No menu items!

In Iran homosexualii sunt torturati si executati

Acelasi autor

Cum Sunt?

Chestionarele completate vor fi postate pe website-ul în curs de dezvoltare, pe măsura completării lor: www.cumsunt.ro! Scopul poveștilor comunității LGBT este să ofere informații heterosexualilor cu...

Excesul de prea mult curcubeu dauneaza grav sanatatii (mintale)!

Frate, ce aveti toti cu cacatu' ala de rainbow!? Plm, zici ca DarkQ a devenit brad de Craciun. Bine, ideea e ca am observat...

Bunul gospodar isi face vara sanie si iarna car. Uneori.

Rasfoind Internetul, acum cateva zile, am dat peste un articol din publicatia online Ring, un alt tabloid specific romanesc unde fiecare titlu contine macar...

Gelozia, bat-o vina

Am fost un om extrem de gelos si posesiv, m-am mai domolit deoarece pe de-oparte experienta m-a invatat ca nu poti inchide un partener...

Cel mai mare regret din viata mea…

... este ca sunt gay. Pe masura ce trece timpul regret din ce in ce mai mult acest lucru. Ideea de ca lumea gay...
RobertG
RobertGhttps://darkq.net
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

Rasfoiam azi paginile Internetului si eram pe punctul de a pleca la sala. Am dat peste un articol si am sapat dupa cateva imagini. Este vorba de Iran si comuninatea gay si lesbi de acolo. Am ramas surprins cum niste oameni sunt spanzurati doar pentru ca se iubeau. In secret. Este absolut fenomenal cum in tarile islamice (Iran, Mauritania, Arabia Saudita, Sudan, Emiratele Arabe Unite, Yemen-ul si Nigeria). Potrivit organizatiilor care militeaza pentru drepturile omului, peste 4000 de homoseuali au fost omorati in ultimii 26 de ani.

Gay-ii si lesbienele din Iran sunt haituite ca animalele, prinse, anchetate, torturate si mai apoi spanzurate.

Iran: “Homosexualii merita sa fie executati, torturati sau, daca este posibil, ambele”


Iranul, Mauritania, Arabia Saudita, Sudan, Emiratele Arabe Unite, Yemen-ul si Nigeria aplica pedeapsa cu moartea in cazul homosexualilor, potrivit Asociatiei Internationale a Lesibenelor si Homosexualilor, citata de Fox News.

Tineri gay in drum spre locul in care urmeaza a fi executati.

“Homosexualii merita sa fie executati, torturati sau, daca este posibil, ambele”. Afirmatia care a scandalizat intreaga lume ii apartine liderului iranian Mohsen Yahyavi si a fost lansata intr-un context cel putin inedit: in cadrul unei conferinte pe teme de pace. Declaratia reprezinta prima recunoastere venita din partea unui politician de la Teheran ca pedeapsa cu moartea este o „solutie” folosita de iranieni în „eradicarea” homosexualitatii.

Iranul, Mauritania, Arabia Saudita, Sudan, Emiratele Arabe Unite, Yemen-ul si Nigeria aplica pedeapsa cu moartea în cazul homosexualilor

Scandalul este cu atat mai puternic cu cat exista informatii potrivit carora in Iran este o practica frecventa ca tinerii homosexuali sa fie spanzurati. Cu doar doua luni in urma, presedintele Iranului Mahmoud Ahmadienjad a efectuat o vizita in Statele Unite, ocazie cu care s-a confruntat cu intrebari referitoare la aceste executii. Raspunsul a fost insa cat se poate de clar: “poate în SUA exista homosexuali, noi, in Iran însa, nu avem o astfel de problema”.

