Acasă Cultura Evenimente CONCERT IN PESTERA ROMANESTI

CONCERT IN PESTERA ROMANESTI

1017
6

Dragii mei, acesta se vrea a fi un pseudo-anunt de mica publicitate. Nu, nu este platit si se adreseaza tuturor amatorilor (si profesionistilor) care mai au capul relativ limpede dupa escapada „Sauvage”-iana de sambata …

Duminica aceasta – 21 oct, ora 13 – va avea loc anualul concert de la pestera Romanesti. Cateva detalii se pot gasi pe http://www.speotimis.ro/index.php?what=stiri&id=5. Drumul (dupa ce se parasesc autoturismele) e un urcus destul de lejer, aproximativ o ora de mers pe jos (dus) si inca una – intors, la coborare bineinteles 😉 Daca nu aveti chef de mers pe jos va ramane posibilitatea sa va deplasati cu un Jeep sau un Hummer, daca aveti asa ceva in dotare.

Chiar daca e vorba de un concert, in pestera nu sunt scaune! Nici bancute ca in parc 😉 Deci se sta cam 1,5 ore in picioare. Inca un aspect demn de mentionat: amatorii de rochii lungi si tocuri cui sunt rugati sa apeleze la tinute mai lejere gen „trening” si adidasi (eventual chiar bocanci) avand in vedere existenta noroiului prin zona. Nu sunt vulcani, doar noroi 😉 Singurul aspect ingrijorator este prognoza meteo pentru week-end, adica vreo 10 grade Celsius – maxim 🙁 … cu ploaie pe alocuri. Dar se mai poate schimba intre timp. Poate mai vine vreun val de aer tropical. Sa auzim de bine!

6 COMENTARII

  1. noi nu o sa suflam decat tutunul pe care il bagam in noi zilnic, dar asta abia dupa ce vom ajunge sa urcam pana la pestera … tushind !
    Dar … darca sunt amatori de „suflat” … sunt bineventi 😉

  2. Vai… da chiar nu stiu ce sa fac… ma ma hotaresc… poate vin… sa vin oare? O fi fain? Mergem pe jos? Va fi frig? Daca ne ataca cineva..?!? Oricum daca nu vin, voi anunta cu 10 minute inainte. Poate voi fi obosit, nu stiu inca. Oricum „suflatorii” vor fi acolo, sunt convins ca va fi o adevarata orgie de sunete.

  3. cum sa sufli ma? te duci sa sufli? ce sariti asa toti la suflat? ma asteptam de la alta replica de la voi ! Himero, in ce vrei sa sufli, tati?
    pt Rob: saracu’ Andrei mi-e si mila de el daca tu te inghiontesti asa… la suflat. O fi si el putin umflat? :))

  4. mmm … nu e obligatoriu sa mergi pana la pestera si sa suflii, in + e frig si umezeala inauntru. Si inghesuiala si nu foarte bine iluminat. Si dupa atata drum uneori parca n-ai asculta concerte nush de care. Partea buna e ca pe la trei sferturi din drum de obicei era un popas unde se vindeau mici, bere si suc. Merita 🙂 macar asa ca iesire si sport. Deci acolo in atmosfera romaneasca, il putem astepta pe tomcat si alti doritori pana-si desfata auzurile. Si bineinteles pachetul tomcat de la intoarcere contine si trebuie sa va asumati, tot blamul si toata ocara despre cat de superficiali sunteti, ca ati urcat pana acolo si nu mergeti sa apreciati muzica buna, ca aia e muzica nu prostiile astea moderne … etc … etc. So, nu ratati 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here