Acasă Stiri Festivalul Filmului Gay 2009 Cluj-Napoca

Festivalul Filmului Gay 2009 Cluj-Napoca

1009
4

Chiar daca cu un pic de intarziere sar si eu sa anunt ca in acesta perioada la Cluj (ioi nekem) e mare tam-tam. De ce? De aia.

Noah, amu pe bune: e Festivalul internaţional de film gay “SERILE FILMULUI GAY” (editia 2009) in cadrul caruia va avea loc si deja tradiţionalul eveniment în care se vor premia personalităţile vieţii publice româneşti care s-au implicat sau au sprijinit comunitatea gay-lesbi din România: Gala Premiilor Gay.

Festivalul mai sus anuntat se poate lauda cu a VI-a editie si are loc intre 19 şi 25 octombrie, adica amu ii in curs. Ma tenta sa scriu 3 litere cu majuscule insa din respect pentru organizatori nu o fac de data aceasta. 🙂

Anul acesta DarkQ.net nu a mai participat la Gala Premiilor Gay pentru ca nu avea sens pe de-oparte si-apoi daca stau bine sa ma gandesc blogul meu nici macar nu mai este dedicat cuiva. Am votat asadar si eu.

Mai jos e programul, incepand de Vineri, of course:

Vineri 23 octombrie
11.00 – Noi nu suntem împotriva naturii! (acţiune ecologică) (Sa nu-mi spui ca are loc in Parcul central… 😀 )
19.00 – Film: I Can’t Think Straight (Marea Britanie), Film surpriză
22.00 – “Be An Angel!” Party ( Sydney club, intrarea liberă)

Sâmbătă 24 octombrie
19.00 – Gala Premiilor Gay din România 2009
22.00 – Petrecerea etichetelor (petrecerea de gala “Eu sunt! Tu?”) – noul club ZIG ZAG, Str. 21 Decembrie 1989, nr. 8, central, vis-a-vis de SORA, in fostul “Basement”

Duminică 25 octombrie
20.00 – Întâlnirea voluntarilor (discuţii despre festival şi implicarea membrilor comunităţii)

Intrarea este liberă!
Programul poate suferi mici modificări. Vă rugăm consultaţi site-ul festivalului
www.sfg.beanangel.ro

Locaţii:
Casa Tranzit – Str. Bariţiu nr. 16
Club Sydney – Str. Bucureşti nr. 24
Club ZIG ZAG – Str. 21 Decembrie 1989, nr. 8, central, vis-a-vis de SORA, in fostul “Basement”

Felicitari organizatorilor deoarece e singurul eveniment dintr-un an care e „pe bune”. Dap, mi se pare marshul un cacat.

Cheers si who knows?
Poate ne vedem Sambata.

Articolul precedentO parte din mine
Articolul următorWithin Temptation – The Howling
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

4 COMENTARII

  1. Update. Stiu cum sunt, dar nu ma pot abtine. Dupa cum va informam (pe voi aia 2-3 de pe aici… ) Sambata trebuia sa se tine Gala Premiilor Gay 2009. La Cluj.

    Insa… „Cu doar două ore înainte de gală, organizatorii au observat cu mirare că întreaga aparatură video şi de sunet au fost furate, hoţii intrând pe un geam al clădirii.”.

    Dar, no worries, petrecerea s-a tinut si cica a fost misto.

    Adevarul e ca nu ma mai mira nimic… vad deja furtul ca pe ceva de care ma distrez. Pe bune. Chiar dupa ce aterizasem in Temesvar, din fata de la un supermarket (atentie, nu e din spatele blocului ci din fata unui supermarket) mi-au furat de la bicicleta farul + semnalizarea spate.

    Sa te pisi pe ea de tara…

  2. Mda… hotia e lucru mare la romani mai ales acu 😀 cred ca era isfarsitul anului 2008 si un coleg daca se mai poate numi asa a binevoit sa-mi faca curat in vestiar 😛 si uite asa fara prea multe cuvinte am ramas fara telefon, apoi la inceputul acestui an am avut surpriza la coborarea din tramvaiul 4 tm sa raman fara alt telefon 🙂 neatentia se plateste :-))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here