31 COMMENTS

  1. E groaznic! M-am cutremurat efectiv! Desi stiam ca asemenea lucruri exista! Si cand ma gandesc cat sufar eu pentru nimicuri, in timp ce bietii oameni… Doamne fereste! Bine, ca tampiti sunt peste tot, si, daca imi permiti, o sa iti pun un link catre un comentariu la un mesaj blog primit astazi!

    http://ro.netlog.com/clan/Gay/blog/blogID=1179

    Stii, uneori mi-e greata, alteori sunt resemnat! Oricum, nici nu am cum sa inteleg eu tot ce se intampla in lume. De aia, varianta cu luatul lumii in cap, pana gaseti locul in care sa te simti bine, relaxat si sa poti trai fara teama mi se pare cel mai corect lucru. Bine, asta cand si poti face asa ceva ;)
    Oricum, mi-e mila de bietii oameni. Iar pozele m-au intors pe dos!

  2. Sa fie spanzurati doi tineri care se place unul pe altul este criminal care este In tarile arabe ,regurile lor rautacioase …..
    Cu ce a gresit acesti doi tineri ?????? Barbarie ……. 😕
    Pana se Indeapta situatia la ei poate sa dureze ani,zeci de ani sau niciodata . Pacat,mare pacat .
    Pai In SUA este democratie totala si la ei nici nu exista sau aproape ca nu exista . 🙁 🙁 🙁

    Cu drag,Florin – pupici – .

  3. Gooooood !!!!!!!
    Criminal este cum unii reuseste sa poceste limba romana ….. cu ce a gresit? Sau nu am facut acordul corect? 😉

  4. Imi aduc aminte ca prin tineretile mele mai trimiteam scrisori in tarile arabe privind acest tip de pedepse, prin Amnesty International. Nu am aflat insa nici in ziua de azi daca au avut vreun rezultat.

    Intr-adevar, de neimaginat de ce tip de acte este lumea capabila in numele “credintei”.. Si nu ma refer aici numai la homosexuali si musulmani.

  5. Asta arata inca o data la ce nivel de inteligenta au ajuns unele natiuni. No comment….

  6. am citit si eu despre asta intr-o revista despre asta. Scria acolo ca cei doi au declarat ca nu stiau ca aceasta “infractiune” se plateste cu moartea …

    Odihneasca-se-n pace!!

  7. cine mai e nemultumit acum? sa ridice mana sus… ca il deportam in Iran. Oare ce s-ar intampla daca am vrea sa facem un GayFest in Iran? Deja ma mananca marul lui Adam.

  8. futava irod in gura de bulangii le taneti partea???sa ma cac pa voi sa va spanzure pa tati asta trebe natave noroc

  9. riscand sa nu “ma” mai consider pentru moment poli-glot (gloata), savurez idilic ultimul coment al d-lui Grumazu. Nu stiu ce amestecatura fermecata de dialecte s-a folosit in a rezulta mancarea de mai sus, sunt convins – foarte delicioasa, dar ma uimeste faptul ca totusi cineva se oboseste sa mai gateasca in zi de sarbatoare, chiar daca risca sa savureze singur “bine mirositoarele” BUCAte. incerc , pentru viitor, sa retin cateva din ingredientele (cunoscute) folosite si le notez pe o coaja de lamaie (nu am diacritice si nu merge tasta “U” …mereu) pentru a incerca sa reconstitui deja po-pu(-)la-ra reteta. Sa vedem:
    “irod” – cred ca e un soi de ingredient folosit mai ales in mancarurile exotice de tip rasaritean, cu proprietati iritante in cazul excesului.
    “futava” – nu sunt sigur, dar imi aduce aminte de mancarurile cu “untdelemn de la Bunica” (se poate inlocui cu margarina Rama) pe care le savuram pe vremea cand inca eram, vorba nemuritorului autor al “Povestii povestilor” – sau nu mai tin minte cum se numea… , “copacel, copacel”.
    “bulangii” – cred ca este un fel de materie prima sau… blat (in cazul tortului) des intalnit/a in mai toate mancarurile de casa. probabil ca denumirea difera in functie de diferentele geografice ale tarii, dar se refera “la acelasi drac”. Atentie, pe ambalaj scrie: “usor alterabil”. Daca doriti sa preparati ceva cu acest ingrient, va sfatuiesc sa o faceti la scurt timp dupa ce il procurati, pentru ca in caz contrar, punandu-l la pastrare (in loc intunecos si rece), riscati sa va imbolnaviti grav.
    “c*c” – banuiesc ca este vorba despre un fel de “cireasa de pe tort” sau un adaos menit sa intregeasca aroma mancarii. Atentie, se adauga doar la sfarsit, dupa ce luati oala de pe foc (si o puneti jos) pentru a nu i se pierde aroma si a nu risca sa stropiti peretii in timpul fierberii (NU SE MAI CURATA).

