No menu items!

Miss Travesty Romania 2011, la dublu?

Acelasi autor

Cum Sunt?

Chestionarele completate vor fi postate pe website-ul în curs de dezvoltare, pe măsura completării lor: www.cumsunt.ro! Scopul poveștilor comunității LGBT este să ofere informații heterosexualilor cu...

Excesul de prea mult curcubeu dauneaza grav sanatatii (mintale)!

Frate, ce aveti toti cu cacatu' ala de rainbow!? Plm, zici ca DarkQ a devenit brad de Craciun. Bine, ideea e ca am observat...

Bunul gospodar isi face vara sanie si iarna car. Uneori.

Rasfoind Internetul, acum cateva zile, am dat peste un articol din publicatia online Ring, un alt tabloid specific romanesc unde fiecare titlu contine macar...

Gelozia, bat-o vina

Am fost un om extrem de gelos si posesiv, m-am mai domolit deoarece pe de-oparte experienta m-a invatat ca nu poti inchide un partener...

Cel mai mare regret din viata mea…

... este ca sunt gay. Pe masura ce trece timpul regret din ce in ce mai mult acest lucru. Ideea de ca lumea gay...
RobertG
RobertGhttps://darkq.net
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

După cum bine știți, pe scena gay din România de vreo 7 ani incoace s-a tot organizat concursul Miss Travesty, care premieaza cel mai tare barbat în “arta travesti-ului”.

Ei bine, în 2011 se pare că vor fi două concursuri Miss Travesty Romania, unul se va organiza la Cluj-Napoca pe 30 aprilie și unul la Brașov pe 26 Martie.

Mai jos avem prezentarile celor două ediții:

Varianta A (Cluj-Napoca):

Miss Travesty România Cluj-Napoca, la ediţia… a 7-a!

Începând cu 15 ianuarie se dă startul înscrierilor pentru cea de-a şaptea ediţii a celui mai mare concurs de travesty din România, Miss Travesty România, un concurs cu tradiţie, organizat înca din 2005 de Lucian Dunăreanu, prin intermediul Be An Angel România.

Conform tradiţiei, acest concurs se desfăşoară an de an la Cluj-Napoca.

În prestigioasa competiţie, ce se va desfăşura pe 30 aprilie 2011, se poate înscrie oricine, până pe 23 aprilie 2011, ora 22.00 când se va trage la sorţi ordinea de intrare în scenă.

Bineînţeles, pentru că este un concurs de “miss” există şi reguli: pot participa doar bărbaţi care se vor travesti în femei iar anul acesta competitorii vor fi supuşi la două probe: una de parodiere a unei artiste celebre şi alta de imitaţie.

Numerele pot fi complexe şi pot conţine text, muzică, dans, colaje dar nu pot depăşi 4 minute. Ca şi anul trecut pe scenă vor fi admise maxim şase persoane, cu concurent cu tot.

Mai multe informatii si sursa: http://www.miss.beanangel.ro/

Varianta B (Brașov):

Miss Travesty Romania, Editia a VII-a, Brasov, 26 martie 2011

Am decis sa-l facem la Brasov, deoarece anul precedent concursul de Miss Travesty Romania a fost castigat de Dana de Kronstad, a carei resedinta este la Brasov, si vreau, totodata, sa ofer posibilitatea altor concurenti, din alte zone din tara, sa participe la concurs. Vreau sa ofer posibilitatea si altor membri din comunitatea LGBT din alte zone din tara sa fie prezenti la eveniment.  Brasov, ca locatie, mi se pare una dintre cele mai bune alegeri, deoarece este aproape de centrul tarii si are o buna conexiune cu urmatoarele orase: Craiova, Buzau, Galati, Bucuresti, Cluj si Constanta.

Am si sprijinul d-lui Dan Ene, managerul Clubului V. In discutiile purtate cu d-l Dan Ene, am decis de comun acord ca la eveniment sa nu percepem nici un fel de taxa de intrare, deoarece ne-am gandit ca ar fi favorabil tuturor persoanelor din afara Brasovului, care déjà au alocat o suma de bani transportului.

Consider ca ar fi frumos ca detinatoarea actuala a titlului Miss Travesty Romania sa-l transmita castigatoarei de anul acesta in orasul natal.

