Acasă Stiri Gayfest 2010 atrage reactii negative inca de la inceput!

Gayfest 2010 atrage reactii negative inca de la inceput!

998
3

Chiar dacă Gayfest-ul de anul acesta a început de numai 3 zile, de pe data de 17, se pare că deja şi-au exprimat punctul de vedere şi persoane de-a dreptul indignate de tupeul, nesimţirea şi exhibiţionismul împins la extrem de care dau dovadă paradele gay, în viziunea acestora. Unul dintre cei mai revoltaţi este senatorul Iulian Urban care a publicat de curând un post pe blogul personal cu privire la Gayfest precum şi la efectele nefaste pe care acesta le are asupra copiilor şi familiei tradiţionale româneşti.

În viziunea mea proprie şi personală, a Personei non Grata, dl. Iulian Urban se referea la familia tradiţională românească în care tatăl curvar si alcoolic, sătul probabil de ciorba nesărată şi sleită a soţiei care e obosită de la serviciul unde lucreaza 12/24 ca să aibe masculul bani de vodka Săniuţa, o stalceste în bătaie pe purtătoarea de uter care i-a turnat 3 plozi drept dovadă de iubire până îi face ochii ca cepele iar mai apoi, eventual, îi pune şi oala în cap. Aceasta consider că este familia tradiţională românească, la care NOI ne permitem să atentăm cu neruşinare, încercând să ATRAGEM CÂT MAI MULŢI ADEPŢI. Vai, mie! Cum să imi permit să schimb o asa imagine de calitate?

Domnul Urban a postat pe blogul său un articol care exprimă în mod direct şi fără niciun fel de reţineri viziunea acestuia vis-a-vis de Gayfest 2010. Aparent, pentru domnul Urban homosexualii, lesbienele şi transsexualele sunt de ţeapa necrofililor şi pedofililor al căror singur scop este să instige la fapte „dezgustătoare şi demne de dispreţ”. Poftim cultură.

Am citit şi eu articolul respectiv, şi pot să spun că personal mă simt jignită şi parţial discriminată. E adevărat că paradele sunt ele cum sunt, nimeni nu le ridică piedestal organizatorilor sau membrilor „de seamă”, nelipsiţi la Gayfest, dar de aici şi până la a jigni o întreagă comunitate care, de voie de nevoie, cuprinde zeci de mii de persoane, e cale lungă. Ca o paranteză, oare cine şi-a permis să ia cuvântul şi să apere drepturile LGBT? Evident, autoproclamatul avocat al POPOrului, fiind multilateral dezvoltat având şi calitatea de PR, Dl. Vieru. Sigur îl cunoaşteţi de la articolul cu Silviu. Evident, Iulian Urban îi răspunde şi-l umple de glorie.

Îngrijorător este faptul că, cu toate că pretindem să stârpim discriminarea şi tot ce atrage aceasta după sine, România lărgindu-şi orizonturile, se pare că batem pasul pe loc. După cum puteţi vedea, dl. Iulian Urban nu este singurul om politic care îşi permite să jignească o întreagă comunitate, pe lângă acesta mai sunt şi alte… personalităţi marcante şi oameni de seamă ai societăţii româneşti din secolul 21, cu care ne mândrim că ne reprezintă în Parlamentul European.

Până acum, în cadrul Gayfest-ului de anul acesta nu s-a reuşit decât participarea la o conferinţă de presă precum şi la câteva cursuri, ateliere şi expoziţii. Parada atât de controversată urmează să aibe loc sâmbătă, 22 mai.

Aşteptăm cu nerăbdare ziua de sâmbătă, să vedem contra manifestaţiile cu caracter fascist precum şi reacţiile Noii Drepte.
P.S.: Sunt eu cu logica-n pioneze, sau dl. Urban a folosit „prozelitism” în mod incorect? Nu de alta dar mi se parea mie ceva ciudat si am căutat un pic, astfel avem de la DEX citire: „PROZELITISM s. n. 1. zel în a face prozeliţi. 2. devotament fanatic faţă de o religie, ideologie, doctrină. (< fr. proselytisme)”. Ori dacă şi LGBT-istii se au bine cu religia… atunci chiar că e multă lume necăjită !

Ce parere aveţi?

3 COMENTARII

 1. OK, am citit articolul PDListului. Nu stiu de unde atata ura?
  Chiar ar trebui sa se uite lumea la filmul Were the world mine…
  „let them walk through my own shoes for a while”.
  Nu inteleg. [nu-mi plang de mila] da, daca ar fi fost ei in situatia noastra, cum s-ar simti? Daca ar afla ca prin nu stiu ce minune ca … tatal lor ar fi gay. In special Urban ala’, ce-ar face? l-ar bate cu capu de toti peretii pe dereglatu ala mintal?
  Majoritatea SIGUR vorbesc in necunostinta de cauza. Ar trebui sa pui un lup paznic la oi.
  gawd, inca tot ma uimeste ura… 🙄

 2. Politica și politicienii mizează ca niște curve pe categorii de oameni, pe ceea ce cred ei că reprezintă majoritatea. Și dacă ei cred că marea majoritate a românilor sunt homofobi, atunci iau o alură de homofobi înrăiți. La fel și curvele din Biserică (conducătorii) sug pula la tinerii studenți prin apartamentele ”regale” din episcopii sau mănăstirele și la OTV fac pe Sfânta Filofteia, miloasa și vindecătoarea de homosexuali. Aș muri de plăcere ca la un moment dat să se creadă că gay-ii reprezintă 51% din populație. Să îi vezi atunci ce pro-homosexuali devin toți. Cred că ar suge și pula Urban dacă l-ar alege o astfel de majoritate. Așa că … beak… să-i lăsăm draq de curve scârboase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here