    restul ingrdientelor im sunt necunoscute si probabil fac parte din secretiile secretele (asa se pune la plural?) minunatei si diversificatei bucatarii a lumii.
    nu pot sa va urez decat POFTA BUNA !!!
    P.S.: e adevarat ca bucatarul trebuie sa guste musai mancarea in timp ce o prepara?

  10. ma firemanule io nu intaleg ce pula ai tat scris tu acolo da io sper din tat sufletu k nu le ti parte la homalaii aia futai irod in ceru gurii si k te bucuri si tu impreuna cu mine k ii spanzura

  11. Nu grumazule, nu le tin partea câtuşi de puţin. Şi nu e nevoie să înţelegi “tat ce am scris acolo”. E destul că ai atitudine. Ţara ar trebui să îţi fie recunoscătoare pentru pretenţiile de om educat şi dăştept pe care le ridici. Homălăii ăia, “fută-i Irod în ceru’ gurii” (nu’ş’ cine-i ăla, dar sper să fie tânăr şi frumos) merită spânzuraţi. Mai cu seamă ăia care se pare te-au maltratat în halul ăsta, te-au violat pe tine, pe fratele tău, pe tata tău şi pe bunu’, apoi v-au pus rochiţe de balerină, pompoane de majorete şi bentiţe de pioniere în cap, v-au fugărit pe toţi prin casă cu pistolu. Merită toată ura ta.

  12. vai de mine ma firemanule amu mam lamurit si tu esti de ala ce sa fute in cur:-o no rusine sa iti fie

  13. vai de mine dar ce urat vorbesti grumazule ! Sa stii ca mi-e rusine. Hai uite cum facem: o data mi-e rusine mie, o data ti-e rusine tie. Vrei?

  14. Foarte bine.
    Nu-mi plac musulmanii deloc, dar daca astia isi omoara poponarii si lesbienele, e foarte bine.
    Chinezii impusca in cap orice traficant / consumator de droguri, de la iarba la cocaina.
    A, ca nu e uman, de acord cu voi…
    Dar ce zice in Biblie? Barbatul sa se impreuneze cu barbatul? Femeia cu femeia? NU!

    Fireman, si tu esti un “homalau” dupa cate vad.

    Homosexualii si lesbienele ar trebui ucisi cu pietre, in vazul lumii!

  15. si de ce sa ma futa pe mine Irod? 🙂
    Da, ma, sunt homalau.
    Daca homalaii ar trebui sa fie omorati cu pietre, ar trebui atunci sa se bage o pedeapsa si pentru prosti, nu crezi Zwargolak??? Sau ti-e frica de moarte?

