darkq/

Completati toate campurile pe care le cere formularul. După ce se adună cateva, voi activa ceea ce vreau sa fac pe homepage.

Hai, la treaba!

Articolul precedentO funcție nouă pentru recenzii
Articolul următorCuvinte nenăscute
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

3 COMENTARII

  1. Asta chiar mi se pare cea mai inspirata forma de feedback creata pana acum. Sper sa lase comentarii cat mai multi cititori anonimi, ca autorii e clar ca se iubesc intre ei 😉

  2. Esti plin de idei marete, Robert! Sunt curios cu ce ne mai surprinzi pe viitor. Poate un sistem de autentificare pe site dupa amprenta oculara :)).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here