PROBELE CONCURSULUI:

Proba 1: prezentarea unei tinute informale dar decenta. (se urmareste ceea ce fiecare concurenta intelege prin decenta);

Proba 2: proba de talent (prin care fiecare concurenta este libera sa-si exprime arta)

Proba 3: prezentarea unei tinute de seara (in care concurentele vor raspunde la un set de 3 intrebari despre arta si cultura travestiului)
(La aceasta proba fiecare concurenta va fi adusa in scena de un domn).

JURIUL:

Este format din persoane decisive si impartiale; se vor acorda note de la 5 la 10 si isi vor sustine notele prin elemente pozitive si/sau negative, aflate pe fisa de evaluare, motivand astfel decizia. Notele vor fi publice.

Regulamentul de inscriere:

  • Inscrierea la concurs incepe in data de 10.01.2011, incepand cu ora 12.00;
  • barbati care se vor travesti in femei;
  • barbati care nu au luat nici un fel de tratament hormonal pana la data concursului;
  • numele si prenumele real;
  • numele de scena;
  • sa aiba minim 18 ani la data de 25.03.2011;
  • sa-si exprime dorinta de participare in scris la adresa noastra de e-mail;
  • sa ne trimita 2 fotografii: una portret si una full body pe e-mail;
  • data finala a inscrierii este 20.03.2011.
  • Toate acestea le asteptam la adresa noastra de e-mail: misstravestyromania@gmail.com

Mai multe informatii si sursa: http://www.misstravesty.com/

Așadar, în acest an va exista nu una, ci DOUĂ premiante în cadrul concursului Miss Travesty 2011. 🙂

Succes!

Previous article
Next article

30 COMMENTS

  1. sa vezi tu lupte de culise, posete in aer, rezervari pe curse trans-orasenesti:)

  2. Sunt foarte curios cum de își permit cei ce organizează la Brașov să spună că-i a șaptea ediție, când ei n-au organizat niciodată până în prezent Miss Travesty, cum de?  Ca să nu mai intru în alte detalii acum.

  3. Noi, organizatorii de la Brasov dorim sa facem o continuitate, legala a Miss Travesty Romania de pana acum.. Nu detinem onoarea de a folosii in numele nostru editiile precedente, insa putem mentiona de ele deoarece avem o hartie legala prin care ni se atribuie numele de MISS TRAVESTY ROMANIA, noua. Pentru alte neclaritati te rugam sa ne contactezi pe adresa de e-mail: misstravestyromania@gmail.com si sigur unul din organizatori iti va raspunde in timp util.

    • ma gandesc ca va pricepeti la organizari…. ultima oara cum ii zicea … les folies scandal parca.. tot cu licenta era uma ca era intrarea doar pentru vip-uri…

    • Voi, organizatorii din Brasov, ar trebui sa va ocupati cu altceva in afara de a incerca sa starniti intrigi in comunitatea LGBT

    • se poate publica aceasta hartie legala pentru a lamuri pe toata lumea despre ce e vorba. Lasati contactele pe email, publicati dovada

  4. Fiind o chestie scenica da, aduce a ceva artistic. Dar travesti-ul în sine e păcat ca a fost comercializat, individualizat. Ma gândesc doar la începuturile folosirii travesti-ului, în dansurile păgâne și în teatrul grecesc, incantațiile triburilor africane și cele indiene… acolo era văzut ca ceva normal fără conotație sexuala sau ca reprezentare a vreunui simbol (din nou) sexual. Probabil e legat de “feeling”.

    Deși concursul arata o aliniere cu lumea europeana, personal nu sunt de acord cu asemenea manifestare, dar fiecare cu gusturile lui…

    • E o mare porcarie. Astia de la brasov de unde au mai aparut. Oricum, concursul oficial Miss Travesty 2011 va fi la Cluj, eu unul nu il recunosc pe cel din BV. Rusineeee

      • Adevarul e ca, geografic vorbind, Brașov e mai accesibil mai multor oameni decât Cluj (nu mai pomenesc raportul densitate demografica).

        Dar înclin sa cred ce spune mai jos un_tip… era interesant de văzut pana în ce punct se intersectează interesele comune ale celor doua “ediții”.