  16. ce sa zic stiu ca e adevarat oare de ce am plecat din rominia? din cauza jignirilor aduse peronei mele ca sunt gay.macar vad ca uni au putina inima si bun simt dar alti nu.macar daca vati pune putin in piele lor sa vedeti si voi cum e,voi ce judecati pe cei latii,hetero sexuali,ma refer la cei ce se cred barbati,dar si voi aveti o latura feminina in voicare nu este dezvoltata.eu cred ca la multi dinte cei ce se cred hetero le e frica,dar stiu cazuri in care au cedat si pina la urma le facut placere si au continuat.
    va salut pe toti :

  17. nush de ce sa te futa irod. pula mea
    asa a zis ala
    o fi avut el vreo placere, probabil o fi vrut sa vada, n-am idee.

    pai pedepse pentru prosti sunt destule.
    se numesc legi

  18. Personal, nu exista nimic pe lumea asta care sa ma dezguste mai mult decat cocalarii si poponarii. Psihic, mi se pare ca trebuie sa fii extrem de slab, ca barbat sa vrei sa fii femeie. Bun, va place sa va ardeti in cur, treaba voastra, dar nu ne intereseaza pe noi, restul carora ne place sa simtim vulva si sa futem femei. Nu suport ideea ca tre’ sa faceti parade si congrese sa aratati lumii cat de “cool” sunteti voi si ca trebuie sa-i invatam pe copii nostri ca e perfect normal sa fii gay. Uite, NU E NORMAL SA TE ARZI IN CUR, si nu o sa argumentez ca religia ar fii importriva, sau alte cacaturi de prost gust, dar din punct de vedere al NATURII, pula trebuie sa intre in pizda. Sa zicem ca sunteti mai deranjati cu capu’, si va place sa va ungeti cu vaselina la ochiu’ maro, faceti-o in privat, NU NE INTERESEAZA, NU VREM SA STIM. Dar unii dintre voi, poponarii, sunteti exact ca niste pitipoance de prost gust, ca niste femei de ultima speta, si, precum ele (ca doar de acolo va inspirati), nu vreti egalitate, ci beneficii.

    Sunt de acord ca nu toti poponarii ar trebui omorati, dar aia care fac show-uri si se dau in stamba si sarbatoresc diverse evenimente gay, si incearca sa educe lumea si copii ca e bine sa fii ca ei, aia da, merita sa fie, nu chinuiti, torturati, ca ar fii pierdere de timp si bani, ci impuscati in cap, la fel ca si cocalarii, ca se afla la acelasi nivel.

  19. @GC Eu sunt homosexual si vreau sa-ti spun ca nici eu nu sunt de acord cu etalarile astea in public, paradele si idiotii aia care apar la tv si se dau gay, travestiti care cer drepturi si nu fac decat sa tarasca toata comunitatea gay in namol. Nici nu-mi place sa vorbesc despre ‘comunitatea gay’ eu tot ce imi doresc este sa fiu lasat in pace. Sa nu fiu torturat pentru ca vreau sa fiu fericit, sa nu fiu impuscat pentru asta si sa-mi pot trai viata linistit. Dar pot asta? Nu, din cauza oamenilor ca tine care spun ca nu au nimic cu cei ca noi dar, probabil ca daca ai vedea doi barabati pe strada tinandu-se de mana, imbratisandu-se sau, DOAMNE FERESTE, sarutandu-se, nu ai trece indiferent pe langa ei, sunt convins. Eu, cum am mai spus, nu sunt de acord cu tot dezmatul asta in plina strada, nu mi se pare normal (nu mi s-ar parea normal nici daca as fi hetero) ca doua persoane sa se sarute pe strada (indiferent de sex), la urma urmei acelea sunt momente intime, nu? (intim, vezi dex)

    Deci nu e nevoie sa fii homosexual ca sa fii de acord cu paradele si afisarile in public. Eu sunt homosexual, nu-mi plac stereotipurile care s-au format din cauza gaylor gen naomi sau celalalt handicapat care apar la tv numai ca sa se dea in spectacol. Nu toti suntem asa. Probabil ca si tu ai prieteni gay dar nu-ti vei da seama niciodata de asta pentru ca de spus nu-ti vor spune si nu ai cum sa-ti dai seama pentru ca, in fond, sunt oameni normali.

    Te salut.

