Acasă Stiri „Legalize Love”: o campanie marca Google care sprijină legalizarea căsătoriilor gay

„Legalize Love”: o campanie marca Google care sprijină legalizarea căsătoriilor gay

970
13

Gigantul Google a lansat o campanie care sprijină legalizarea căsătoriilor gay, numită „Legalize Love”. Campania a fost inițializată în Singapore și Polonia, urmând să fie extinsă în toate țările unde gigantul are reprezentanță, inclusiv România.

„Deşi afacerile noastre şi angajaţii se află în birouri din întreaga lume, politicile noastre în domeniul non-discriminării sunt universale în întreg concernul Google.

Suntem mandri de a fi recunoscuti ca un lider în eforturile de incluziune LGBT, dar există încă un drum lung de parcurs pentru a atinge o egalitate deplină. „Legalize Love” este chemarea noastră menită să dezincrimineze homosexualitatea şi de a elimina homofobia în jurul lumii.

Noi, cei de la Google, încurajăm oamenii să fie ei înșiși la locurile de muncă. În toate cele 60 de sedii pe care le avem in întreaga lume, ne-am angajat sa creăm un mediu de lucru în care googlerii pot fi ei înşişi. De asemenea, dorim ca angajaţii noştri să aibă aceeaşi experienţă plăcută și în afara biroului și ca persoanele LGBT din întreaga lume să fie în siguranţă şi să fie acceptați.” – au spus cei de la Google legat de campania pro LGBT, Legalize Love.

România… ca România. Cei de Jurnalul.ro au preluat știerea și i-au pus un titlu cu un caracter homofob: „Vei continua să foloseşti Google după această ştire? Gigantul internetului are o campanie mondială pentru legalizarea căsătoriilor între homosexuali”.

Jurnalul isi da cu parerea...

Uneori, îți vine să te piși pe țara asta, fără doar și poate. Cum vine aia „Vei continua să foloseşti Google după această ştire?”!?? Nu dragă, n-o să-l mai folosesc de aia că nu o făcut o campanie special creată pentru rromânica, numită „Legalize Stupidity”.

După cum foarte bine zicea Robert Varga pe Facebook: „Prostia la romani nu are limite!!!!! Faceti o futere de bine si impuscati-va daca ganditi mai prost ca acum 2000 de ani. Si intre timp ce consumati produse si servicii diverse sa va stea in gat!!!! exemple de companii care sunt pro-gay: Coca-Cola, Pepsi, Samsung, Apple, Microsoft, Tesco, Nokia, Orange, Smirnoff, Cora, McDonalds, Barclays si cam de fapt orice e „european” in lumea asta.”

Voi o să mai folosiți Google? Soc și groază, ce mai…

Articolul precedentCe e si cu dragostea asta (fericire ???)….
Articolul următorEducarea copiilor ca proces natural
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

13 COMENTARII

  1. stai sa mai adaug cateva companii: Nike, Starbucks, Boeing, Levi’s, IBM,Xerox, Kodak, JPMorgan, Allianz, Alcatel, Yahoo, VISA, Unilever, Shell, Phizer, Procter&Gamble, Intel, Motorola, Oracle, Viacom si deja ma doare mana. In principiu nu mai mancati, nu mai beti, nu mai calatoriti, nu mai folositi cardul, nu mai spalati, nu mai folositi mobile, computere si internet. Nu va mai futeti ca si Durexul e gay. Nu mai cititi Biblia ca s-ar putea ca hartia sa vina de la o companie pro-gay. Incercati sa cautati arme de la o companie anti-gay sau incercati o sinucidere ecologica pentru a nu prada gloante gen aruncat de pe un baraj (preferabil la care nu au muncit si gay).

  2. raportati catre facebook, pagina de fb a jurnalului national ca „hate speech”
    si postarea respectiva care este homofoba, din cauza lor nu putem schimba nimik in tara asta jegoasa

  3. Sunt placut surprins sa aflu de aceasta campanie sustinuta de GOOGLE. Bineinteles, voi folosi in continuare Google, poate mai mult, mai ales acum cand am aflat ca sunt de partea noastra. Voi folosi toate brand-urile care sunt in apararea noastra. Ce bine ca mi-am cumparat cartela Orange acum o luna, o voi folosi mai mult.

  4. In general astia care fac titlurile articolelor de pe net sunt imbecili…ori o fac pentru a atrage atentia (asta e varianta cea mai probabila).

  5. N-ar fi rau daca n-ar mai folosi google. Si-asa s-a imputit mediul online de cant toti maimutoii au invatat sa scrie pe forum…

  6. @Non_Lose, perfect de acord. Însă în acest caz, titlul, el singur, crează , departe de dorința de „șoc și groază”… o chestie subconștientă cum că dacă cineva e pro-gay, gay, gay-friendly… e rău, trebuie respins, nu mai trebuie folosit, cumpărat, apelat… etc.

    Bine, ei, imbecilii, nu realizează asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here