  5. omg ce nu se observa decat la o cercetare mai atenta a anuntului…. la brasov organizarea este cu ‘donatii in timisoara’  ; na la mana e penibil sa pui pe anuntul evenimentului contul pentru donatii..
     si a doua si cea mai scarboasa faza e ca e organizat de ‘celebrul’ laurentiu masterul tzepei les follies scandal timisoara de acum nu foarte multa vreme si care acu e ‘basma curata’ ba isi mai si arata fatza in public fiind reabilitat de catre scurta memorie a comunitatii

    si ii mai trebuie si donatii in contul de la agentia gheorghe lazar..
    pe pariu ca faza cu brasovul cade din motive organizatorice dupa incasarea donatiilor???

    una peste alta cu bune si cu rele… Dunareanu se zbate pentru asta de atatia ani sa-i dam cezarului ce-i al cezarului…

  6. Un_Tip: Daca ar fi sa cada faza cu Brasovul… Personal tie am sa-ti dau un extras de cont in care vei vedea ce sume au intrat in contul respectiv de la “COMUNITATEA LGBT” insa momentan nu o s-o cada. Mai mult. nu inteleg de ce te-ar deranja, daca ar fi unul la Cluj, unde esti invitatul meu si unul la Brasov unde, iar esti invitatul meu!
    Inainte sa precizezi ca e doar un sigur om in spatele Miss Travesty Brasov, te-as ruga sa te informezi, ca taxele de inscriere a concursului au fost deja platite de catre acea persoana si sa te mai informezi ca sunt cel putin alti 3 timisoreni care au ajutat la demararea proiectului. Diferenta este ca unul ca Cluj se plateste si altul la Brasov este doar for fun acordandu-le o sansa si comunitatii LGBT din zonele limitrofe sa fie prezente.
    Dar, momentan nu exista posibilitatea de a discuta despre solidaritate in cadrul comunitatii deoarece fiecare are propria opinie/parere si nu ar fi interesat de ceilalti.
     
    Multa stima.

    • acum e Miss Travesty Brasov sau Miss Travesty Romania? Creezi mai multa confuzie decat explicatii:) Ultima oara cand am verificat era o singura Romanie (Doamne fereste sa fie doua una e de ajuns) si atunci e o problema cand doua concursuri se numesc la fel…asta observa orice om cu bun simt. Nu exista doua globuri de aur, doua oscaruri, doua olimpiade, doua miss universe, doua partide cu acelasi nume si exemplele pot continua….

      • Scuze Robert, am uitat sa trec ROMANIA IN USERNAME omitand acest lucru, imi cer scuzele mele, poftim am rectificat restul e tabu, nu ma intereseaza. Ma diferentiam prin celalalt Miss cu Brasov doar 😉

  7. pai.. avand in vedere ca v-ati dat peste cap pentru inregistrarea oficiala a denumirii; chestie care sa fim seriosi e chestie desteapta si daca dunareanu nu a facut-o pana acum e greseala majora din partea lui… bash ca nu e tocmai fun. e demarare de afacere. sub centura lovitura dar tot lovitura.
    a muta eventul la brasov care nu e tocmai zona limitrofa…. e de discutat. 70 % din comunitatea lgbt vizibila e mutata la o distanta mai mare de 6-8 ore… asa ca la capitolul asta v-ati indepartat de piata..
    a treia la mana nu imi trebuie extrasul de cont al lui apostu, ca donatiile nu se fac pe vreo asociatie sau asa ceva se fac adica cum sa zic pe persdoana fizica. cine se asociaza cu acest ‘brand’ nu are decat de pierdut- parerea mea. Nu ar putea demara la TM  cu trei timisoreni.. te-ai intrebat din ce motiv…? da un bogdan apostu pe google.. … sau pe romeo si lasa liber la guest book..(bine nu m-ar mira ca dupa limbajul acesta straduit elevat (prea straduit) sa nu fie una din personalitatile multiple ale persoanei . nu e atac la persoana e fapt dovedibil cu probe.
    nu am vazut niciodata pe online banking sau ordinele de plata casuta undei pui x la lgbt sau ceilalti asa ca provenienta…. nu ma incanta cu nimic. un extras de cont plus destinatia fondurilor  v-ar garanta existenta pe viitor sau disparitia dupa bv ( i dare you to do that)
    deci deocamdata 2 la 1 si doi ‘e cu minus’
    de unirea comunitatii gay.. ce sa mai vorbim.. de ce nu Faceti ‘MISS TAMPA’ ?? ioi asta nu am vrut sa sune asa…. da a iesit fain (sorry T din LGBT nu a fost cu intentie..)
    una peste alta e cam 4 la 1. si patru sunt cu minus. si ala unu e furat…………
     
     
     

    • S-a motivat de ce nu se tine la Timisoara, asa cum trebuia sa se tina atunci cand d-l Lucian Dunareanu a confirmat imediat dupa event-ul din 2009 ca se va face in orasul unde s-a dus premiul. In schimb, 6-8 ore de Brasov, corect… Dar, dc te gandesti numai la tine excluzand comunitatiile din Craiova, Bucuresti, Constanta, Galati sau Iasi…
       
      Pot sa te intreb ce faci tu pt comunitatea LGBT din tara fara bani, sau pe banii tai sa ca-ti permiti sa critici sau sa aduci ofense celorlalte persoane din spatele d-lui Laurentiu?