  20. Si ziceam ca nu=mi place sa vorbeste despre ‘comunitatea gay’ pentru ca eu nu vad nevoie de a ne referi la o comunitate separata. Eu as vrea sa fim o comunitate omogena, o comunitate nu ar trebui separata pe baza orientarii sexuale, muzicii ascultate, prieteni, rasa, etnie, firma de la care te imbraci, sosetele pe care le porti, mancarea pe care o mananci sau tigarile pe care le fumezi/ sau nu. E atata rautatea si discriminare in lume…

  21. Iranul este o tara ramasa in Evul Mediu, ca si unii utilizatori frustrati care apar periodic pe aici. Fireste, nici unul din acestia nu ar accepta sa traiasca in Iran, ci ar prefera cu siguranta o tara civilizata, in care, spre oroarea lor, toti sunt tratati egal (ca statul New York de pilda, unde de acum inainte cuplurile gay vor fi considerate egale cu cele hetero).

  22. Citeam undeva ca (în Iran, dacă nu ma înșel), cei care își fac operații de schimbare a sexului sunt chiar binecuvântați de religie și acceptați fără rezerve în societatea lor hibrida, unde stau mai multe generații de familii claie peste grămadă în aceeași casa, în condițiile în care homosexualitatea e condamnata… am rămas șocat…

  23. Cred ca cea mai jegosa practica in lumea araba este urmatoarea:
    Baietii, barbatii (neinsurati) sunt lasati sa fie “gay” cu conditia sa fie temporar, underground si sa se casatoreasca cu o femeie.

    Este … imoral ca un barbat sa nu fie un mic tiran peste 100 de muieri. Defapt sunt doua lumi arabe: aia liberala si aia care pare exotica da e o minciuna. Cam asta e tot pe tema asta.

  24. sall …frate ce liber vb voi aici …. 😉 😉 😉 bv voua …boon zicea cv de rautatea din ziua de azi ..omulte ai perfecta dreptate stiu cum e

