No menu items!

Darkq.net – nominalizat pentru cel mai bun blog gay al anului

Acelasi autor

Cum Sunt?

Chestionarele completate vor fi postate pe website-ul în curs de dezvoltare, pe măsura completării lor: www.cumsunt.ro! Scopul poveștilor comunității LGBT este să ofere informații heterosexualilor cu...

Excesul de prea mult curcubeu dauneaza grav sanatatii (mintale)!

Frate, ce aveti toti cu cacatu' ala de rainbow!? Plm, zici ca DarkQ a devenit brad de Craciun. Bine, ideea e ca am observat...

Bunul gospodar isi face vara sanie si iarna car. Uneori.

Rasfoind Internetul, acum cateva zile, am dat peste un articol din publicatia online Ring, un alt tabloid specific romanesc unde fiecare titlu contine macar...

Gelozia, bat-o vina

Am fost un om extrem de gelos si posesiv, m-am mai domolit deoarece pe de-oparte experienta m-a invatat ca nu poti inchide un partener...

Cel mai mare regret din viata mea…

... este ca sunt gay. Pe masura ce trece timpul regret din ce in ce mai mult acest lucru. Ideea de ca lumea gay...
RobertG
RobertGhttps://darkq.net
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

Anul acesta la Cluj se desfasoara Festivalul “Serile Filmului Gay” in cadrul caruia va avea loc si Gala Premiilor Gay, organizat de Be An Angel Romania. Gala premiilor Gay contine mai multe sectiuni, la fiecare din categorii fiind nominalizate persoane/organizatii/site-uri care au sprijinit sau au avut vreun amestec in comunitatea LGBT. Be An Angel Romania a organizat acest eveniment si sunt convins ca s-au depus eforturi imense pentru a aduce cultura gay la un alt nivel. Personal consider ca acest tip de eveniment sunt necesare comunitatii LGTB.

Festivalul va cuprinde si trei expozitii de fotografie, un spectacol de teatru, trei dezbateri adresate studentilor din facultatile clujene si concursul “Mister Gay Romania”.

Este un festival cultural, care promoveaza actul artistic si omul. Nu facem circ si parada din orientarea noastra sexuala, ci ne-am propus doar sa ne prezentam tuturor asa cum suntem. Incercam sa-i facem pe oameni sa inteleaga ca existam printre ei si ca nu are relevanta pe cine iubim“, a declarat pentru Clujeanul.ro Lucian Dunareanu, director executiv al asociatiei “Be An Angel Romania”.

Blogul Darkq.net a fost nominalizat in cadrul sectiunii “Cel mai bun blog al anului” alaturi de alte sapte blog-uri cu tematica gay.

Gala Premiilor Gay va avea loc vineri, 19 octombrie a.c., orele 22.00. Cu o luna inaintea acestui eveniment s-a creeat si un sistem de votare unde comunitatea LGBT din Romania si-a putut vota favoritii.

Puteti sa va exprimati optiunile (si sa votati DarkQ.net 😛 ) accesand urmatorul link:

http://www.misterpoll.com/1933158103.html

Sistemul de votare va mai fi activ doar foarte putin timp, asa ca hurry up! Sectiunea cu voturile pentru blog-uri este chiar ultima rubrica!

Update:

Am pus acest post doar de cateva ore. Multi dintre voi si-au exprimat optiunile. Multumesc. 🙂

Aici aveti rezultatele preliminare:

http://www.misterpoll.com/results.mpl?id=1933158103

Cu Drag,
Robert

13 COMMENTS

  1. am si votat deja multumita lui ovi sper sa castigi robert ca ai muncit si ai gindit mult iti tin pumnii

  2. sper ca mergem la petrecereeeeeeeee

    iuuui sa vbsc cu Bogo sa vad ce rochiii, ce paiete….uff! sandale??

    noooo! hell no! pantofi cu toc. de 14 sa crape zuzele de ciuda :))

    sunt pilit 😛

    have fun si iubiti-va pe tunuri :))

    Eu.

  3. Draga Robert,

    Anca doarme, acum.. Asa ca am votat doar io; daca voteaza si ea dimineata, se tine cont, avand in vedere ca votam de pe acelasi calculator?

    PS Multam fain pt traducere!

    Iti doresc ce e mai bine pentru tine!

  4. mim, nu ai de ce sa imi multumesti. Nu nu e voie sa se exprime un vot de doua ori de la acelasi calculator. 🙂

    eu cel de ieri: as vrea sa te vad cu pantofi cu toc de 14. 🙂

    botezatu: Multumesc, insa destinatia acestui blog nu este aceea de a castiga. Dar, ma bucur ca am fost nominalizati (noi). 🙂

  5. Pt robert: Dragul meu prieten asa cum i-am zis si lui kenno aseara, nu concursul e important ci participarea, si eu am scris de multe ori ca avem nevoie de blogul tau pentru a ne descoperi asa cum suntem, pentru a discuta multe probleme de care ne lovim zilnic, de multe ori am simtit ca problemele mele sunt intelese de cineva atunci cand intram pe acest blog si aici simt ca fac parte dintr-o comunitate adevarata ceea ce nu simt nici pe strada nici in club nici unde. meriti ca sa fi apreciat pentru munca pe care ai facut-o si pentru mina intinsa catre multi care au avut nevoie de ajutor. iti multumesc si tie si celor cu care am discutat pe acest blog ca m-ati inteles si m-ati ajutat de multe ori .

  6. ANCA: Merci pentru suport.

    Oricum elementul cheie este ca nu eu ci voi a-ti creat acest blog si tot voi il faceti sa fie din ce in ce mai mare. Ceea ce e bine. Prin definitie un blog nu reprezinta decat niste pagini web, insa cand un site ajunge sa aiba un “suflet” in care se regasesc cei care il frecventeaza cred ca e ideal.

  7. Sunt foarte incantat de faptul ca blog-ul e pe primul loc. Sper sa ramana asa !
    Ca fapt divers (pentru ca si Carcotasii sunt nominalizati la o sectiune) azi dimineatza am ascultat, intamplator Kiss FM (nu, nu fac reclama mascata!). Si ce aud? O poveste referitoare la aceste nominalizari, Gigi Becali etc. Hmmm … ce cautau Carcotasii pe acel site ??? Sau care dintre ei a cautat ceva pe acolo ?

  8. pai nu mai pot sa votez, ca am acelasi calculator si acelasi IP ! Am votat deja de aseara. 😛 O sa mai incerc maine de pe vreunul din calculatoarele de la firma 😉

Comments are closed.

Vezi si...

Cinefilul şi “Nimicul”

Recomand un film. Doar ce l-am văzut pe HBO Comedy, deşi nu a fost deloc comedie. "In the summertime". A fost un film despre viaţă. Cu bune şi rele. Atracţii, boală, moarte, ură, iubire, relaţii de durată, relaţii de o noapte... etc :) . Şi mă întrebam de ce...

Articole din aceeasi categorie