Acasă Stiri Ne punem problema sa dezbatem o lege care sa permita casatoria persoanelor...

Ne punem problema sa dezbatem o lege care sa permita casatoria persoanelor de acelasi sex

1050
1

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20211645-cazanciuc-punem-problema-dezbatem-lege-care-permita-casatoria-persoanelor-acelasi-sex.htm

Doar am dat peste acest articol si am vrut sa-l fac cunoscut si voua.
Mi-as fi dorit sa existe o cale sa postezi stiri mai repede, fara a face articole. Mai ales ca simt ca nu am multe de spus acum si vreau doar sa inceapa o discutie pe tema asta.

O zi buna.

1 COMENTARIU

  1. Sper ca ai citit articolul. Fiindca nu e decat o afirmatie scoasa din context.

    Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a precizat că în urmă cu ceva ani de zile în România relaţiile dintre persoane de acelaşi sex erau considerate infracţiune. „Acum ne punem problema să dezbatem o lege care să permită căsătoria. Deci e o evoluţie de mentalitate aş spune incredibilă în ultimii ani şi în România”, a afirmat Cazanciuc.

    Facea o comparatie. Ieri era ilegal, azi discutam despre asta. Nu e nici macar o pozitie ferma vizavi de problema, deci nu vad relevanta unui articol care a circulat acu o saptamana, construit doar ca click bait.

    [Later edit] Nu e un repros la adresa autorului acestui articol, evident. E un repros la adresa presei din tara – pana si cea care se vrea a fi impartiala si/sau ‘serioasa’.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here