Acasă Stiri Cine mai doreste, cine mai pofteste?

Cine mai doreste, cine mai pofteste?

1010
5

Vineri, 29 februarie se va desfasura cea de-a doua editie a concursului de travesty Travision 2008.

Concursul va fi tinut in acelasi spatiu familiar targumuresenilor, in clubul EX!T. Regulamentul anului acesta a fost modificat, datorita unor dificultati intampinate in editia trecuta a concursului de catre organizatori. Astfel, acesta prevede ca fiecare concurent va interpreta doua piese din repertoriul concursului european „Eurovision”, cu mentiunea ca una dintre piese va fi impusa de organizatorii evenimentului.

O alta noutate a regulamentului este taxa de inscriere in concurs, care va fi returnata participantilor in cazul in care acestia vor evolua pe scena pe data de 29 februarie.O alta schimbare facuta in regulament este sistemul de vot.

Incepand cu acest an, votul electronic va conta in proportie de 25%, in aceeasi proportie exprimarea juriul de specialitate, iar parerea publicului prezent in sala va „cantari” in proportie de 50%. Inscrierea concurentilor va lua sfarsit pe data de 10 februarie.

Articolul precedentNow…
Articolul următorCe se mai intampla pe la Cluj? Astm si fibrilatii.
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

5 COMENTARII

  1. Lasa dear ca mergem la Travision… sa le vedem si noi pe dive. WFT?

    Iti dai seama ca deja sunt „repetitii”… se croiesc rochitele…. decolteuri nu prea adanci… tocuri de 14 cm… repertoriul… vai vai… saracutzele… iti dai tu seama prin cate trebuie sa treaca ca sa ajunga pe scena… grea e viata unei „vedete”.

    Vai, vai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here