  8. E clar ca lumina zilei ca e un conflict de orgolii la mijloc, ceea ce nu cataloghez deloc pentru ca depaseste aria mea de interese.

    Daca intr-adevar vroiau sa aduca un plus la acest concurs, puteau bunaoara sa il contacteze pe Lucian si sa faca ceva mult mai misto in acest an – impreuna. Asta as numi eu aducerea unui aport la “bunastarea comunitatii”. Miss Travesti-ul a fost mereu dragut ca si show, ca si entertainment… adica e super fain sa le vezi pe “fete” cum se fardeaza, ca au emotii, ca unele plang etc. 😀 Iar asta va fi peste tot, in Cluj, Brasov, Bucuresti whatever.

    Dar in fine, este democratie, nimeni nu e legat de maini si de picioare si avand in vedere ca Lucian nu are inregistrat ca si marca numele MISS TRAVESTY ROMANIA nu are ce sa faca. Dar la fel, nu cred ca cineva si-a pus vreodata problema inregistrarii ca si trademark-uri numele “Mister gay Romania”, “Serile Filmului Gay”, cu toate ca e foarte simplu si costa… 36 de RON:

    Răspunsuri la întrebările frecvente referitoare la Mărci şi Indicaţii Geografice

    1. Ce trebuie sa fac pentru a inregistra o marca la OSIM  ?

    Pentru a inregistra la OSIM ca marca, o denumire insotita sau nu de un element figurativ, in conformitate cu Legea 84/1998 privind marcile si indicatiile geografice, aveti de parcurs urmatoarele etape :

    – este necesar să completaţi un formular tip -FORM M 01- ( pe care îl găsiţi în site), in doua exemplare pentru a va ramane si dvs. un exemplar martor, pe calculator sau pe maşina de scris ( nu se primesc completate de mână ); acest formular trebuie depus la OSIM personal sau prin poştă cu confirmare de primire ; formularul se poate trimite si prin fax cu conditia sa se transmita si copia ordinului de plata din care sa rezulte achitarea taxei de 36 lei de depunere a cererii, si de asemenea, cu conditia ca in termen de 30 de zile sa fie transmis si formularul original direct la sediul OSIM sau prin posta cu confirmare de primire.
    Foarte important : la cererea originala pe care o trimiteti prin posta, sa se anexeze o adresa in care sa se precizeze ca a fost depusa mai intai prin fax sau e-mail si sa se mentioneze care este numarul primit la « Biroul de Receptie Inregistrari C.B.I., D.M.I., MARCI » al OSIM.

    – dacă marca are o grafică particulară  ( respectiv o scriere diferită de cea standard sau are un element figurativ care însoţeşte denumirea ) este necesar să ataşaţi 5 reproduceri alb-negru de dimensiune 8×8 cm; dacă doriţi să protejaţi marca intr-o anumită combinaţie de culori, va trebui să mai ataşaţi şi 5 reproduceri color de aceeaşi dimensiune;

    – va trebui să achitaţi, odata cu depunerea cererii, o taxă de înregistrare a cererii de 36 RON; dacă depuneţi cererea personal taxa se achită la casieria OSIM, dacă o trimiteţi prin poştă va trebui să ataşaţi la cerere o copie a ordinului de plată din care să reiasă achitarea taxei menţionate. Pentru examinarea în fond a cerererii de înregistrare de marcă se va mai achita o taxă ( în maxim trei luni de la depunerea  cererii de înregistrare) ce urmează a fi stabilită în funcţie de felul în care arată marca şi de numărul de clase pentru care urmează să fie înregistrată. Clasele menţionate se referă la obiectul de activitate pentru care se solicită protecţia prin marcă şi se găsesc în Clasificarea Internaţională a Mărcilor de la Nice ediţia a -IX -a;

    Se poate verifica si online, intr-adevar numele Miss Travesty Romania este inregistrat ca marca:

    http://www.inregistrare-marci.ro/marci/cautare.php?from_form=1&firma=&marca=MISS+TRAVESTY+ROMANIA&clasa=&x=50&y=16

    Accept are inregistrata marca “Gay Fest”:

    http://www.inregistrare-marci.ro/marci/cautare.php?from_form=1&firma=&marca=gay+fest&clasa=&x=41&y=27

    “Mister gay” si “Mister gay Romania” – nu sunt inregistrate. Inca. Nici “Serile filmului gay”.

