Acasă Romanian gay Un proiect cu alți bloggeri gay din Europa

Un proiect cu alți bloggeri gay din Europa

989
13

De ceva vreme țin legătura cu câțiva bloggeri gay din Europa, facem schimb de impresii despre viața gay din țările noastre, glume, bârfe, etc. Cineva venise cu ideea ca de ziua împotriva homofobiei, care fu’ ieri, 17 Mai, să ne adunăm prin intermediul lui Google Docs și să facem ceva original, ceva al nostru, al bloggerilor gay europeni.

Momentan suntem un mic grup (sper să ni se alăture și alte țări cu timpul) cu bloggeri din Franța, Polonia, România, Germania și Republica Moldova și intenționăm să mai avem diverse proiecte împreună.

Eu și IdeiDeGay am contribuit împreună la acest proiect. Ce a rezultat? Ei bine, vedeti aici:

http://en.darkq.net/lgbt-issues/homophobia-has-no-future-blogs-against-homophobia/

Aici e și imaginea creată pentru proiect:

:)

Cum vi se pare?

Articolul precedent(in)Fidelitatea în relația dintre doi bărbați, un mit?
Articolul următorPovestea unui pui…
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

13 COMENTARII

  1. S-a inteleg ca Beachcomber e DarkQ si Tequila Sunrise e ideidegay?
    Dar daca e si pe invers nu ma deranjeaza, asa cum o face ultimul pahar, care, ce s-a vezi, adora paiul roz.
    Cred ca paiul ala roz e cam infipt acolo fara voia paharului, dar asa este viata, nu te poti astepta atunci cand raspandesti ura si violenta sa nu ti-o mai infiga cateodata cineva.
    E tare ideea, poti dezbate 3 ani de acum incolo fara sa te plictisesti, mai ales daca vine si gratarul, ca doar bauturile le avem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here