Acasă Stiri O funcție nouă pentru recenzii

O funcție nouă pentru recenzii

965
7

Vă rog pe cei care au făcut recenzii la cluburile gay, filme gay, cărți, locuri (practic, la orice s-a făcut recenzie) să își actualizeze postările completând „Author Review Settings”. Se dă „Edit” la post și undeva sub câmpul de inserare de text se va gasi tab-ul cu pricina.

Acolo se acordă o notă de la 1 la 5, (e din 0.5 in 0.5), la Name se pune titlul filmului sau cartii (sau la ce s-a facut recenzia), la Review Summary se scrie o singură frază, scurtă și concisă, care să descrie impresia pe care v-a lasat-o filmul, muzica, clubul, locul etc.

De ce e importantă acestă functie?

Pentru că Google a introdus rich snippets și în cazul recenziilor rezultatele de căutare vor fi afectate in sens pozitiv fiind și mai atrăgătoare. De ex:

Această funcție se va folosi numai pentru recenzii, în cazul oricărui alt tip de articole nu se va completa nimic. În decurs de câteva zile as vrea ca fiecare să își actualizeze filmele văzute sau la ce a mai facut recenzii. Presupun ca unii useri nu mai intra pe blog, de aceea, daca in cateva zile nu se vor actualiza acele post-uri, o sa le actualizez eu.

Votul este la discretia totala a recenzorului (autorul articolului).

Merci.

Articolul precedentAvem timp!
Articolul următorPărerea ta contează!
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

7 COMENTARII

  1. Pai in acest caz e vorba numai de cel care a scris articolul despre filmul cu pricina… adicatelea autorul articolului. Acum, el are posibilitatea de a da o nota elementului recenzat… si pe baza acesteia, in Google, va aparea in dreptul articolului si nota pe care acesta considera ca il merita, numarate in stelute.

    E o functie noua de la Google, si e utila.

    Bineinteles, daca vrei… daca nu, nu-i stress. Io imi pun la ale mele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here