    Acum, teoretic Lucian D. Nu prea ar mai avea voie sa se foloseasca de numele Miss Travesty Romania, cu alte cuvinte, din punct de vedere legal nu mai are voie sa organizeze concursul care sa poarte numele MISS TRAVESTY ROMANIA. Dar, poate sa organizeze MISS TRAVESTI ROMANIA. Desi nu sunt foarte sigur.

    Si-apoi ce conteaza ca sunt doua Miss travesty-uri? Din partea mea sa fie 3, 4… 40, pentru fiecare judet… who cares?

    Oricum ar fi, se putea conlucra daca se dorea sa se faca ceva, macar din respect pentru cineva care a incercat sa faca ceva pentru comunitate. Dar, acum e prea tarziu.

    Totusi, mie mi se pare prea mult tam-tam pentru… mai nimic.

    Oricum, mult noroc si “succesuri”.

    ./care

    • Robert, pt inscrierea MISS TRAVESTY ROMANIA, s-a completat formularul respectiv si s-a trimis prin fax la Bucuresti, se plateste suma de 36 RON, doar daca vrei ca mai tarziu sa iti fie examinat numele insa alaturi poti platii o taxa de 108 RON pentru analiza marca. Ca in final in termen de trei luni de zile sa fie platita taxa de emitere certificat de marca de 504 RON.
       
      Corect, d-l Lucian Dunareanu trebuia contactat, insa ce nu sti tu D-l Lucian Dunareanu a fost contactat in data de 31. dec. 2010 si mai tarziu in 6 ian. ac cand si-a facut aparitia la Timisoara. Personal ne-am adunat sa stam de vorba cu el si sa ajungem la un consens, nu numai eu personal ci inca 5 persoane care erau in incapere. A omis sa raspunda la telefon asa cum promisese, cum de altfel a doua zi nu a omis sa-mi aduca ofensele in privat printr-un mesaj pe Romica.com. Detaliile ti le pot oferii la adresa site-ului.
       
      Nu am personal nimic cu Lucian Dunareanu, daca doreste sa faca Miss Travesty Romania varianta A este strict problema lui, nu mi-am insusit editiile anterioare dar ca detinator al Marcii pot pomenii despre editiile anterioare. Desi nu au fost facute de mine, ar fi frumos si elegant sa pomenesc de ele! Conflict de idei, chiar de loc. Doar vreau sa fac ceva nice si placut fara prea multe scandaluri..

    • miss bv sau miss romania sau miss tampa, uateva.. pan la urma cu tot razboiul de pe semibloguri si asocieri de bisericutze si manastiri de o tabara sau cealalta. buna e ca inca 100% nu stiu ca sunt doua si ca al doilea e la bv
      faza cu travesty- travesti la OSIM cade. eu unul nu cred ca acea hartie ‘legala’ exista.
      fiindca cei de la OSIM nu inregistreaza marci pe banda rulanta ci fac o cautare comparare de denumiri inainte. daca au cea mai mica suspiciune amana (pana la 3 luni) acordarea. in plus e o retea de organisme de atribuire internationala care coopereaza pe o baza de date comuna. in plus un brand proaspat inregistrat poate fi atacat la acelasi OSIM daca se face dovada ca e furat – ceva legat de proprietatea intelectuala si de creatie: adica acelasi format  de concurs acelasi nume pana si aceleasi vedete… orb sa fii sau sa nu stii sa apesi cauta pe google. deci se poate contesta, iar denumirea nu se atribuie pana la rezolvarea contestatiei.  brandurile nu trebuie sa fie identice trebuie dovedita doar similaritatea chiar vizibila cu ochiul liber: vedeti conflictul British petroleum rompetrol din franta.   in plus e poate achizitiona licenta de la miss travesty worl pentru romania ( daca exista acest brand inregistrat, am un feeling ca da) adica nu pot inregistra miss world romania daca exista miss world ..
      in fine.. e de discutat. pana la urma un event gay in plus nu strica ca nu sunt multe doar ca…daca tot vroiau putea sa orhganizeze altceva .. jii ca idei sunt destule. sau faceau semifinale pe regiuni muntenia banat moldova dobrogea ardeal crisana etc .. ca orcie concurs national care se respeta si aia aveau 7 ebeturi in loc de unu cu audienta mult mai mare… da asta nu se rezolva cu donatii la laurentiu….tzepar dovedit (parere personala pe care mi-o mentin)
      cred ca au sa-si dea cu firma in cap apropo de emotii si alea alea si de a struni si educa 7 dive cu figuri si personalitati diferite.. nu e tocmai treaba usoara care necesita o oarecare experienta…
       
