Acasă Romanian gay Womanizer?

Womanizer?

1023
6

Daniel Mitre la Baricada TV, emisiunea Impact: invitat este Andrei… metamorfozat in…. Amalia.

Articolul precedentCum vad eu lumea?
Articolul următorCum a început și cum s-a sfârșit…
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

6 COMENTARII

 1. Îmi pare rău sa zic asta, dar e trist.

  Inca de la început afirma ca este DOAR un gay normal, nu participa la concursuri ori spectacole, deci travestirea pentru el nu înseamnă aproximativ nimic, înafara dezinvolturii care și-o auto-impune. Chiar nu-mi dau seama cum îl avantajează sa apară la un post de televiziune în travesty în condițiile astea, când se vede clar ca nu-l ajuta, ba chiar ii face sa para mult mai „camera shy”.

  In general, am sentimentul ca nu se crede credibil dacă nu-și arata pasivitatea și asta îl face mai mult vulnerabil. Norocul lui ca prezentatorul a reușit sa-și tina în frâu considerațiile și sa fie respectuos…

  Ar trebui luat ca un „DON’T”. Cine se considera un simplu gay nu trebuie sa defileze îmbrăcat în femeie, ci sa se prezinte natural cum l-a lăsat Dumnezeu. Unde lipsește concordanta cu realitatea încercând sa rezolvi ceva pe o cale neortodoxa ca aceasta (și se putea mult mai bine dacă se prezenta ca băiat), mai rău încurci spițele de la roata.

 2. Buna emisiunea!
  Se vede ca nu a fost chiar asa de mult regizat interviul.
  Pacat! Invitatul (invitata) nu prea stie sa vorbeasca…raspunsuri telegrafice, la intrebarile inchise ale moderatorului.
  Il admir pe Daniel pentru ce face.
  Bafta!:smile:

 3. Of of
  Dupa un am am vazut si eu comentariile…
  Ce sa zic?
  Fiecare cu parerea lui; nu a intereseaza absolut nimic; dar..pe vremea aia chiar nu voiam sa amestec latura gay cu latura mea de travestit, din simplul motiv ca a fi ay nu iseamna neaparat sa fii travestit si nici invers. Daca nu sunteti capabili sa intelegeti asta, atunci MIE imi pare rau

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here