  25. Da …. Nu sunt de acord cu ei ca si homosexuali sau lezbiene dar, nici sa fie ucisi judecati torturati marginalizati atata timp cat o fac cu voia lor nu se afiseaza in locuri publice in pozitii indecente nu cauta sa schimbe lumea.
    P.S
    Mai de graba ar trebui spanzurati
    1. Conducatori care duc tara la pierire.
    2. Violatori (care lasa urme pe viata la femei sau barbati)
    3. Pedofili (care distrug copii cand ei ar trebui sa se bucure de fericire)
    4. Criminali (care iau viata altor oameni nevinovati)
    5. MULTI SI FOARTE MULTI SENATORI SI DEPUTATI (care ne-au dus de rapa uitanduse la serviciu la firme porno in loc sa faca legi drepte)
    6. Judecatori corupti (care nu pedepseste pe cei care gresesc)
    7. Cei care au facut tara asta “HANDICAPATA” (au vanduto cu totu)
    8.Traficant de organe (care slutesc su omoara oameni pentru a se putea lafaii in bogatie)
    Lista ar fi mult mai mare
    Dar homosexualii si lezbienele care se unesc de acord comun eu cred ca asa s-au nascut cum multi oameni au malformatii vizibile dau mai putin vizibile dar acesti oameni daca nu ne deranjeaza ce putem sa avem noi cu ei noi zicem ca nu e normal ca e scarbos jegos etc fiecare dupa inteligenta si educatie dar, asa pot sa zica si ei ei au o alta latura un alt punc de vedere si daca ei nu ne face rau intrebarea mea este NOI DE CDE SA LE FACEM RAU?
    Un violator care este judecat si condamnat mai iese si mai apuca sa violeze dar cel putin o familie e distrusa si cel putin un copil e ca si mort acesti oameni MERITA SA TRAIASCA.
    Oamenii care au vandut tara cu buna stiinta au vandut combinate institutii de pe urma lor cati s-au spanzurat otravit intr-un cuvant sinucis de disperare?Cate familii s-au destramat cati s-au apucat de furat de dat in cap? Factoru este omu sau oamenii care au vandut tara aia cate crime au ?Fireste crime care se zice ca nu le-au facut ei dar asa si eu as putea sa iau totu la un om si sa ii las doar zilele omu ala ce sa mai faca oare ? ACESTI OAMENI DA STIU NU SE PEDEPSESC CU MOARTEA CA SUNT FOARTE NORMALI
    Dar o parte a unor oameni care sunt homosexuali si lezbiene sa fie ucisi torturati batjocoriti ca da ei violeaza ei omoara ei futa ei dau in cap ei vand tara. DA ASTAI ROMANU UNDE AR TREBUI SA ISI ZICA UN CUVANT IL ZICE INVERS SI MULT SI PROST.
    P.S.
    PUTEM SA ZICEM CA SI CEI CARE FAC FILME PORNO DAR SI CEI CARE SE UITA AR INTRA IN ACEIASI OALA CA SOMOSEXUALII SI LEZBIENCELE CA DOAR IN BIBIE CLAR NU SCRIE CA AI VOIE SI DEASTEA
    LA FEL CEI CARE AU FAMILIE SI INSEALA SI EI IN ACEIASI OALA.
    OAMENI BUNI PROBLEMA NU E PENTRU CURVE TRAVESTITI LEZBIENCE HOMOSEXUALI SAU PORNOGRAFIE (CEI CARE O FAC SI CEI CARE SE UITA) ASA E PATURA DE OAMENI
    DACA CARE AU LATURA ASTA O FAC DIN PLACERILE LOR SI ASA SE SINT EI FERICITI SI AICI MA REFER LA AMBELE PERSOANE N NU AR CONTA CA AR FI SI DE ACELASI SEX CAT STIU SA NU STRICE BUNELE MORARE LA LUME COPII SUNT LIBERI SA FACA CE VOR CAT VOR SI CU CINE VOR (IN CAZU ASTA AMBII SAU AMBELE AR TREBUI SA FIE DE ACORD)
    SI EU NU SUNT HOMOSEZUAL DAR ASTA E ADEVARU.
    UITATIVA DE CE O DUCETI RAU SAU DE CE LUMEA ASTA MAJORITATEA O DUCE RAU NU CRED CA DATORITA LOR.
    MAI GANDITIVA INAINTE DE A POSTA
    HOMOSEXUALITATEA SI LEZBIANISMU CALR PENTRU MINE ESTE O PARTE NEPLACUTA DAR NICI NU II CAUT SA II JUDEC SAU POATE AM PRIETENI PRIETENE DACA AS AFLA CA SUNT HOMOSEXUALI SAU LEZBIENE NU AS RUPE PIETENIA CU EI/ELE E VIATA LOR SI FAC CE VOR CU IA.
    De ce sa rup sau sa critic o prietena sau un prieten ?
    Cu ce ma afecteaza pe mine personal?
    Cu ce imi afecteaza familia?

    Dar un homosexual niciodata nu se va culca cu iubita ta sau nu iti va strica casa dar unu om normal care are un moral cam ca de animal “catel” ar face dragoste si cu mama lui, sora lui,verisoara buna dapai cu nevasta sau prietna ta .
    Ok ma astep la comentarii de genu “Prietena mea nu ma inseala ca nu e catea”
    Da raspunsu e Dar un violator daca iti violeaza nevasta ce mai zici de asta ca doar la viol nu e cu vrerea ei?
    Sau un pedofil iti violeaza copilu?
    Acuma ia mai gandestete care ar trebui executati?

Comments are closed.

Vezi si...

La Multi Ani, Copii!

M-am gandit sa postez o imagine cu desenele animate favorite din copilaria mea. E inca dimineata dar am o presimtire ca va fi primul an in care nu-mi va zice nimeni "La Multi Ani" de ziua copiiilor... o fi poate pt ca anul asta voi face 28 de ani......

Articole din aceeasi categorie