      ma mira apartenenta la bv a tuturor divelor devenite  dive nationale pe scena lu dunareanu.. ceea ce spune muuulte despre caracter.. fidelitate… si alte chestii prea grele ca sa aiba loc aici

      • Miss World inseamna miss-ul lumii si nu ai cum sa-l atribui romaniei… Legal trebuie sa astepti 3 luni deoarece marca iti este inregistrata conform clasei de la Nisa, drept urmare, daca te duci in Austria si iti inregistrezi marca MISS TRAVESTY AUSTRIA atunci o poti inregistra fara probleme. Marca nu se poate ataca decat in instanta, cu argumente solide…
        Oare crezi ca nu ar fi fost necesara o schimbare? Oarte crezi ca divele ce au iesit pe locul 2 -3 – n meritau o diploma de participare? Oare crezi ca nu era mai frumos sa existe putina solidaritate in comunitate si uite sa-ti mai zic ceva dupa care inchei discutia:
        Teparul dovedit si-a inregistrat marca pe banii lui, deci pana in mom de fata nu exista discutii legate de bani cand afisele, invitatiile si multe altele s-au facut pe banii dansului. Distinse domn, repet scrie in stire de cauza inainte sa fi meschin. Nu din alt motiv dar sunt persoane la care ar trebuii sa-ti scoti palaria si sa le zici multumesc ca nu se complac in a face acelasi circ an de an si vor sa faca ceva noi… Te asteptam pana la o adica la Brasov.

        • ai zis o chestie dersteapta: marca nu se poate ataca decat in instanta cu argumente solide ; dunareanu sper ca vede randul asta si cine pricepe sa priceapa;
          ca daca e cineva care poate ataca aceasta acordare de marca e el… si argumente solide… adica nu cred ca vreo instanta fara buba la cap ar dezbate chestiunea mai mult de o sedinta;
          de la format la idee la sustinerea acesteia la tot ce inseamna inregistrare video audio tv reportaj bloguri revista on line site initial e tot coordonat de el… sper sa o atace dunareanu in instanta daca nu a fost atat de destept sa o inregistreze de la inceput. are sanse de reusita 99.999%
           
          faza cu inregistratul pe banii saracului si filantropistului de apostol hai sa fim seriosi.. e o investitie
          si raman la idee ca e furt de proprietate intelectuala furt de idee de cea mai joasa speta; ati vazut the social network ?  omu facebook a platit sute de milioane celor care au venit cu ideea fiindca au dovedit ca era ideea lor desi el a inregistrat-o si a pus-o in practica.
          si argumentele lui “dunareanu sunt de 100% mai intemeiate si fundamentate.
          ar fi un prim act de justitie adevarata in lumea gay. si sincerm-as bucura sa vad ca impostoratul nu ajunge la rang de arta in tara asta.
          paranteza: miss world are si faza romania asa ca nu pot inregistra cele trei cuvinte impreuna ca brand fara sa fie atacate de catre miss world
          iara faza cu divele de pe locul doi si trei neonorate cu diplome de prezenta.. c’moooooon. si daca toate sar in barca din brasov ca au avut onoarea nereperata de domn mitica tot o sa fie locul doi si trei… sau declarati-le pe toate mise si gata

