Acasă Cluburile gay Sambata 24 noiembrie, Kenno party la Timisoara

Sambata 24 noiembrie, Kenno party la Timisoara

1035
12

Lume, luume… circul Globus a ajuns si la dumneavoasta in oraaas… tigrii, camile, maimute, crocodili, serpi uriasi… va asteptam cu mic, cu mare. Lume, luume… atentiune…

Tocmai am aflat ca Sambata, 24 noiembrie la Timisoara va fi organizat Kenno Party, in clubul Sauvage. Florin Mitre, organizatorul acestui eveniment, ne promite cateva schimbari fata de petrecerile gay clasice cu care suntem obisnuiti. Am dorit sa aflu mai multe despre chefurile care poarta eticheta „Kenno”, astfel l-am contactat pe Florin:

Florin Mitre, organizatorul acestui eveniment, ne promite cateva schimbari fata de petrecerile gay din Romania cu care suntem obisnuiti.


Unde si cand ai organizat pentru prima oara petrecerile Kenno?

Petrecerile Kenno au fost inaugurate anul acesta pe 17 februarie, la Cluj-Napoca, in Angels Club.

Care este scopul petrecerilor Kenno?

Pai in primul rand distractia. Ne-am dorit ca la petrecerile organizate de noi sa predomine voia buna si muzica de calitate.

Fac oamenii vreo diferenta intre o petrecere gay obisnuita si una care se anunta a fi „Kenno Party”?

Nu stiu daca fac diferanta, doar ca fiecare editie Kenno Party este diferita prin simplul fapt ca intodeauna se face ceva inedit, care diferentiaza o clasica petrecere de sambata seara de Kenno Party.

Am inteles va Sambata, 24 noiembrie doresti sa organizezi Kenno party la Timisoara…

Da, sambata aceasta, Kenno Party ajunge in Timisoara !!!

De ce tocmai clubul Sauvage?

Deoarece Kenno Party se doreste a fi un concept national, iar cum in Timisoara comunitatea gay are ca referinta acest club… am ales Sauvage.

Aduci vreo schimbare in petrecerile Kenno fata de ceea ce este in mod curent in Sauvage: muzica, spectacole, concursuri?

Pai muzica buna va predomina, in special muzica anilor 80 si muzica specifica noua gay-lor. Surpriza seri  o va reprezenta spectacolul pe care Divele Vestului, Kaballa si Bianka l-au pregatit special pentru aceasta petrecere.

Care sunt intentiile tale de viitor legate de petrecerile Kenno?

Pai imi doresc foarte mult ca „Kenno Party” sa ajunga in fiecare oras din tara, acolo unde petrecerile gay exista.

12 COMENTARII

 1. Din toata inima mea va doresc DISTRACTIE MAXIMA 🙂 sa fie oameni de calitate, ambianta placuta si un show de TRAVESTI ca sa fie totul
  perfect ca fara asta nu se poate.
  Felicitari lui Kenno pentru organizare .
  As veni si eu dar este cam departe pentru mine ,poate plec vineri seara cu un tren si duminica sa o tai Inapoi ca luni la treaba sa vedem nu promit nimic, eventual un mail .
  Bafta la toata lumea. 😉

  Pupici la toata lumea, Florin . 😉

  ps. Multumesc lui Kaballa pentru raspunsul la subiectul de travestit.

 2. Imi doresc foarte mult sa intru in comunitatea dumneavoastra si sa fac parte din ea. Va admir mult si as dori sa particip la Timisoara, dar nu am posibilitatea financiara sa ajung. V-am scris dumneavoastra aceste randuri. Va multumesc foarte mult pentru intelegere si va rog sa luati in consideratie aceste randuri cat mai repede.

 3. Unde se mai fac petreceri de astea? Eu unu am incercat sa intru in „aceasta lume”,dar na..e greu.E ok cat esti nou..dar daca nu accepti avansurile..esti dat deoparte imediat.Nu inteleg ce e cu comunitatea gay din Romania.E PRAF.Nu te f–i,hai pa… :(.Nici un suport..nimik.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here