          • Uite iti mai zic incho o chestie, ca sa fie clar, sa dovedeasca ca e furt de proprietate intelectuala dat fiind faptul ca pe rol, la un sector din Capitala exista un procesc penal intentat de TVR in care i se cere explicatii d-lui Dunareanu cu privire la abuzul facut de a folosii coloana sonora din TEZAUR FOLCLORIC.
            Acum daca omu este procesoman atunci nu are decat. Are cine sa reprezinte ideea si nu vad care este problema dvs stimabile…. Poate ne explici mai multe despre relatia dvs si pornirea dvs cu privire la Laurentiu 😉

  9. Nu am cerut nimanui nici un sfantz am pomenit de sprijin financiar, corect, insa cei care au de comentat cu privire la contul meu sau la IBAN-urile mele ii rog sa se abtina, deoarece daca nu doresti sustinerea event-ului perfect multa sanatate si fericire. Este problema mea cum am sa-l fac si ce am sa fac. Multam frumos de intelegere.

    • as sustine un event gay oricand. si am si facut-o fara ca sa bat toba. pe vremea cand tu credeai ca ‘gay’ e un soi de nutretz. doar ca nu te-as sustine pe tine

      • Atunci nu arunca cu noroi in altii, pt ca dai dovata ca reprezinti “nutretul” ala de joasa spetza… Sa fim seriosi. Hai sa lasam putin aerele de doamne, daca ai ceva de scris contacteaza-ma telefonic si spune-mi mirifica ta problema! Apoi, pisi draga daca nu ma sustii nu plang si nici nu ma vait. Chill, ca nu vreau sa te vad cu riduri! Ok?

  10. Ha Ha Ha ce circ ce circ…….o sa umble perucile intre cluj si brasov…o sa se piarda tocurile prin tren iar la biroul de obiecte pierdute se va deschide un magazin cu farduri, posete si sosete pierdute in tren…….
    si cine va cistiga….ia ghiciti…..ca lumea se va satura de circul asta si va merge tot la feryboata…ca acolo stie bine ce gaseste….fetelor…paruiala placuta unde faceti miss…..nu uitati…televiziunile..poze…prime time….merita!

  11. Mai Apostole, deja aberezi. Ce proces penal visezi? Arata-ne tu unde se judeca sau alte acte….ca sa acuzi, sa minti cu nerusinare, sa barfesti si sa dezinformezi oamenii esti specialist.
    “tezaur popolcloric” – cum s-a chemat schetch-ul umoristic produs de toxice si difuzat pe tv angelicuss online este o parodie la celebra emisiune tv. nu este nici pe departe furt de brand si nu exista niciun proces asa cum minti in cel mai grosolat stil… caracteristic.
    asa fac si vacanta mare, mondenii si toate grupurile umoristice… si nu ii da nimeni in judecata pentru asa ceva.
    in locul tau nici nu as mai scoate capul din casa de rusine… tu chiar nu ai obraz? chiar nu te potolesti? chiar nu iti dai seama cat de penal devii cu toate rahaturile tale? nu simti mirosul pe care il degaji? si ca esti o scursura a comunitatii….

  12. Sincer nam nimika cu nimeni dar nu este frumos foarte bine daca asta au decis asta avem nu e nimeni vinovat ca este miss si la cluj si la brasov , dreptate ai dau domnului lucian pentru ca el face de atatia ani dar na acuma ce sa facem este bine ca este si la braasov si la cluj …. Nu mai fiti asa rautaciosi trebuie sa fim tari si  sa ne ajutam uni cu alti. daca nu pentru noi macar pentu comunitate.

  13. buna va salut pe toti vreau sa va spun si eu 3 cuvinte 1 si eu sunt travestit si imi place viata de travestit. sincer imi plac show-urile voastre va sustin foarte mult sincer. si eu as vrea sa particip la fesivaluri, dar sincer nu mie rusine sa recunosc: sunt sarac de felul meu si nu imi permit sa vin la Bucuresti Brasov sau Clus sau Timisoara, unde se tin festivalurile, dar sincer va sustin de aici de acasa si urez multa bafta si noroc. v-am pupat Arabela din jud Arges comuna Aninoasa si dak vreti sa vb pe mess id este arabela_1983 pop

Comments are closed.

Vezi si...

Copilul nimănui

Crăciunul e bucuria care aduce tristeţe, după cum Învierea e tristeţea care aduce tuturor bucurie. Naşterea şi Re-naşterea - două evenimente care vorbesc, dacă nu despre moarte, atunci cel puţin despre nimicul din care ne naştem. Isus e, ca noi toţi, un copil fără părinţi. Un copil al nimicului. Tatăl...

Articole din aceeasi categorie